Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (9 μέλη και 93 επισκέπτες)

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλό του βόλι του παλουκαριού.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
δεν βλέπω τίποτα καινούργιο και αξιόλογο από τουρίστριες. όλο τα ίδια και τα ίδια...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
αυτή την Pavla Lee ποιός την έχει πάρει και την έχετε θάψει?

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει μην τα δώσουμε άδικα
Α) τι λέτε για Brigette από aaaeuropemodels

Β)Τι λέτε για Jane από Slovakbeauties (μόνο που δεν δίνει λοκό (Αnal) και το κοβω χλωμό)

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια...........

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Γεια σας φίλοι. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει μην τα δώσουμε άδικα
Α) τι λέτε για Brigette από aaaeuropemodels

Β)Τι λέτε για Jane από Slovakbeauties (μόνο που δεν δίνει λοκό (Αnal) και το κοβω χλωμό)

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια...........
Η jane χθες ολη μερα ειχε 1 πελατη και αυτον απο λαθος. Ειναι απελπισμενη και τα δινει ολα για εστω ενα καλο review.Δεν ξερει λεξη Αγγλικα

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Απιστευτο σκηνικο χθες με τουριστρια.Ανοιγει η πορτα και βλεπω την Ορκα την δολοφονο Φαλαινα.Λιγο πριν εξαφανιστω μου λεει περιμενε εγω ειμαι για να κανω την διερμηνεα!!!
Τελος παντων συνενοουμαστε αλλα το κητος δεν εφευγε.Καθισε σε μια πολυθρονα και κοιταζε!!!Αφου την διαολοστειλα και αρχισα τον αγωνα ανακαλυπτω οτι η καλουτσικη νεαρα κατα την διαρκεια του αγωνα εξυνε την μυτη της και εξεταζε το περιεχομενο. :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτη ειναι η Ορκα !!!

0.jpg

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η jane χθες ολη μερα ειχε 1 πελατη και αυτον απο λαθος. Ειναι απελπισμενη και τα δινει ολα για εστω ενα καλο review.Δεν ξερει λεξη Αγγλικα

H Jane δεν είναι τελείως του πεταματού. Καλή μεν τεχνική αλλά πέφτει στη κατηγορία (όπως και οι περισσότερες Σλοβάκες) του "pro" με τα καλά και τα κακά που έχει αυτός ο όρος (πιο πολύ προς το δεύτερο). Προσωπικά πια τις αποφεύγω γιατί δεν μου αρέσει το τελείως διεκπεραιωτικό. Ίσως βέβαια να φταίω και εγώ που δεν καταφέρνω να τις "ξεκλειδώσω"  :think:

Επισκέπτης
Αμα ειναι να δινω 300αρια για να τις ξεκλειδωσω Tipos τοτε παω σε ενα Ψυχαναλυτη να με ξεκλειδωσει αυτος καλυτερα !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αμα ειναι να δινω 300αρια για να τις ξεκλειδωσω Tipos τοτε παω σε ενα Ψυχαναλυτη να με ξεκλειδωσει αυτος καλυτερα !!!

Δεν έχεις άδικο. Όμως από την άλλη, στα services που περιμένεις δεν είναι και η πουτάνα να χύνει με τους κουβάδες, έτσι δεν είναι? Όταν όμως σου τυχαίνει σε φτιάχνει ... εμένα τουλάχιστον :) :) :)  :dancing: :dancing:

Αυτό εννοώ με το "ξεκλειδώσω". Ε, με Σλοβάκα ακόμα δεν μου έχει τύχει....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom