οκ μαστορες δεν κρατηθηκα και πηγα Λαρισσα... στο μεγαλο χοτελι της πλατειας Συνταγματος 5***** μπραβο!!!!. Λοιπον μπαινω μεσα, την ειχα δει στο αεροδρομιο αβαφη με τα γυαλακια της μυωπιας της και τις μποτουλες της, κουκλα.... και βλεπω το κοριτσακι βαμενο με τα τακουνακια της το μαυρο νεγκλιζε, ακριβως οπως στις φωτο, η διαφορα ειναι οτι στις φωτο δειχνει μεγαλυτερη και βεβαια το 1,71 το πιανει μονο με τα 12ποντα... 21 ετων μικροκαμωμενο πιπινι, υπεροχο μικρο στηθος λεπτες γαμπες και τελειες πατουσες, παω λοιπον να την φιλησω μου τραβαει πισω το κεφαλι... δεν αρχισαμε καλα λεω.... της λεω δεν φιλας?, καλα μου λεει να φιλησω λιγακι και ισα ισα που ακουμπαει τα χειλη της στα δικα μου.... μαλιστα λεω θα σε φτιαξω σκεφτομαι μεσα μου, την βαζω κατω και αφου της εχω βαλει 3 δαχτυλα στο μουνι και 1 στο κωλι και αρχιζουν να τρεχουν τα ζουμια και τα βογγητα, βγαινει σιγα σιγα και η γλωσσιτσα.... ξαπλαρω λοιπον, πεταω την πετσετα και περιμενω να τον αρπαξει στο στομα... και τι να δω βγαζει καποτα! εεπ τις λεω 400 ευρουδακια με λαστιχωμενη πιπα τι πας να κανεις?
ε ξερεις μου λεει εγω δεν θελω να κανω ακαποτα γιατι φοβαμαι... και παει να μου την φορεσει, αρπαζω λοιπον την καποτα την πεταω στο κομοδινο και της λεω και γω φοβαμαι μωρο μου οτι θα πρεπει να μου δωσεις τα λεφτα μου για να φυγω και σηκωνομαι απο το κρεβατι, με κυτταει χαμογελαει αμηχανα και μου λεει "ελα ξαπλωσε..." Το παιχνιδι ειχε κερδηθει... Το τι πιπες επεσαν, τι γλωσσοφιλα, γλυτωσα και τον καθαρισμο στα ουλα, τι κωλοι σφαδασαν, ξυλιες, σκαμπιλια, σε μια φαση με ειχε βαλει κατω τον ειχε στον κωλο και χτυπιοταν και αρχιζει να με πνιγει με τονα χερι και με τ'αλλο να μου δινει σκαμπιλια ουρλιαζοντας "Σ'αρεσει τωρα που σε γαμαω εγω παλιογαμιολη? Ε σ'αρεσει?" Α της λεω μου πηρες θαρρος και επειδη ειχα ψυλλιαστει οτι θα ειχαμε προβληματακι στο cim, cif, την αρπαζω απο το μαλλι και τελειωνω στην γλωσσιτσα και στο προσωπακι της, Ααααχ τι μουκανες δεν με προειδοποιησες και αρχισε να φτυνει πανω μου το σπερμα και να δυσανασχετει.... σιγα μωρη της λεω πιεστο κανει καλο! προς τιμην της παντως δεν σηκωθηκε να τρεξει στο μπανιο, τελος καλο ολα καλα! μετα ντουσακι 2ος γυρος μια απ τα ιδια.
Συμπερασματικα το πιπινι μπορει αλλα δεν θελει, θα προσπαθησει να παρει τον αερα και να αποφυγει τα services. Εγω πιστευω οτι ειμουν τυχερος γιατι την πιεσα πολυ αλλα και γιατι της εκανε κλικ μαλλον η ολη φαση και της βγηκε ενα εκρηκτικο PSE γαμησι, τι να πω ηταν το 75ο σιτυτουρ μου και ανετα μπαινει στην πρωτη 12δα, αν λοιπον εχετε ορεξη να χειραγωγησετε ενα αξιολατρευο πιπινι και να του δημιουργησετε την διαθεση να ξεχασει τον επαγγελματισμο της... τοτε θα περασετε καλα, εγω καιρο ειχα να τοποθετησω τοσο καλα τα λεφτα μου, 500 euros well spent, and 500 euros well earned... αν βαριεστε καθηστε σπιτι η πατε στην Tia Carrera. Προτεινεται μονο για παικτες ειδικου χειρισμου