Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Με αφορμή σχόλιο που μου μεταφέρθηκε σχετικά με τη συμπεριφορά μας απέναντι σε CT εκτός εργασίας, έχω να παρατηρήσω:

Όταν βγαίνω έξω με CT (το έχω κάνει άπειρες φορές) και συναντάμε φίλους φροντίζω από πριν να είναι ξεκαθαρισμένο το etiquette (ο κώδικας συμπεριφοράς). Αυτό έχει 2 πλευρές:
Α. Με το CT: πως θέλει να τη συστήσω? Με το πραγματικό ή το "καλλιτεχνικό"? Θα πούμε ότι γνωριστήκαμε τυχαία? Είναι στην Αθήνα σε CityTour? Σε διακοπές?
Β. Με τους φίλους: Αφού ξεκαθαρίσω με τη κοπέλλα ενημερώνω και τους φίλους αντίστοιχα.  Εξαρτάται φυσικά και από το αν είναι "συναγωνιστές" ή όχι.

Με αυτό το τρόπο αποφεύγονται οι μικροπαρεξηγήσεις αλλά και το να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση.

Αν τώρα υποθέσουμε ότι ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω δεν έγινε, τότε το βασικό κριτήριο θα είναι η σύσταση. Αν δηλαδή έρθει κάποια και μου συστηθεί σαν Molly που είναι το όνομα δουλειάς της και όχι με το κανονικό της όνομα τότε αυτόματα μου δηλώνει και την ιδιότητα: "Είμαι η Molly το CT".

Αν, αντίθετα μου πει ένα άλλο όνομα - έστω και ψεύτικο - τότε αυτόματα μπαίνουμε σε "discretion mode" (ρυθμός λειτουργίας διακριτικότητα). Δεν πρέπει ποτέ να ανοίξουμε κουβέντα για τη δουλειά, έστω και αν ξέρουμε!

Τέλος αν έρθει και συστηθεί με το όνομα δουλειάς και τύχει να ανοίξεις κουβέντα για τη δουλειά και παραπονεθεί, ε τότε καταντά γελοίο! "Κοπέλλα μου γλυκειά θα της έλεγα, αν θέλεις να είσαι μια κανονική κοπέλλα που βγαίνει να διασκεδάσει, γιατί δεν λες το κανονικό σου όνομα αλλά μας δίνεις το επαγγελματικό??"

Αυτά, ελπίζω να ήμουν σαφής.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μετά λοιπόν από τον "κατά Tipos κώδικα συμπεριφοράς σε CT" πάμε στα ζιζάνια.  :)

Ζιζάνια: Φυτά όχι χρήσιμα για τους ανθρώπους, τα ζιζάνια είναι ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα της γεωργίας και πρέπει να βρίσκονται τρόποι με τους οποίους να είναι δυνατή η ελαχιστοποίηση της δράσης τους.

Δυστυχώς ζιζάνια υπάρχουν παντού τριγύρω μας. Είναι αυτοί που προσκολλούνται κάπου και το μόνο που προσφέρουν είναι κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση. Είναι αυτοί που δεν εκτιμούν το βήμα που τους προσφέρεται και κοιτάν με κάθε τρόπο να το υπονομεύσουν. Και τέλος είναι αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα αλλά στάζουν μόνο χολή.

Τέτοιοι τύποι είναι παντελώς άχρηστοι και η ώρα του ξεριζωμού τους πλησιάζει.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Μετά λοιπόν από τον "κατά Tipos κώδικα συμπεριφοράς σε CT" πάμε στα ζιζάνια.  :)

Ζιζάνια: Φυτά όχι χρήσιμα για τους ανθρώπους, τα ζιζάνια είναι ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα της γεωργίας και πρέπει να βρίσκονται τρόποι με τους οποίους να είναι δυνατή η ελαχιστοποίηση της δράσης τους.

Δυστυχώς ζιζάνια υπάρχουν παντού τριγύρω μας. Είναι αυτοί που προσκολλούνται κάπου και το μόνο που προσφέρουν είναι κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση. Είναι αυτοί που δεν εκτιμούν το βήμα που τους προσφέρεται και κοιτάν με κάθε τρόπο να το υπονομεύσουν. Και τέλος είναι αυτοί που δεν προσφέρουν τίποτα αλλά στάζουν μόνο χολή.

Τέτοιοι τύποι είναι παντελώς άχρηστοι και η ώρα του ξεριζωμού τους πλησιάζει.
Nεες κουδουνες. Για πιον χτυπουν βρε tipos?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Nεες κουδουνες. Για πιον χτυπον βρε tipos?

Κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα. Το ξέρεις υποθέτω. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τελευταία. Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε, να μη προσφέρεις τίποτα αλλά μόνο να κάνεις αρνητικά σχόλια (όχι αρνητική κριτική που τη θεωρώ προσφορά).

Υπάρχουν πολλοί που παίρνουν μόνο. Δικαίωμά τους. ΑΛΛΑ και να μη προσφέρεις και από πάνω να πετάς λάσπη και να βγάζεις βρώμες?!?! (καρατσεκαρισμένο!).

Και κυρίως δεν είναι δυνατόν να απειλείς κιόλας! Η απάντηση είναι: Δεν μασάμε!

Κάπου η υπομονή έχει και τα όριά της. Και όπως είπα ήρθε η ώρα για ζιζανιοκτόνα :) :)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως όσον αφορά "βελλαλινα" η μάρλεν ευτυχώς που διάβασα το "συγεγριμενο" thread by τύπος και μου έφυγαν αρκετές απορίες!Πάντως η άτιμη έχει ένα τρόπο να σε μαγεύει έχει κάτι στο βλέμμα αυτήν η γκόμενα!Και μην μου πείτε ότι κανένας δεν έχει σκεφτεί να την γαμήσει τουλάχιστον μέχρι να ακούσει την τιμή της όπου μετά σταματας κάθε σου σκέψη

Επισκέπτης
Ριξτε !!!!!!!!!  :2funny: :2funny: 
URL]]

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα. Το ξέρεις υποθέτω. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τελευταία. Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε, να μη προσφέρεις τίποτα αλλά μόνο να κάνεις αρνητικά σχόλια (όχι αρνητική κριτική που τη θεωρώ προσφορά).

Υπάρχουν πολλοί που παίρνουν μόνο. Δικαίωμά τους. ΑΛΛΑ και να μη προσφέρεις και από πάνω να πετάς λάσπη και να βγάζεις βρώμες?!?! (καρατσεκαρισμένο!).

Και κυρίως δεν είναι δυνατόν να απειλείς κιόλας! Η απάντηση είναι: Δεν μασάμε!

Κάπου η υπομονή έχει και τα όριά της. Και όπως είπα ήρθε η ώρα για ζιζανιοκτόνα :) :)
Ως γενικοτητα φυσικα και ολι θα συμφωνησουμε μαζι σου, αλλα αν δεν το κανεις και πιο ειδικο για να καταλαβουμε σε πιους απευθυνεσαι δεν μπορουμε να παρουμε θεση.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ως γενικοτητα φυσικα και ολι θα συμφωνησουμε μαζι σου, αλλα αν δεν το κανεις και πιο ειδικο για να καταλαβουμε σε πιους απευθυνεσαι δεν μπορουμε να παρουμε θεση.

Συγγνώμη φίλε klain, αλλά εδώ δεν είναι θέμα "συμφωνίας".

Μπορούμε να διαφωνούμε, να πλακωνόμαστε ή να συμφωνούμε σε χίλια δυο θέματα. Καλά περνάμε, ακόμα και τα πλακώματα έχουν τη πλάκα τους. Όταν όμως το site και οι moderators του βρίζονται και χαρακτηρίζονται χυδαία τότε θα κάνουν αυτο που πρέπει να κάνουν χωρίς "ψηφοφορία", if you know what I mean ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδες, απαιτηται σεβασμος σε ολλα τα μωρα που κανουν αυτη τη δουλεια. Για σκεψου πως θα αισθανθη το μωρο αν σε μια παρεα της βγαλης στη φορα οτι ειναι τανα.  :headbang:

Τωρα ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα γιατι ειναι μερικα μωρα που δεν μπορουν να κρυψουν την δουλεια τους (βλεπε Karolina,....)που οπου και να τα κυκλοφορησης θα τα παρουν μυροδια. Ειναι και το θεμα οτι μετα απο τοσα τουρς, πολυς κοσμος θα τα γνωρισει αμεσως.

Τωρα ας παμε και στους συναθλητες. Μερικοι πηγαινουν σε ct για να ευχαριστηθουν γκομενα και να την ικανοποιησουν. Διαβαζω σε κριτικες γλυφομουνια, και προσπαθειες να την εργειρουν (μια γυναικα θελει γυρο στα 20 λεπτα δουλεια για να υγρανθη αν γουσταρη, και οι πιο πολλες τους αρεσει το σεξ για να κανουν αυτη την δουλεια), αλλοι προσπαθουν να την βγαλουν γκομενα, αλλοι για να την κυκλοφορησουν και να τους δουν οι φιλοι τους, και αλλοι για ενα γερο και βαρβατο πηδημα χωρις γαρνιτουρες.

Παντα ομως αν ο σκοπος ειναι να την βγαλετε εξω για φαγητο και διασκεδαση, οπως ειπε και ο Τιπος, πρεπει να εχετε συνενοηθη με το μωρο πως θα αντιμετοπισετε καταστασεις με γνωστους, φιλους, συγγενεις, και ...... ματακιδες. Πολλοι δεν μπρουν να κυκλοφορησουν δημοσια μωρο, γιατι καποιος μπορει να τους αναγνωρισει. Για σκεψου αν εισαι στην κυβερνηση η αντιπολιτευση η σε καποια υψηλη θεση και σε φωτογραφισουν με μωρο σαν την Karolina? Θα βρεθης στο ζουγκλα.γρ και θα προσπαθης να το δικαιλογησης.

Ακομα και οι πριβε συναντησεις θελουν συνενωηση και επιμελεια γιατι δεν ζουμε στο φεγγαρι και δεν θα μεινης σε ενα δωματιο αμπαρωμενος με το μωρο για 2-3 μερες. Ειναι πολυ πιο ευκολα να κυκλοφορησης μωρο εκτος Ελλαδος, οπου δεν σε γνωριζει κανεις, και ισως και το μωρο.

Σεβασμος στα μωρα που κανουν αυτη την δουλεια  :boobies: Ισως πρεπι να μεταφερθουν ολα αυτα σε " οδηγιες για ct"

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Τωρα ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα γιατι ειναι μερικα μωρα που δεν μπορουν να κρυψουν την δουλεια τους ([size=12pt]βλεπε Karolina[/size],....)που οπου και να τα κυκλοφορησης θα τα παρουν μυροδια.

Λίγο "άδικο" αυτό για την συγκεκριμένη.
Απλά είναι γνωστή και high profile.

Πάντα με σεβασμό στη διαφορετική άποψη...

Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι η Karo και αφηστε τις μαλακιες !!
Απλα την ξερει πολυς κοσμος !!!
Και γουσταρει να κανει ντορο οπου βρισκετε !!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Merci monsieur le President...

Το είπα μετριοπαθώς, να μη με αποπάρουν :)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μια χαρα ειναι η Karo και αφηστε τις μαλακιες !!
Απλα την ξερει πολυς κοσμος !!!

Η Καρο ειναι μια χαρα, αλλα και οι ψυλοι την περνουν πρεφα  :2funny: απλως ενα παραδειγμα εφερα  :2funny:

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορούμε να διαφωνούμε, να πλακωνόμαστε ή να συμφωνούμε σε χίλια δυο θέματα. Καλά περνάμε, ακόμα και τα πλακώματα έχουν τη πλάκα τους. Όταν όμως το site και οι moderators του βρίζονται και χαρακτηρίζονται χυδαία τότε θα κάνουν αυτο που πρέπει να κάνουν χωρίς "ψηφοφορία", if you know what I mean ;)
Αν έχω αποκωδικοποιήσει σωστά τα λεγόμενα σου, πιστεύω ότι ίσως έχεις παρεξηγήσει συμπεριφορά.
Έχω τη γνώμη ότι πρόκειται για αρχική πικρία/παράπονο, που εξελιχτηκε σε κάπως επίμονο καλαμπούρι.
Τουλάχιστον έτσι το έχω αντιληφθεί εγώ ...
Είναι όπως τα λες αυτά περί mod, ψηφοφορίας κλπ, αλλά θα έλεγα ότι στην πραγματικότητα είναι κάτι μάλλον απλούστερο, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε θέμα και ότι είναι καλύτερα να το αφήσουμε να σβήσει.

Πάντα φιλικά έτσι? Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός και στηριγμένος μόνο σε όσα έχει τύχει να πέσουν στην αντίληψη μου.

Επισκέπτης
δεν εχω ρε μαγκες λλεφτα για σιτυ τουρ :headbang:παω ομως σε στουντιο που εχει ωραια πουτανακια και βγαζω αγρια γουστα εκει

Επισκέπτης
Mπραβο υπνε και εγω το ιδιο κανω οταν ξεμενω !!!
Και στα μπουρδελακια τα καλυτερα γουστα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αποτελεσμα της οικονομικης κρισης  :2funny: :2funny:, αλλα που θα παει θα ξεπεραστη και αυτη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom