Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μια διορθωση να κάνουν οι admins και το λέω χωρίς διάθεση ειρωνείας ή μπιχτής απλά για να διευκολύνουμε την καλύτερη πληροφόρηση αλλά και την άντληση πληροφοριών από το site
Σχετικά με την Tyra Brooks παραμένει καταχωρημενη στο site μας ως Ιρίνα από Zuzana
Καλύτερα να το αλλάξετε παιδιά και να την βάλετε Tyra Brooks (και με σημείωση αν θέλετε τα προηγουμενα ονοματα) και ότι είναι ανεξάρτητη.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Εφαγα τώρα μια φλασιά εγώ ο χαζός...
Ερχεται η Angelika Black ε...?Ωραίο μουν@κι...Το είχα πει ότι θέλω να το πάρω...Ειδικά με το βυζάκι το καινουργιο είναι για να το πιεις στο ποτήρι
Αλλά για φρεσκάρετε μου την μνήμη...Αυτή δεν είναι που είχε πει ότι δεν γουστάρει να ξαναρθει Ελλάδα και δεν θα ξανάρθει?Αυτή δεν ήταν που έκανε αγγαρεία που ήταν στην Ελλάδα?
Αγάπη...Φιλική συμβουλη...Μεγάλη ψολή φάε...Μεγάλη κουβεντα μη λες ποτέ!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Ρε παιδιά διάβαζα ρεβιου για Sabrina-Z απο ζουζανα και μπερδεύτηκα τελείος.
Κάποια βοήθεια?
Μου έχει γυαλίσει

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ρε παιδιά διάβαζα ρεβιου για Sabrina-Z απο ζουζανα και μπερδεύτηκα τελείος.
Κάποια βοήθεια?
Μου έχει γυαλίσει
Και γιατί μπερδεύεσαι?Μια χαρά reviews έχει...Γενικά έχει πολυ καλά λόγια...Ε υπαρχουν και αντιφωνουντες...λογικό...Εγώ λέω βουρ!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Και γιατί μπερδεύεσαι?Μια χαρά reviews έχει...Γενικά έχει πολυ καλά λόγια...Ε υπαρχουν και αντιφωνουντες...λογικό...Εγώ λέω βουρ!

Φρέναρα λιγό γιατί καποιος γράφει για τρίχα στο πόδι!
Λες να μην τα έχει ξυρίσει από τότε?  :S

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ε έλεος!Εντάξει ίσως ο φίλος να ηταν και λίγο υπερβολικός!
Πιστεύω ότι θα την έχει κόψει!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Πάντως όσο διαβάζω τα reviews της Zafira, και κοιτάζω τις φωτο της στο διαδίκτυο,
όλο σκέφτομαι:
"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!"

Δεν πειράζει θα πλακωθώ να κατεβάσω καμιά δεκαριά ταινίες της για να μουτζώνομαι!

Έ ρε να μην έχω γραφτεί τόσο καιρό στο forum! Αργά ξύπνησα!
Δεν ήξερα ότι έρχονται τέτοια κομμάτια εδώ πέρα!
Γενικά δεν είμαι τύπος που να του αρέσουν τα μπουρδέλα, και μέχρι τώρα μόνο σε κανα στριπτιτζάδικο πήγαινα αραία και που...

Αλλά τέτοια κορίτσια είναι εμπειρία ζωής!
Αλλά μόνο για 2-3 φορές το χρόνο, πιστεύω!
Άντε μια φορά το δίμηνο το πολύ! Παραπάνω γίνεται αρρώστια!
Εκτός κι αν πέφτει παραδάκι!

Ξέρει κανείς αν ξανάρθει και πότε;

Και σε 3-4 video της που 'δα σκηνές παίζει όλο ο ίδιος, ένας ξανθός, κατά τ'άλλα κυρίως λεσβιακά κάνει! Παίζει να'ναι ο γκόμενος της;

Γιατί αν είναι, ένας θεός ξέρει τί του βρίσκει!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Ε έλεος!Εντάξει ίσως ο φίλος να ηταν και λίγο υπερβολικός!
Πιστεύω ότι θα την έχει κόψει!
Kαθολου υπερβολικος.Και να την εχει κοψει οι κρεατοελιες και τα σημαδια απο την πλαστικη δεν κοβονται ευκολα.Απο servise ομως super εππαγγελματιας δεν σταματαει δευτερολεπτο.Ο καθενας ας αποφασισει με τα δικα του κριτηρια.

Επισκέπτης
Τι να πω ρε αλανια, να κανουμε το μνημειο του ηρωα σιτιτουρα και να βαλουμε στα παλληκαρια που ειχαν το θαρρος να συναντησουν την www.bourdela.tv/content/view/2200/1/#jreview_6562]Elizabeth[/url] χρυσες καποτες για ανταμοιβη !!!!!!(καλα αυτοι που την πηδηξαν πρεπει να μπουν στο βιβλιο Γκινες).

Ρε σας λεω 200 κιλα, μπορειτε να το φανταστειτε , αμα δεν το δειτε δεν μπορειτε  :headbang: :headbang: και μην αρχισεται τις παπαριες γιατι την ειδα απο πολυ κοντα - παρα πολυ κοντα (σε ανοιχτο χωρο ευτυχως) και δεν μπορω να συνελθω απο τα γελια ακομα.....

Ρε κlain πως εκατσες ρε συ;  :think: :think:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Τι να πω ρε αλανια, να κανουμε το μνημειο του ηρωα σιτιτουρα και να βαλουμε στα παλληκαρια που ειχαν το θαρρος να συναντησουν την www.bourdela.tv/content/view/2200/1/#jreview_6562]Elizabeth[/url] χρυσες καποτες για ανταμοιβη !!!!!!(καλα αυτοι που την πηδηξαν πρεπει να μπουν στο βιβλιο Γκινες).

Ρε σας λεω 200 κιλα, μπορειτε να το φανταστειτε , αμα δεν το δειτε δεν μπορειτε   :headbang: :headbang: και μην αρχισεται τις παπαριες γιατι την ειδα απο πολυ κοντα - παρα πολυ κοντα (σε ανοιχτο χωρο ευτυχως) και δεν μπορω να συνελθω απο τα γελια ακομα.....

Ρε κlain πως εκατσες ρε συ;  :think: :think:
Mε ξεγελασε με τα σκοταδια και τα μαυρα που φοραγε , ηταν κι αργα,τα ειχα πιει και λιγο :uglystupid:,ειμαι και λιγο μαλακακος :jerking:,εκλεισα τα ματια τι αλλο να πω δεν ξερω.Παντως προηδοποησα και αμαρτια δεν εχω.

Επισκέπτης
Mε ξεγελασε με τα σκοταδια και τα μαυρα που φοραγε , ηταν κι αργα,τα ειχα πιει και λιγο :uglystupid:,ειμαι και λιγο μαλακακος :jerking:,εκλεισα τα ματια τι αλλο να πω δεν ξερω.Παντως προηδοποησα και αμαρτια δεν εχω.

:2funny: :2funny: :2funny:  Συγχωρημενος ρε αλανι .... καλα ρε συ ειναι τερας..τια  :2funny: :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ρε παιδια εχω γραψει review για nikole απο το μεσημερι.

που ειναι?  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
:2funny: :2funny: :2funny:  Συγχωρημενος ρε αλανι .... καλα ρε συ ειναι τερας..τια   :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμησε τα και δεν βολευεται η κατασταση με τιποτα.Αν ερθει απο πανω εχουν τελειωσει ολα, αν πας εσυ απο πανω χρειαζεται κασμας, απο πισω φοβασαι μην σε κλασει,τι μου τα θυμησες τωρα... ειναι μια αναμνηση που ειχα αποβαλει :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γαμησε τα και δεν βολευεται η κατασταση με τιποτα.Αν ερθει απο πανω εχουν τελειωσει ολα, αν πας εσυ απο πανω χρειαζεται κασμας, απο πισω φοβασαι μην σε κλασει,τι μου τα θυμησες τωρα... ειναι μια αναμνηση που ειχα αποβαλει :grin:

:2funny: :2funny: μερικα ουισκακια θα βοηθησουν  :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Εφαγα τώρα μια φλασιά εγώ ο χαζός...
Ερχεται η Angelika Black ε...?Ωραίο μουν@κι...Το είχα πει ότι θέλω να το πάρω...Ειδικά με το βυζάκι το καινουργιο είναι για να το πιεις στο ποτήρι
Αλλά για φρεσκάρετε μου την μνήμη...Αυτή δεν είναι που είχε πει ότι δεν γουστάρει να ξαναρθει Ελλάδα και δεν θα ξανάρθει?Αυτή δεν ήταν που έκανε αγγαρεία που ήταν στην Ελλάδα?
Αγάπη...Φιλική συμβουλη...Μεγάλη ψολή φάε...Μεγάλη κουβεντα μη λες ποτέ!

ακομα αγγαρεια κανει στο μαμιση... απο τα λιγα-πολλα λεφτα που εχω κλαψει  :'(  :'(  :'(

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Παλια Paris του Avantgarde. Πολυ καλη, χωρις κουλουρι τωρα.
Νομίζω πως θα εμπιστευθώ και εσένα και το ένστικτό μου (άν και αυτό με έχει προδώσει 1-2 φορες) και θα έχω υπόψη μου να την τιμήσω όταν μας έρθει... εσύ προφανώς έχεις δοκιμάσει έτσι;  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom