You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 619K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)
Παλικάρια ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος έκλεισε ή θέλει να κλείσει με το flowers models να προσέξει τις ώρες γιατί η τύπισσα (μία Andrea) μου έστειλε επιβεβαίωση με την ώρα που ζήτησα ως CET (Central European Time) που είναι μία ώρα μετά. Τους έστειλα ένα mail γι αυτό αλλά προσέξτε το γιατί μπορεί να την πατήσει κανένας και να γίνει μπάχαλο (διπλά ραντεβού την ίδια ώρα).
Γενικώς πάντως από την πρώτη επικοινωνία που είχα τους είδα αρκετά ανοργάνωτους. Αρχικά δεν είχαν κλείσει ξενοδοχείο για incalls, μετά ψαχνόντουσταν με τις ώρες άφιξης των κοριτσιών.
Κινηθείτε με προσοχή. 8)
Εννοείται πως περιμένουμε review ε?
Επισκέπτης
Εγώ αν θέλετε μπορώ να σας κάνω review για μία γραμματέα που "χτύπησα" τη Παρασκευή σε μία εταιρία που συνεργαζόμαστε. Εϊναι εντός specs Tipos
Επισκέπτης
Θα της το προτείνω γιατί μου έχει στείλει 30 μηνύματα από τη Κυριακή...
Βασικά 1.70, 55 Κgr. Ξανθό (λέμε τώρα), μια χαρά GFE και PSE
Καλό OWO και CIM. Δεν έκανε CIF. A-Level δεν δοκίμασα. Extra Ball και sex in different positions. Την πήρα Outcall στο σπίτι μου...
Βασικά 1.70, 55 Κgr. Ξανθό (λέμε τώρα), μια χαρά GFE και PSE
Καλό OWO και CIM. Δεν έκανε CIF. A-Level δεν δοκίμασα. Extra Ball και sex in different positions. Την πήρα Outcall στο σπίτι μου...
Κανείς με εμπειρία από τη Nikkie??? (ʼκυρον με κατατοπίσατε)
Gallery.htm
Eίναι μέχρι Πέμπτη Ελλάδα... Ψήνομαι για 2ωράκι
Gallery.htm
Eίναι μέχρι Πέμπτη Ελλάδα... Ψήνομαι για 2ωράκι
κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ:
(Αθήνα 12-18 Σεπ)
(Μιλάνο 11-13, Λυών 14-17 Σεπ)
Τελικά που είναι ΟΕΟ? Μπορεί κανείς συναθλητής να μας διαφωτίσει?
(Yorgos είναι αυτή με τις μπότες!!)
(Αθήνα 12-18 Σεπ)
draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Και στα δύο! Λέεεεμε τώρακάτι περίεργο συμβαίνει εδώ:
(Αθήνα 12-18 Σεπ)
Παίδες, δεν είναι πλάκα και είναι επείγoν. Έχω μήνυμα από την j από ladies και ψάχνει ξενοδοχέιο για 3 μέρες από σήμερα. Όλα τις λένε ότι είναι fully booked. Προτάσεις για αντίστοιχα ξενοδοχεία? Οι παλιοί με ξέρουν και αν θέλετε μπορώ να σας κάνω και copy paste την συζήτηση στο skype.
Χαιρετώ,
Έψαξα στο forum και δεν κριτικές από Coreena. Θυμάμαι ότι έχει ξαναρθει (τουλάχιστον θυμάμαι το banner).
Ξέρει κανείς τίποτα; Με ενδιαφέρει η ποιότητα του service κυρίως γιατί από εμφάνιση, φαντάζομαι ότι you get what you see...
Ευχαριστώ εκ των προταίρω
Έψαξα στο forum και δεν κριτικές από Coreena. Θυμάμαι ότι έχει ξαναρθει (τουλάχιστον θυμάμαι το banner).
Ξέρει κανείς τίποτα; Με ενδιαφέρει η ποιότητα του service κυρίως γιατί από εμφάνιση, φαντάζομαι ότι you get what you see...
Ευχαριστώ εκ των προταίρω
NEW ARRIVAL:
Coreena 10-17 Sep.
Height: 157cm!!
Tour Services: Sex In Different Positions, Oral without condom, Anal sex , Kissing with tongue, Cum on body, 69 Position, Erotic massage, Masturbation, Striptease
1 hours 300 euro
2 hours 400 euro
3 hours 500 euro
την δοκιμασε κανεις την monica..?Υπάρχουν 2-3 tours που δεν έχετε βάλει (ψάξτε ) και υπάρχει και αυτό το tour που δεν το έχω βάλει ούτε εγώ : Πολύ φτηνή αλλα άσκημη.
Νέα ʼφιξη:
Barbi (13/9 - 18/9)
(Δεν ξέρω εάν είναι αληθινό αυτό το CT, δεν έστειλα email γιατί δεν είναι του τύπου μου)
Προσωπάκι καλό. Ωραία φρύδια και μύτη. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το σώμα της είναι λίγο ασύμμετρο (μεγαλούτσικη λεκάνη και όχι σπουδαίο στήθος). Παράλληλα, βλέπω ίχνη κυτταρίτιδας, και αν κρίνω από τους χαλαρούς πρωσαγωγούς, μάλλον δεν απολαμβάνει συχνά γλυφομούνι... Τιμοκατάλογος λίγο τσιμπημένος για fresh face.
Καλή σας τύχη! I'm not interested ;)
την δοκιμασε κανεις την monica..?
Απ' ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία, πάρα πολλοί!...
To είναι ξανά σε λειτουργία.ʼλλαξε το "cc" σε "tv" και πάλι και είναι λέει certified μέχρι το 2011 αν θυμάμαι καλά.
Μούφα reviews που έχουμε να διαβάσουμε και πάλι......
Μούφα reviews που έχουμε να διαβάσουμε και πάλι......
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Αυτή δεν είναι η Γιάννα απ? το γραφείο του Γιάννη?
Συνημμένα
Εννοείται πως περιμένουμε review ε?
Φιλαράκο εννοείται. 8)
robbyjumps
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για την COREENA ή CORY BABY όπως είναι γνωστή στην πορνοβιομηχανία υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο τσάμπα. Σε αυτά κάνει τρελλά γαμίσια, ίσως να είναι και έτσι στη συνάντηση. Είναι τρελλό παιδί πάντως!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K