You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (7 μέλη και 70 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Betty
Μην κοιτας τις φωτο γιατι θα ειναι σαν να βρισκεις αλλη μεσα στο δωματιο !!
H Irina ειναι καλυτερη απο τις φωτο !!
Μην κοιτας τις φωτο γιατι θα ειναι σαν να βρισκεις αλλη μεσα στο δωματιο !!
H Irina ειναι καλυτερη απο τις φωτο !!
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Γεια σας πορνοσταρς!
μήπως μπορεί να ενημερώσει κάποιος για τυχόν καλές αφίξεις μεταξύ 25 και 30 του μηνός? Μετά απο ψάξιμο δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον για εκείνη την περίοδο, μακάρι να κάνω λάθος..
μήπως μπορεί να ενημερώσει κάποιος για τυχόν καλές αφίξεις μεταξύ 25 και 30 του μηνός? Μετά απο ψάξιμο δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον για εκείνη την περίοδο, μακάρι να κάνω λάθος..
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Για την www.call-us.ch/ladys/luna.html] Luna/Call-us[/url](πρώην Ana/SHI) έχουν ακουστεί τα καλύτερα.
Δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά θα ήθελα να αποκτήσω εν καιρώ...
παιδια εχει κανεις αποψη για την ΙRINA??
Επισκέπτης
Εllinikos den milaei o filos !!!Can anybody help ?
I need Swedish harmony tel
Επισκέπτης
26 Νοεμβριου ανταποκρυση !
Irina
Περαστικος χτες απο την πρωην Maia και τωρα Irina μπορω να πω οτι το μικρο ειναι πολυ ομορφο κοριτσι.
Πολυ ωραιο σωμα και απιστευτο κωλι , βυζι φτιαγμενο τριαρι προς τεσσαρι.
Απο service ψιλοχωλενει γιατι δεν περνει πρωτοβουλιες αλλα μπορειτε ευκολα να την βαλετε στον ισιο δρομο.
Α ξεχασα Ρουμανακι το οποιο πρεπει να το βαλετε να σας κανει Deepthroat για να δειτε τα ματακια του να δακρυζουν .
Τελικο αποτελεσμα της συναντησης.
Πηδηξα ενα πολυ ωραιο κομματι που αν ειχε καλυτερο service θα ηταν πολυ καλη εμπειρια .
Παντως μονο και μονο το Look της ειναι εντυπωσιακο.
Ειναι απο αυτα που οταν ανοιγει η πορτα λες wow.
Αυτα.
Irina
Περαστικος χτες απο την πρωην Maia και τωρα Irina μπορω να πω οτι το μικρο ειναι πολυ ομορφο κοριτσι.
Πολυ ωραιο σωμα και απιστευτο κωλι , βυζι φτιαγμενο τριαρι προς τεσσαρι.
Απο service ψιλοχωλενει γιατι δεν περνει πρωτοβουλιες αλλα μπορειτε ευκολα να την βαλετε στον ισιο δρομο.
Α ξεχασα Ρουμανακι το οποιο πρεπει να το βαλετε να σας κανει Deepthroat για να δειτε τα ματακια του να δακρυζουν .
Τελικο αποτελεσμα της συναντησης.
Πηδηξα ενα πολυ ωραιο κομματι που αν ειχε καλυτερο service θα ηταν πολυ καλη εμπειρια .
Παντως μονο και μονο το Look της ειναι εντυπωσιακο.
Ειναι απο αυτα που οταν ανοιγει η πορτα λες wow.
Αυτα.
Επισκέπτης
Call her .also how can I contact donna bell ?
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Thanks, το πρόσεξα αλλά δεν είναι το στυλ μου η συγκεκριμένη παρόλες της καλές κριτικές
Για την www.call-us.ch/ladys/luna.html] Luna/Call-us[/url](πρώην Ana/SHI) έχουν ακουστεί τα καλύτερα.
Επισκέπτης
Δυστυχως δεν εχει ανακοινωθει τιποτα αλλο για αυτην την περιοδο φιλε scockfieldd !!!!
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ναι Baby δυστυχώς αυτό βλέπω και εγώ, έχει πέσει το μάτι μου σε μία Roxy βέβαια η οποία έχει και αυτή καλές κριτικές, αν έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πεί την γνώμη του..
Δυστυχως δεν εχει ανακοινωθει τιποτα αλλο για αυτην την περιοδο φιλε scockfieldd !!!!
Επισκέπτης
Εμενα η Roxy δεν μου αρεσε και την αφησα στα κρυα του λουτρου !!
Επισκέπτης
Παρτε και εσεις λιγο Lana !!!!
Επισκέπτης
Aντε παμε για αγριαδες σημερα !!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μα καλα σε εσενα παντα ολα τα αδυνατα γινονται δυνατα δεν μας ειπες κατι νεο. Καμια νεα περιπετεια δεν εχεις να καταθεσεις τοσος καιρος περασε δεν μπορει Αλλα δεν εμεινες και με σταυρωμενα χερια οπου ανοιγει νεο site μεσα εισαι και απο τους πρωτους - γιατι αραγε? Πες μας πες μας ανυπομονουμε να σε διαβασουμε παλι εισαι τοσο απολαυστικος Τα συγχαρητηρια μου για το αρχειο σου για τις πουτανες παντως ειναι πληρως ενημερωμενο οπως τα αρχεια της Σταζι να πουμε ενα πραγμα
Αφού με παρακολουθείς, θα τα ξέρεις όλα, μην σε κουράζω με επαναλήψεις!
gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παρτε και εσεις λιγο Lana !!!!
Ρε παιδια αυτη την Λανα δε μπορω να την βρω κανοντας αναζητηση στο φορουμ.Μπορει καποιος να δωσει λινκ?
Επισης ρε παιδες εχω και μια απορια,βλεπω συχνα φωτος απο city tours σε δωματια? Εσεις τις βγαζετε κατα τν επισκεψη?
Ας πουμε αυτη την φωτο που τη βρηκες ρε Baby???
Ρωταω διοτι ειναι πιο φυσικες και μπορω να κρινω καλυτερα μια κοπελλα!!!
Επισκέπτης
Εκεί θα την βρεις: αλλά το site είναι πεσμένο σήμερα ...Ρε παιδια αυτη την Λανα δε μπορω να την βρω κανοντας αναζητηση στο φορουμ.Μπορει καποιος να δωσει λινκ?
Υπάρχει πάντως και στα διάφορα ευρετήρια - την είδα τουλάχιστον στο εσκορτςτουρς και στο εσκορτνιους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 618K