Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (5 μέλη και 88 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οχι ρε παιδια εγω θα παω! κι οτι γινει!
εχει πολλυ φωτο-σοπ,εγω σε οσους μου εστειλαν π.μ τοπα,αφαιρεστε 45% απο τις φωτο και ειναι 4 ετων παλιες(αλλα η κοπελα ειναι η ιδια σαν ταυτοτητα),δεν ειπα σε κανενα να παει,απλα λεω την γνωμη μου,τωρα αν ντε και καλα αυτο απαγορευεται,αποχορω απο το σαιτ,οπως και τοχα κανει για πολλυ καιρο,aloha

Επισκέπτης
Λοιπον εγω που εχω πολλα ποστ λεω www.bourdela.tv/content/view/2285/1/][size=10pt]Paris[/size][/url],

Μαγκες ΜΑΚΡΥΑ, ουτε εξω απο το οτελι...... θα τα πω αργοτερα πιο αναλυτικα  :headbang: :headbang: εκατσα ο μαλακας και την ηπια .....

Υ.Γ. χαιρετισματα απο τον προεδρο σε ολα τα αλανια.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
εχει πολλυ φωτο-σοπ,εγω σε οσους μου εστειλαν π.μ τοπα,αφαιρεστε 45% απο τις φωτο και ειναι 4 ετων παλιες(αλλα η κοπελα ειναι η ιδια σαν ταυτοτητα),δεν ειπα σε κανενα να παει,απλα λεω την γνωμη μου,τωρα αν ντε και καλα αυτο απαγορευεται,αποχορω απο το σαιτ,οπως και τοχα κανει για πολλυ καιρο,aloha

ρε εκτορα δεν σου ειπε κανεις τιποτα.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Λοιπον εγω που εχω πολλα ποστ λεω www.bourdela.tv/content/view/2285/1/][size=10pt]Paris[/size][/url],

Μαγκες ΜΑΚΡΥΑ, ουτε εξω απο το οτελι...... θα τα πω αργοτερα πιο αναλυτικα  :headbang: :headbang: εκατσα ο μαλακας και την ηπια .....

Υ.Γ. χαιρετισματα απο τον προεδρο σε ολα τα αλανια.
σταχα πει....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρε Εκτορ, σου είπε κανείς τίποτα? Γιατί ρε φίλε τα πήρες πάλι?

:) :) :)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: Αφου με ξεετε ρε τι κεφαλι εχω ..... :2funny: :2funny:
Τωρα γιατι εκατσα,

1. Για να δω το σερβις της μπας και ηταν σκυλι του πολεμου, αλλα ουτε πονυ δεν ηταν
2. Γιατι ημουν εκει κοντα για δουλειες και ειπα να ριξω ενα και
3. Για να αυτοτιμωρηθω μπας και σταματησω ο μαλακας την εξερευνηση.

Κριτικη θα γραψω πολυ αργοτερα, οταν θα εχω ορεξη...  Απλα ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εδώ έχει ψωμί η υπόθεση!

Έλα ρε rebeti πες μας την εμπειρία σου!
Πάντως, εγώ νομίζω ότι έχει πιο πολλή πλάκα να πας μέχρι το ξενοδοχείο, και να την κάνεις λούης μόλις τη δεις! Θα θελα να δω τα μούτρα της γκόμενας με το που κάνεις μεταβολή! Εντάξει, μπορεί να'ναι και κάποια που της μοιάζει και γι'αυτό να 'γινε η παρεξήγηση! Πάντως, το σώμα της είναι πολύ χαρακτηριστικό, αλλά μάλλον αυτό δεν μπορείς να το δεις κατευθίαν με το που ανοίγει την πόρτα!

Όταν λέτε ότι είναι τσεκαρισμένο, εννοείται ότι πήγε κάποιος απ'το site στην Paris και το διαπίστωσε ιδιοίς όμμασι;

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
στο σωμα οι διαφορες ειναι τεραστιες.....το προσωπο ομως αν παρατηρησετε ειναι ιδιο...τα χρονια περνανε για ολους ρε

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ρε Εκτορ, σου είπε κανείς τίποτα? Γιατί ρε φίλε τα πήρες πάλι?

