Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε mech στείλτο μήπως και βγάλω άκρη  και  ;)μετά βλέπουμε.....

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Παλικάρια ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος έκλεισε ή θέλει να κλείσει με το flowers models να προσέξει τις ώρες γιατί η τύπισσα (μία Andrea) μου έστειλε επιβεβαίωση με την ώρα που ζήτησα ως CET (Central European Time) που είναι μία ώρα μετά. Τους έστειλα ένα mail γι αυτό αλλά προσέξτε το γιατί μπορεί να την πατήσει κανένας και να γίνει μπάχαλο (διπλά ραντεβού την ίδια ώρα).

Γενικώς πάντως από την πρώτη επικοινωνία που είχα τους είδα αρκετά ανοργάνωτους. Αρχικά δεν είχαν κλείσει ξενοδοχείο για incalls, μετά ψαχνόντουσταν με τις ώρες άφιξης των κοριτσιών.
Κινηθείτε με προσοχή.  8)

Εννοείται πως περιμένουμε review ε?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Εγώ αν θέλετε μπορώ να σας κάνω review για μία γραμματέα που "χτύπησα" τη Παρασκευή σε μία εταιρία που συνεργαζόμαστε. Εϊναι εντός specs Tipos :cheesy:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
LOL... τη μοιράζεσαι? Γιατί εμένα με έχει βαρέσει μια γκαντεμιά τελευταία ....

Επισκέπτης
Θα της το προτείνω γιατί μου έχει στείλει 30 μηνύματα από τη Κυριακή...

Βασικά 1.70, 55 Κgr. Ξανθό (λέμε τώρα), μια χαρά GFE και PSE :)
Καλό OWO και CIM. Δεν έκανε CIF. A-Level δεν δοκίμασα. Extra Ball και sex in different positions. Την πήρα Outcall στο σπίτι μου...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
τώωωωωωρα...... tooo late dear Yorgos :P :P
κλείσαμε ήδη για το ΣΚ

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810

victor2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, δεν είναι πλάκα και είναι επείγoν. Έχω μήνυμα από την j από ladies και ψάχνει ξενοδοχέιο για 3 μέρες από σήμερα. Όλα τις λένε ότι είναι fully booked. Προτάσεις για αντίστοιχα ξενοδοχεία? Οι παλιοί με ξέρουν και αν θέλετε μπορώ να σας κάνω και copy paste την συζήτηση στο skype.

victor2

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ok βολέυτικαν τα κορίτσια.

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χαιρετώ,
Έψαξα στο forum και δεν κριτικές από Coreena. Θυμάμαι ότι έχει ξαναρθει (τουλάχιστον θυμάμαι το banner).
Ξέρει κανείς τίποτα; Με ενδιαφέρει η ποιότητα του service κυρίως γιατί από εμφάνιση, φαντάζομαι ότι you get what you see...
Ευχαριστώ εκ των προταίρω

NEW ARRIVAL:

Coreena  10-17 Sep.

Height: 157cm!!

Tour Services: Sex In Different Positions, Oral without condom, Anal sex , Kissing with tongue, Cum on body, 69 Position, Erotic massage, Masturbation, Striptease

1 hours 300 euro
2 hours 400 euro
3 hours 500 euro

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Νέα ʼφιξη:

Barbi (13/9 - 18/9)

(Δεν ξέρω εάν είναι αληθινό αυτό το CT, δεν έστειλα email γιατί δεν είναι του τύπου μου)

Προσωπάκι καλό. Ωραία φρύδια και μύτη. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το σώμα της είναι λίγο ασύμμετρο (μεγαλούτσικη λεκάνη και όχι σπουδαίο στήθος). Παράλληλα, βλέπω ίχνη κυτταρίτιδας, και αν κρίνω από τους χαλαρούς πρωσαγωγούς, μάλλον δεν απολαμβάνει συχνά γλυφομούνι... Τιμοκατάλογος λίγο τσιμπημένος για fresh face.

Καλή σας τύχη! I'm not interested  ;)

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
To  είναι ξανά σε λειτουργία.ʼλλαξε το "cc"  σε "tv" και πάλι και είναι λέει certified μέχρι το 2011 αν θυμάμαι καλά.
Μούφα reviews που έχουμε να διαβάσουμε και πάλι......

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915

Συνημμένα

• 171074.jpg
    171074.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 28

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
πολυ ωραιο παιδι φιλε... κωλο δινει αυτη? δεν βλεπω πουθενα υπηρεσιες γιαυτο ρωταω μηπως ξερεις...

robbyjumps

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για την COREENA ή CORY BABY όπως είναι γνωστή στην πορνοβιομηχανία υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο τσάμπα. Σε αυτά κάνει τρελλά γαμίσια, ίσως να είναι και έτσι στη συνάντηση. Είναι τρελλό παιδί πάντως!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom