Επισκέπτης
Χωρις φωτο χωρις τιποτα το ζηταει ο οργανισμος σου μαλλων !!!
Τι σε εφτιαξε το ονομα της !!!!
Τι σε εφτιαξε το ονομα της !!!!
Μπα ... το budget του Γενάρη έχει κλείσει!
(αν και ομολογώ ότι ψήνομαι...)
www.bourdela.tv/content/view/1460/1/]Αυτή[/url] είναι αν είναι αληθινές οι φωτός έστω και με κρυμμένο πρόσωπο. Και πιο παλιά Vip-Glamourpearls νομίζω...
απο οτι βλεπω η κριτικη μιλαει για ψευτικες φωτο...www.bourdela.tv/content/view/1460/1/]Αυτή[/url] είναι αν είναι αληθινές οι φωτός έστω και με κρυμμένο πρόσωπο. Και πιο παλιά Vip-Glamourpearls νομίζω...
www.bourdela.tv/content/view/1460/1/]Αυτή[/url] είναι αν είναι αληθινές οι φωτός έστω και με κρυμμένο πρόσωπο. Και πιο παλιά Vip-Glamourpearls νομίζω...
fake-ιλα για να μην προσβαλουμε και το συμπαθη λαο της Ρουμανιαςπαιδια σε αυτη εστειλα μηνυμα και μου ειπε οτι μενει Ελλαδα και ερχεται μονο σε χωρο του πελατη....μολις τη ρωτησα για τις φωτο ουτε καν μου απαντησε....ρουμανιλα μου βρωμαει.....
fake-ιλα για να μην προσβαλουμε και το συμπαθη λαο της Ρουμανιας
αυτες που κυκλοφορουν τωρα ειναι μπαζα...iblis το λεω γιατι την εχω πατησει απο Ρουμανα.....ασχετα αν θεωρω οτι υπαρχουν πολυ ομορφες Ρουμανες......
παντως δεν ειναι σωστο να κρινουμε ετσι...iblis το λεω γιατι την εχω πατησει απο Ρουμανα.....ασχετα αν θεωρω οτι υπαρχουν πολυ ομορφες Ρουμανες......
τα καλυτερα ερχονται...βασικα απο λιθουανια λεει οτι ειναι...
Solit σαν Misty εχει γυρισει ταινιες?
τι βιτσιο κι αυτο να αλλαζουν ονοματα...
ψιλο-μουφα την κοβω τη φαση...