Επισκέπτης
Κelly ΑΕ πολυ δυνατο κομματι οχι μονο στο ματι αλλα και στο κρεββατι !!!
Εχεις ακουσει για την χυτρα !!!!Λύσε μου μια απορία «πρόεδρε»:
Τελευταίος κοιμάσαι,
Πρώτος ξυπνάς,
Όλη μέρα γ…ς,
Πες μας τι παίρνεις
Και τα καταφέρνεις.!!!
Μπορει και να σε ψιλομπουκωσε αυτη η γλωσσα !!!Ναι,ναι, ναι….καλό….!!!
Αυτή η γλώσσα στη πιο πάνω φωτο δουλεύει καλά;
Στο προηγουμενο tour ειχα παιξει duo με Ines & Mila.Δοκιμάστε και θα με θυμηθειται.Κι εδώ από την εθνική Πολωνίας η κατω-κάτω.... θα δοκιμάσω σίγουρα! ;)
Εννοεις αυτη που ειχα βρει εγω την αλλη μερα?Εγω Doc No2 ειχα δοκιμασει Agata & Ines και νομιζω οτι ειχα χασει και λιγο την μπαλα !!
χαχαχα
Μπα δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα !!!
Αντεχει !!!
παιδιά αυτό τον μανάρι είναι η αλίσα?
Του Basket ήταν αλλα λιγο ξεφουσκωτηDoc 2 αμα ηταν του μπασκετ....
Τελικά η ζαφίρα θα ξανά έρθει η την έκανε για jamaica
Εχεις ακουσει για την χυτρα !!!!
Δεν προσεξα μικρος !!
http://[URL unfurl="true"]www.photooftheday.gr/photos/118577345836779500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Παλικαρια καλησπερα και καλος σας βρηκα.
ειμαι φρεσκος στο χωρο και θα χρειαστω τα φωτα σας καθοτι απο οτι εχω μελετησει μεχρι τωρα εχουν γινει αρκετες διατριβες στο θεμα ct.
Η μεχρι τωρα εμπειρεια μου ειναι με cg σε σπιτι παρεα με φιλους και σε σχηματα 2-2,3-3. η φαση ηταν δεδομενη και ο χαβαλες επισης, τωρα μερικες φορες επεφταν και κατι καλα μωρα και ολο το σκηνικο ηταν απογειωση.
Τωρα ειμαστε στη φαση του να αναβαθμηστουμε και να δοκιμασουμε κατι αντιστοιχο με city tour. εχει καποιος συναγωνιστης εμπειρεια απο το θεμα? γινεταi? και αν γινεται με ποιο τροπο? π.χ.: γινεται καποια απο τις γκομενες που ερχονται και διαφημιζουν οτι κανουν DUO να παρουν μαζι 2 αντρες?
ευχαριστω εκ των προτερων.