Επισκέπτης
Εγω ειμαι πιο πεσμενος σιγουρα αδελφακι μου !!master επειδη ειμαι λιγο πεσμενος μπορεις να μου βαλεις καμμια καλη φωτο απο κανα πουτανακι?
Αλλα εισαι ευγενης τι να κανω !!
Εγω ειμαι πιο πεσμενος σιγουρα αδελφακι μου !!master επειδη ειμαι λιγο πεσμενος μπορεις να μου βαλεις καμμια καλη φωτο απο κανα πουτανακι?
Εγω ειμαι πιο πεσμενος σιγουρα αδελφακι μου !!
Αλλα εισαι ευγενης τι να κανω !!
ποιες ειναι αυτες? τις γνωριζεις?Baby βαζεις αλλη μια σε παρακαλω?
ποιες ειναι αυτες? τις γνωριζεις?
προσκοπινες εν δρασει
Παρε Buhdda του γουστου σου !!!
που να ξερω εγω ρε προεδρε, αν δεν ξερεις εσυ ....Εχουμε τιποτα καλο !!!!
Sorana πήρε κανείς?
Μολις εριξα declania στην Καρμεν.... Thnks all . Αυτη τη Νικολετα που θα τη βρουμε?
Λοιπόν χθεσινό παρατράγουδο:
Κατόπιν σχετικής προτροπής εξέχοντος μέλους, στέλνω SMS στην γνωστή ΚΑΤΙΝΑ του γνωστού μπουρδελο-για τον πούτσο-agency (ε, λέω ας τους δώσω μια τελευταία ευκαιρία) για να κανονίσω ένα 2ωράκι με την Oxana που μαθαίνω οτι είναι δυνατό χαρτί.
Υπενθυμίζω (το έχω ήδη γραψει πριν καμιά 10αριά μέρες) οτι πριν λίγες ημέρες, έχοντας κλείσει κι έχοντας επιβεβαιώσει ραντεβού με άλλη κοπέλα του ίδιου πρακτορείου, ΔΕΝ ενημερώθηκα για το νούμερο του δωματίου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να πάω στο meeting μαζί της, έστειλα τα μπινελίκια μου με SMS για το χαμένο ραντεβού και την άχρηστη τηλεφωνήτρια που έχει το γραφείο και σαν να μην έφταναν αυτά, μου σκάει κι ένα μήνυμα αν θέλω λέει να μου κανονίσει άλλο ραντεβού... 2 μέρες αφού είχε φύγει από την πόλη η κοπέλα!
Στο θέμα μας λοιπόν, στέλνω SMS και ζητώ 2ωράκι με Oxana. Απάντηση καμιά! Ξαναστέλνω - με ευγένεια που θα ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη - και ξαναζητώ πληροφορίες και ρωτώ αν έχουν λάβει το προηγούμενο SMS (η αναφορά παράδοσης έδειχνε οτι τα SMS τα παίρνανε κανονικότατα!). Ε, μου έρχεται λοιπόν απάντηση οτι είμαι στην BLACK LIST του "γαμω-τα-μούτρα-σας" πρακτορείου και οτι επειδή την προηγούμενη φορά δεν πήγα στο ραντεβού (υπενθυμίζω πως την "προηγούμενη φορά" αποδέχτηκαν πλήρως την ευθύνη και μου ζήτησαν - έστω και εκ των υστέρων - συγνώμη), δεν επιθυμούν πλέον να με έχουν πελάτη!
Ρε, άντε και στα διάλα κι εσύ και η ΚΑΤΙΝΑ και οι Λιθουανές της πλάκας! Σας βαρέθηκα! ...που είμαι λέει και στην BlackList, κάφροι που έχετε βγάλει στον αέρα τα προσωπικά στοιχεία των πελατών σας, παλιορουφιάνοι της Ευρώπης. ΟΥΣΤ! Εγώ φταίω που άλλαξα target group CT και βρήκα τον μπελά μου με δαύτους!
[size=40pt]ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΡΕ![/size]
...όταν λέω ΠΕΤΡΑ εννοώ λίθο! Δεν μας φταίει τίποτα η Petra
μην το λες, μετα μπορει να ζεσταθηκε...Δεν έχασες και τίποτα σπουδαίο Path κατά τη γνώμη μου. Ωραίο κορίτσι (από σώμα τουλάχιστον) αλλά βραδυφλεγές οπότε ακατάλληλο για μια ώρα.