:) :) :)
ελα ρε φιλε,απλα με ενοχλει οταν παραφραζωνται αυτα που λεω,εγω δεν ξαναπηγαινα,αλλα αλλο αυτο και αλλο η ταυτοτητα της...τοπα 10000 φορες το φωτοσοπ ειναι τρομερο

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
στο σωμα οι διαφορες ειναι τεραστιες.....το προσωπο ομως αν παρατηρησετε ειναι ιδιο...τα χρονια περνανε για ολους ρε

και ειδικοτερα αμα εχεις "φαει" καμια 1000αρα π@#$$#@##$..ους

Επισκέπτης
Εδώ έχει ψωμί η υπόθεση!

Έλα ρε rebeti πες μας την εμπειρία σου!

Όταν λέτε ότι είναι τσεκαρισμένο, εννοείται ότι πήγε κάποιος απ'το site στην Paris και το διαπίστωσε ιδιοίς όμμασι;

Α πα πα πα ντρεπομαι ακομα να γραψω.

Ιδιοις ομμασι και σωμασι ρε παιδαρε .......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ετσι εξηγειται κι ολας γιατι μια πορνοσταρ που μεγαλωνοντας παχαινει, χανει τον μυικο της τονο, σπαει το προσωπο σιγα σιγα, τελικα αρχιζει το πουτανιλικι, ε συγγνωμη το εσκορτιλικι ηθελα να πω, οσο ειναι σε τοπ φορμα κανει καργα ταινιες μετα ομως... το πεος...? καλα και πριν το πεος... βλεπε Megan Cole, Claudia Ferrari που δεν ηρθε... Jenna Lovely (Nicky Angel) που φημολογειται οτι ειναι συφιλιδικη.... και διαφορες αλλες... λαμπρες εξαιρεσεις οι αγαπητες μας Ρουμανες οι οποιες δεν περιμενουν να ξεπεσουν για να μας πιπωσουν... αυτες αν μπορουσαν να πουτανιαζουν 24/7 θα το εκαναν...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
καλά τι ψύχωση σας έπιασε όλους με την Paris;

Έχουμε κάνει μερικές ερωτήσεις κι όλοι ασχολείστε με το ίδιο ιδιο ιδιο...ε ρε κώλλημα.

Λοιπόν, δυο γραφεία sexcort & yourdubai κάνουν εμφάνιση.
Μπορεί να μιλήσει κάποιος; να πει αν είναι οκ, μούφα, ντεμί, σκατά ή είναι θέμα Ομερτά να μην αφήσουμε να φάνε τη θέση του Ζουζούνα;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
είδα καλα΄?ερχεται η Μya diamond?ουφουτουυυυυυυυυυυυυυυυ!τί κανομεν παιδια?πως θα γλιτωσουμε τα ευρακια μας? :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :headbang: :'(

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
καλά τι ψύχωση σας έπιασε όλους με την Paris;

Έχουμε κάνει μερικές ερωτήσεις κι όλοι ασχολείστε με το ίδιο ιδιο ιδιο...ε ρε κώλλημα.

Λοιπόν, δυο γραφεία sexcort & yourdubai κάνουν εμφάνιση.
Μπορεί να μιλήσει κάποιος; να πει αν είναι οκ, μούφα, ντεμί, σκατά ή είναι θέμα Ομερτά να μην αφήσουμε να φάνε τη θέση του Ζουζούνα;
Καλή ερώτηση... sexcort απότι είδα στο EG είναι τουλάχιστον υπαρκτό  ;) με ανάμικτες όμως κριτικές και γι’αυτούς και για τα κορίτσια τους. Είδα κι ότι έχει μια manager(? - ή τουλάχιστον μια από αυτές που απαντάνε σε πελάτες) με το όνομα mila  :grin: Το γραφείο δίνει και κάποιες απαντήσεις σε κριτικές όπου τα χώνει σε κάποιους που διαμαρτύρονται... στο στυλ της καλής μεν αλλά ζοχαδιακιάς γνωστής "συνονόματης"  :grin:
Το άλλο και μόνο λόγω ονόματος... λογικό να σε βάζει σε αμφιβολία!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Εγω θα περασω μια βολτα απο την Μya παντως ...
Πολλα χιλιομετρα εχει στο ενεργητικο της το κοριτσι
Για να δουμε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom