julia απο zuzana
Μεγαλη ομοιοτητα με τις φωτο
ειναι οντως πολυ ψηλή 1.80 και με το που ανοιζε την πορτα φορουσε και 10ποντα.Ειμαι 1,72 και τα ειδα ολα.
Στα + οτι τα εβγαλε αμεσως.
πολυ καλη συμπεριφορα καλα αγγλικα πολυ ωραιο σωμα
Θα συμφωνυσω με τον συναγωνιστη BABY σε ολα.
Μπορω να πω οτι ο ζουζουνας εχει κανει καλο come back.
Λοιπον, να πω και τη γνωμη μου για τη Julia που την τσεκαρα σημερα. Κατ'αρχας δεν ειμαι εμπειρος στα CT οποτε δεν εχω και σαφη εικονα για το τι κυκλοφορει γενικως...
Η πρωτη εντυπωση ειναι οντως πολυ καλη, ανοιγει την πορτα και μενεις λιγο, γιατι και εγω δεν ειμαι και πολυ ψηλος+έχει πολυ ωραιο προσωπο.
Το προβλημα προεκυψε λιγο μετα. Γκαντεμια δικη μου θα το ελεγα εγω, γιατι μετα το μπανιο και ενω την πλησιαζω και αρχιζει η ολη διαδικασια, διαπιστωνω οτι, λογω του ότι ήταν και η πρωτη της φορα στην Ελλαδα οπως μου ειπε, μαλλον το προηγουμενο βραδυ ειπε να τιμησει το greek souvlaki... Ναι, δυστυχως πρεπει να ειχε φαει τζατζικι. Ελεος σκεφτομαι, τι γκαντεμια ειναι αυτη, και σκεφτηκα ή να τις το πω, να ξενερωσει κια αυτη και εγω που ειχα ηδη ξενερωσει,ή να το ξεπερασω χαλαρα το προβλημα αυτο και να απολαυσω τα υπολοιπα που φανταζαν καλα...
Γενικως, είμαι περιεργος λιγο με τις μυρωδιες, κατα τ'αλλα παντως ειναι πολυ καθαρη και το δερμα της μια χαρα, απλα σας λεω οτι επεσα στην περιπτωση (ενταξει δεν ηταν και παρα πολυ εντονο, αλλα το καταλαβαινες αμεσα...). Και βασικα το προβλημα ηταν οτι κατα τ'αλλα φιλαει πολυ στο στομα (στα συν αυτο) και εχει ωραια χειλη.
Αν εξαιρεσουμε αυτο, γενικως ειναι πολυ γλυκια, χαμογελαστη, αδυνατη με πολυ πολυ μικρο στηθος, δεν ειναι γυμνασμενη αλλα γενικως σωμα αρκετα καλο. Και απο επιδοσεις πολυ καλη, συμμετεχει ως ενα βαθμο, δηλαδη δε σου βγαζει αυτο το "αντε να τελειωνουμε" ή το αδιαφορο τελειως.
Εν ολιγοις, την προτεινω αλλα οχι για σημερα παιδια... Βασικα, δεν της το ειπα το προβλημα ουτε μετα, μαλλον βλακεια μου, γιατι μπορει να παει κια σημερα καμια βολτα για κανα σουβλακι και να την πατησουν και οι αυριανοι.Ενταξει, το καταλαβαινω ως ενα βαθμο, κυριως γιατι μαλλον δεν το ειχε παρει χαμπαρι και η ιδια, αλλα επρεπε να της το πω ευγενικα μαλλον στο τελος...
Περα απο αυτο, παντως την προτεινω, οπως ειπαν κυριως για GFE, ξερει και normal αγγλικα οποτε δεν υπαρχει προβλημα.
Αυτα. Σταματαω τη φλυαρια μου...