You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (9 μέλη και 93 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Aπλα δεν κανω ποτε Logout !!!Εχει ξεχασει να κανει log out , παει αποστολη το αλανι
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
δεν βλέπω τίποτα καινούργιο και αξιόλογο από τουρίστριες. όλο τα ίδια και τα ίδια...
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
αυτή την Pavla Lee ποιός την έχει πάρει και την έχετε θάψει?
Επισκέπτης
Ειναι μουρη αυτη που εχει ρε Φιδι !!!!
Γεια σας φίλοι. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει μην τα δώσουμε άδικα
Α) τι λέτε για Brigette από aaaeuropemodels
Β)Τι λέτε για Jane από Slovakbeauties (μόνο που δεν δίνει λοκό (Αnal) και το κοβω χλωμό)
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια...........
Β)Τι λέτε για Jane από Slovakbeauties (μόνο που δεν δίνει λοκό (Αnal) και το κοβω χλωμό)
Επισκέπτης
Aπλα δεν κανω ποτε Logout !!!
Κανεις ομως καλες πραξεις Αλανι γλυτωσα 100 γιουρια και πηρα τα ιδια με οσα δινει η IGA, σου οφείλω !!!
Επισκέπτης
1,80 μεν , ψιλα πραγματα δε !!!
Η jane χθες ολη μερα ειχε 1 πελατη και αυτον απο λαθος. Ειναι απελπισμενη και τα δινει ολα για εστω ενα καλο review.Δεν ξερει λεξη ΑγγλικαΓεια σας φίλοι. Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει μην τα δώσουμε άδικα
Επισκέπτης
Doc εσυ ησουν ο λαθος πελατης !!!
Απιστευτο σκηνικο χθες με τουριστρια.Ανοιγει η πορτα και βλεπω την Ορκα την δολοφονο Φαλαινα.Λιγο πριν εξαφανιστω μου λεει περιμενε εγω ειμαι για να κανω την διερμηνεα!!!
Τελος παντων συνενοουμαστε αλλα το κητος δεν εφευγε.Καθισε σε μια πολυθρονα και κοιταζε!!!Αφου την διαολοστειλα και αρχισα τον αγωνα ανακαλυπτω οτι η καλουτσικη νεαρα κατα την διαρκεια του αγωνα εξυνε την μυτη της και εξεταζε το περιεχομενο.
Τελος παντων συνενοουμαστε αλλα το κητος δεν εφευγε.Καθισε σε μια πολυθρονα και κοιταζε!!!Αφου την διαολοστειλα και αρχισα τον αγωνα ανακαλυπτω οτι η καλουτσικη νεαρα κατα την διαρκεια του αγωνα εξυνε την μυτη της και εξεταζε το περιεχομενο.
Διαβασε παραπανω και θα δεις.Doc εσυ ησουν ο λαθος πελατης !!!
Επισκέπτης
Αυτη ειναι η Ορκα !!!
Και να ηταν και ετσι? Προσθεσε αλλα 15 κιλα για να σαι μεσα.
Αυτη ειναι η Ορκα !!!
Αυτη ειναι η Ορκα !!!
[size=15pt]ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ[/size]
Η jane χθες ολη μερα ειχε 1 πελατη και αυτον απο λαθος. Ειναι απελπισμενη και τα δινει ολα για εστω ενα καλο review.Δεν ξερει λεξη Αγγλικα
H Jane δεν είναι τελείως του πεταματού. Καλή μεν τεχνική αλλά πέφτει στη κατηγορία (όπως και οι περισσότερες Σλοβάκες) του "pro" με τα καλά και τα κακά που έχει αυτός ο όρος (πιο πολύ προς το δεύτερο). Προσωπικά πια τις αποφεύγω γιατί δεν μου αρέσει το τελείως διεκπεραιωτικό. Ίσως βέβαια να φταίω και εγώ που δεν καταφέρνω να τις "ξεκλειδώσω"
Επισκέπτης
[size=50pt]OLE OLE !!![/size]
Επισκέπτης
Αμα ειναι να δινω 300αρια για να τις ξεκλειδωσω Tipos τοτε παω σε ενα Ψυχαναλυτη να με ξεκλειδωσει αυτος καλυτερα !!!
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ανακαλυπτω οτι η καλουτσικη νεαρα κατα την διαρκεια του αγωνα [size=13pt]εξυνε την μυτη της και εξεταζε το περιεχομενο[/size].
:S
[size=13pt]AΗΔΙΑ[/size]
Αμα ειναι να δινω 300αρια για να τις ξεκλειδωσω Tipos τοτε παω σε ενα Ψυχαναλυτη να με ξεκλειδωσει αυτος καλυτερα !!!
Δεν έχεις άδικο. Όμως από την άλλη, στα services που περιμένεις δεν είναι και η πουτάνα να χύνει με τους κουβάδες, έτσι δεν είναι? Όταν όμως σου τυχαίνει σε φτιάχνει ... εμένα τουλάχιστον
Αυτό εννοώ με το "ξεκλειδώσω". Ε, με Σλοβάκα ακόμα δεν μου έχει τύχει....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K