yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
εμεις ειμαστε καλυτεροι!!!!!!!!!!!
Εννοείται
εμεις ειμαστε καλυτεροι!!!!!!!!!!!
οχι ρε παιδια εγω θα παω! κι οτι γινει!Paris: καρατσεκαρισμένο "Ούτε έξω από τη πόρτα!" που θάλεγε και ο Πρόεδρος, καλά νάναι!
εχει πολλυ φωτο-σοπ,εγω σε οσους μου εστειλαν π.μ τοπα,αφαιρεστε 45% απο τις φωτο και ειναι 4 ετων παλιες(αλλα η κοπελα ειναι η ιδια σαν ταυτοτητα),δεν ειπα σε κανενα να παει,απλα λεω την γνωμη μου,τωρα αν ντε και καλα αυτο απαγορευεται,αποχορω απο το σαιτ,οπως και τοχα κανει για πολλυ καιρο,alohaοχι ρε παιδια εγω θα παω! κι οτι γινει!
εχει πολλυ φωτο-σοπ,εγω σε οσους μου εστειλαν π.μ τοπα,αφαιρεστε 45% απο τις φωτο και ειναι 4 ετων παλιες(αλλα η κοπελα ειναι η ιδια σαν ταυτοτητα),δεν ειπα σε κανενα να παει,απλα λεω την γνωμη μου,τωρα αν ντε και καλα αυτο απαγορευεται,αποχορω απο το σαιτ,οπως και τοχα κανει για πολλυ καιρο,aloha
σταχα πει....Λοιπον εγω που εχω πολλα ποστ λεω www.bourdela.tv/content/view/2285/1/][size=10pt]Paris[/size][/url],
Μαγκες ΜΑΚΡΥΑ, ουτε εξω απο το οτελι...... θα τα πω αργοτερα πιο αναλυτικα εκατσα ο μαλακας και την ηπια .....
Υ.Γ. χαιρετισματα απο τον προεδρο σε ολα τα αλανια.
οχι ρε παιδια εγω θα παω! κι οτι γινει!
ε τοτε δεν παω!AXAXAXA, αμετανόητος!! Αιντε να μας πεις και μας
ελα ρε φιλε,απλα με ενοχλει οταν παραφραζωνται αυτα που λεω,εγω δεν ξαναπηγαινα,αλλα αλλο αυτο και αλλο η ταυτοτητα της...τοπα 10000 φορες το φωτοσοπ ειναι τρομεροΡε Εκτορ, σου είπε κανείς τίποτα? Γιατί ρε φίλε τα πήρες πάλι?
στο σωμα οι διαφορες ειναι τεραστιες.....το προσωπο ομως αν παρατηρησετε ειναι ιδιο...τα χρονια περνανε για ολους ρε
Εδώ έχει ψωμί η υπόθεση!
Έλα ρε rebeti πες μας την εμπειρία σου!
Όταν λέτε ότι είναι τσεκαρισμένο, εννοείται ότι πήγε κάποιος απ'το site στην Paris και το διαπίστωσε ιδιοίς όμμασι;
ετσι εξηγειται κι ολας γιατι μια πορνοσταρ που μεγαλωνοντας παχαινει, χανει τον μυικο της τονο, σπαει το προσωπο σιγα σιγα, τελικα αρχιζει το πουτανιλικι, ε συγγνωμη το εσκορτιλικι ηθελα να πω, οσο ειναι σε τοπ φορμα κανει καργα ταινιες μετα ομως... το πεος...? καλα και πριν το πεος... βλεπε Megan Cole, Claudia Ferrari που δεν ηρθε... Jenna Lovely (Nicky Angel) που φημολογειται οτι ειναι συφιλιδικη.... και διαφορες αλλες... λαμπρες εξαιρεσεις οι αγαπητες μας Ρουμανες οι οποιες δεν περιμενουν να ξεπεσουν για να μας πιπωσουν... αυτες αν μπορουσαν να πουτανιαζουν 24/7 θα το εκαναν...στο σωμα οι διαφορες ειναι τεραστιες.....το προσωπο ομως αν παρατηρησετε ειναι ιδιο...τα χρονια περνανε για ολους ρε
Καλή ερώτηση... sexcort απότι είδα στο EG είναι τουλάχιστον υπαρκτό ;) με ανάμικτες όμως κριτικές και γι’αυτούς και για τα κορίτσια τους. Είδα κι ότι έχει μια manager(? - ή τουλάχιστον μια από αυτές που απαντάνε σε πελάτες) με το όνομα mila Το γραφείο δίνει και κάποιες απαντήσεις σε κριτικές όπου τα χώνει σε κάποιους που διαμαρτύρονται... στο στυλ της καλής μεν αλλά ζοχαδιακιάς γνωστής "συνονόματης"καλά τι ψύχωση σας έπιασε όλους με την Paris;
Έχουμε κάνει μερικές ερωτήσεις κι όλοι ασχολείστε με το ίδιο ιδιο ιδιο...ε ρε κώλλημα.
Λοιπόν, δυο γραφεία sexcort & yourdubai κάνουν εμφάνιση.
Μπορεί να μιλήσει κάποιος; να πει αν είναι οκ, μούφα, ντεμί, σκατά ή είναι θέμα Ομερτά να μην αφήσουμε να φάνε τη θέση του Ζουζούνα;