Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καινούργιος, ρίξε μια ματιά www.bourdela.tv/content/view/1635/1/]ΕΔΩ[/url] στις φωτο που είναι ξανθιά (και συνεχίζω να επιμένω πως της πάει περισσότερο) κι έλα μετά να μου μιλήσεις για πειραγμένες φωτο! Θεωρώ μάλιστα πιο χαρακτηριστικές και περισσότερο κοντά στην αλήθεια φωτό της www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/1635_06_1221423478.JPG]ΑΥΤΗ[/url] και www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/1635_02_1221423477.jpg]ΑΥΤΗ[/url]!

μιλαμε μεγαλε μου εφυγαν τα μαλια!!!!!!εννοειται πως της παει περισοτερο το ξανθο... καμια σχεση μιλαμε. μια κοθκλα που εγινε μια απλη κοπελα. απιστευτο ποσο πολυ την χαλασαν τα μαυρα μαλια

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΒΑΒΥ αυτο το σκυλι που ειναι στη φωτο με τις αλυσιδες(delta white) φαινεται για πολυ pse. ειναι εδω γυρω ή προκειται να ερθει?

Επισκέπτης
ΒΑΒΥ αυτο το σκυλι που ειναι στη φωτο με τις αλυσιδες(delta white) φαινεται για πολυ pse. ειναι εδω γυρω ή προκειται να ερθει?
Εξαρταται πως το εννοεις το τριγυρο !!!
Και το Λονδινο 4 ωρες ειναι απο εδω με αλλα λογια πιο κοντα απο την Θεσσαλονικη .

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αν ερθει ποτε σφυρα μου......
Για αυριο και μεθαυριο θα βρίσκεται London. Αν προλαβαίνεις τα εισητήρια...

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Εξαρταται πως το εννοεις το τριγυρο !!!
Και το Λονδινο 4 ωρες ειναι απο εδω με αλλα λογια πιο κοντα απο την Θεσσαλονικη .

αστο δεν παιζει. ελεγα μηπως ειναι ελλαδα. thanks anyway

Επισκέπτης
ναι αλλά ήταν ΟΚ , τα φύλαγε ο τσοπάνος  :2funny: :2funny: :2funny:
Τσοπανοσκυλο ειχε !!

URL]]

Επισκέπτης
Τελικα δεν μαθαμε για την φατσα της Merlin πως την λενε !!!

2800013469_03062c3b81_o.jpg

perasma

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τσαντιλας ρε !!!
Βρε δεν παει πισω στο Vilnius και ας μην ξαναρθει .

Συμφωνώ απολύτως με τον baby, του το είχα γράψει προ διμήνου όταν ήταν ακόμα ξανθιά και όχι ανεξάρτητη, την έζησα : μεγάλο Κ..ΛΟΠΑΙΔΟ η Sandra. Όταν ξανάρθε με την Anna duo και ήμουν Αθήνα , της την έσπασα πολύ χοντρά και σαφώς ούτε να την βλέπω.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως με τον baby, του το είχα γράψει προ διμήνου όταν ήταν ακόμα ξανθιά και όχι ανεξάρτητη, την έζησα : μεγάλο Κ..ΛΟΠΑΙΔΟ η Sandra. Όταν ξανάρθε με την Anna duo και ήμουν Αθήνα , της την έσπασα πολύ χοντρά και σαφώς ούτε να την βλέπω.
Εγώ ρε παιδιά που την είχα γνωρίσει πριν 2+ χρόνια, όταν ήταν μελαχροινή (πριν αποφασίσει να τα κάνει τότε ξανθά)... γιατί τα θυμάμαι αλλιώς τα πράγματα και ήταν μια amateur κοπελίτσα όλο γλύκα και νάζι και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση κωλόπαιδο? Λέτε να άλλαξε τόσο πολύ και ξαφνικά η δουλειά να την μεταμόρφωσε σε ανελέητη money hunter?

sz4

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για κολόπαιδο δεν ξέρω, αλλά όταν την είδα τον περασμένο Οκτώβρη η συμμετοχή της δεν ήταν ικανοποιητική - είχα και τρίωρο ο μπαγλαμάς ...  :headbang: :headbang:
Εντάξει, ωραία γυναίκα, καλό social time, αλλά ένα CT αξιώσεων πρέπει να μπορεί να σε παραμυθιάσει και σε μένα δεν κόλλησε η κατάσταση με την εν λόγω κορασίδα.  :sunglasses:

Οι καλές κριτικές αφθονούν στα reviews, αλλά αφορούν το παρελθόν.
Εγώ δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να χάλασε σαν διάθεση & συμπεριφορά.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Εγώ ρε παιδιά που την είχα γνωρίσει πριν 2+ χρόνια, όταν ήταν μελαχροινή (πριν αποφασίσει να τα κάνει τότε ξανθά)... γιατί τα θυμάμαι αλλιώς τα πράγματα και ήταν μια amateur κοπελίτσα όλο γλύκα και νάζι και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση κωλόπαιδο? Λέτε να άλλαξε τόσο πολύ και ξαφνικά η δουλειά να την μεταμόρφωσε σε ανελέητη money hunter?
Ρε μάγκες έψαχνα να πω και γω κάπου τον πόνο μου.Στις κυρίες τα έχω ακουμπήσει χοντρά στο προηγούμενο tour (3 2ωρα) και long booking με Sandra και τώρα μου το έπαιζε δύσκολη,ανέβασε τις τιμές και ήταν μες την ειρωνία. Εμείς φταίμε που τις κάνουμε θεές από μένα έχει μαύρο δαγκωτό γιατί ξαφνικά την είδε Τop class και όλους μας βλέπει για κορόιδα βλάχους.

Επισκέπτης
Απλα η Sandra με αυτου του ειδους την αντιμετοπιση θα χασει τα πελατακια της οπως και εχει χασει αρκετα αξιολογα πελατακια οπως εμενα τον klain τον sz4 και δεν ξερω ποσους ακομα και τοτε θα καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει πολη η χωρα !!
Απο μενα παντως μαυρο και ας την κανω κεφι , υπαρχουν ενα καρο ακομα που κανω κεφι !!
Path εαν εχεις να την συναντησεις απο τοτε μπορει να δεις καποια αλαγη !!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Path εαν εχεις να την συναντησεις απο τοτε μπορει να δεις καποια αλαγη !!
Μάλλον έτσι θα είναι, αν λάβει κανείς υπ' όψη οτι τόσοι πολλοί συμφωνούν πως έχει μετατραπεί σε ανελέητη money (& diamonds too!) hunter. Προφανώς εγώ την είχα πετύχει στην αρχή της "καριέρας" της που ήταν μικρή, άμαθη και απονήρευτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom