Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ένα εμβόλιο για τη Β και καθάρισατε από κει!! Γίνεται σε 3 δοσεις μέσα σε ένα εξάμηνο και σε προστατεύει για 5 χρόνια. συνολικό κόστος για τις 3 δόσεις 60 Ευρώ περίπου. Το εμβόλιο προστατεύει επαρκώς μετά την δεύτερη δόση!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ένα εμβόλιο για τη Β και καθάρισατε από κει!! Γίνεται σε 3 δοσεις μέσα σε ένα εξάμηνο και σε προστατεύει για 5 χρόνια. συνολικό κόστος για τις 3 δόσεις 60 Ευρώ περίπου. Το εμβόλιο προστατεύει επαρκώς μετά την δεύτερη δόση!
Aν θυμάμαι καλά, η 2η δόση γίνεται 1 μήνα μετά την 1η και η 3η δόση 6 μήνες μετά την 2η. Οπότε η χορήγηση διαρκεί 7 μήνες και διαρκεί όπως είπε και ο φίλος bestathens1972, 5 χρόνια.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς 1η δόση και μετά από 1 μήνα η δεύτερη αλλά η 3 είναι στους 6 μήνες από την πρώτη. Το εμβόλιο πλέον συστήνεται και σε άτομα που δεν κάνουν επικίνδυνα σπορ! Πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού απαιτούν από τους φοιτητές τους να έχουν κάνει το εμβόλιο αυτό!

Triantariiis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
άρα πείτε στη bibi να έρθει πάλι το Μάρτιο του 2008

ninis1982

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστώ "φίλε" god_gr  για τον χαρακτηρισμό σου μέσα στην ευγένεια σε βρίσκω...
Μπορεί να κάνω λάθος ωστόσο αυτό που έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αλλά ρωτήσαμε ειδικό και μας είπε ότι μπορεί να κάνουμε εξετάσεις και να μην φανεί κάτι τώρα αλλά πρέπει να περάσει το διάστημα αυτό, εξάλλου δεν μίλησα μόνο για την Β'
Εξετάσεις πάντως έκανε και δεν έβγαλε κάτι...

Triantariiis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πλάκα πλάκα και στο Χριστόδουλο τα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά από 20 χρόνια.
Τελος πάντων επειδή ξεφυγε το θέμα , ξαναγυρίστε το στη μπιμπι
(και μη βαράτε ενδοφλέβιες ενέσεις όλοι με την ίδια βελόνα)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εκ του ασφαλους τσαμπουκαδες και καθ εδρας μυνηματα πολυξεριας απο ανθρωπους που δεν εχουν κανει ουτε μια κριτικη. Περαστικα

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Aν θυμάμαι καλά, η 2η δόση γίνεται 1 μήνα μετά την 1η και η 3η δόση 6 μήνες μετά την 2η. Οπότε η χορήγηση διαρκεί 7 μήνες και διαρκεί όπως είπε και ο φίλος bestathens1972, 5 χρόνια.
Οχι. Συνολικά γίνεται σε 6 μήνες. π.χ.:
1 Ιανουαρίου
1 Φεβρουαρίου
1 Ιουλίου

Το πόσο διαρκεί εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός. Στα 5 χρόνια κάνουμε εναν έλεγχο για "αντισώματα". Σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμη αντισώματα σε ικανοποιητικό βαθμό τότε δεν χρειάζεται επαναληπτική δόση. Αλλιώς γίνεται επαναληπτική δόση, επανέλεγχος κ.ο.κ....

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατί δε στέλνουν τέτοια μωρά στην Ελλάδα?

www.glancemodels.eu/sara.htm]http://www.glancemodels.eu/sara.htm[/url]

Όλο οι ίδιες και οι ίδιες έρχονται. Έλεος πια. Έχω την εντύπωση ότι εδώ
μας στέλνουν Β διαλογής.

Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να μην στέλνουν τέτοια μωρά γιατί η συγκεκριμένη εκτός απο coca-cola ρουφάει και άλλα πράγματα(άσε που ξεκίνησε την σταδιοδρομία της απο την Ελλαδα)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να μην στέλνουν τέτοια μωρά γιατί η συγκεκριμένη εκτός απο coca-cola ρουφάει και άλλα πράγματα(άσε που ξεκίνησε την σταδιοδρομία της απο την Ελλαδα)

Την περασμένη εβδομαδα εδώ ήταν , δεν ξεκίνησε απο εδώ , και αντε να ξανάρθει να ρουφίξουμε μαζι.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ρουφάει πρέζα και μάλιστα πολύ άγρια. Όποιος θέλει να φάει το κεφάλι του, καλή τύχη. 

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
NAI προσωπικά την Συλβια και ένας φίλος την άλλη ΑΛΛΑ προσοχή ΜΑΛΛΟΝ είναι το ίδιο προσωπο. Κουλούρι με 30 μόνον ακόμη. Για μία ώρα οκ. Αυτά στο
προηγούμενο τουρ. Βρες και το review μου για Sylvia στα ποστ μοθ οκ?
Σόρρυ για την ερώτηση αλλά πώς βλέπω το review από τα ποστ σου;

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά γιατί δε στέλνουν τέτοια μωρά στην Ελλάδα?

Όλο οι ίδιες και οι ίδιες έρχονται. Έλεος πια. Έχω την εντύπωση ότι εδώ
μας στέλνουν Β διαλογής.

++++

ΣΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΠΠΥ  :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρουφάει πρέζα και μάλιστα πολύ άγρια. Όποιος θέλει να φάει το κεφάλι του, καλή τύχη. 

Εφόσον ισχύει αυτό έχετε δίκιο. Εγώ απλά έκρινα βλεποντας τις φωτογραφίες.

ysar_gr@

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είχα κλεισει την Tiffany, και μετά απο σχόλια εδώ, την ακύρωσα, θα περιμένω κάτι καλλίτερο

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η μία ειχει ΑΙΝΤΣ η αλλη εχει ΥΠΑΤΙΤΗΔΑ η αλλη ειναι JUNKIE
μήπως τελικαά παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο ?
Πεστε καλύτερα για καμία νυμφομανή , που ενδιαφέρομαι.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
paides kalispera
me to koritsi onomati Sarah ti ginete?
dokimase pote kaneis?
fenete kalh,alla mipws paizei photoshop kai einai teliak kana mosxari???
an xerei kaneis...
Μάθημα χρήσης ΗΥ, κεφάλαιο 1.Α.1.

"...με το ροδάκι που βρίσκεται πάνω σε αυτό το μαραφέτι που μοιάζει με ποντικαρά κι εχει και δυο κουμπιά πάνω για να σπάμε πλάκα, ανεβαίνουμε λίιιιιγο τη σελίδα για να δούμε τι ακριβώς έγραψαν οι άλλοι πριν από εμάς. Επίσης, φροντίζουμε να γράφουμε στα Ελληνικά γιατί αλλιώς τα μηνύματά μας θα σβηστούν. Αν δεν μπορούμε να χειριστούμε ΗΥ ή να διαβάσουμε τους κανόνες, κλείνουμε τον ΗΥ, παίρνουμε τα φιλαράκια και πάμε στην παραλιακή για φραππέ..."

:booty: :booty: :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom