Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (12 μέλη και 52 επισκέπτες)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Tipos, τιν diana που λες την εχει με 700 εβρο την μερα.το site αφτο.τι λεσ να την κλεισω για 2 μερες?πες μου αν θες? λεω οτι ειναι μουφα γιατη,ειναι πολυ λιγα 700 εβρο για μια μερα.για αφτο το λεω..

φιλε μου αγαπητε... η τιμη που βλεπεις δεν ειναι για Ελλαδα!

και αν ερθει... οι τιμη αυτη θα αλλαξει.... αν ερθει....

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου αγαπητε... η τιμη που βλεπεις δεν ειναι για Ελλαδα!

και αν ερθει... οι τιμη αυτη θα αλλαξει.... αν ερθει....
φιλε geomix αν δεν απατομαι λεει το site 700 εβρο outcall,dld για ταξιδια στο εκσωτερικο σε αλες χωρες δλδ αφτο δεν ειναι? η κανω παλι λαθος ο βλακας?δεν τα ξερω καλλα για αφτο ρωταω τους ειδικους.εσας δλδ.= αφτω πο λεω λοιπον ειναι οτι incall=για μεσα στην πολη οπου κ να σε αρκει να εισαι στιν ιδια πολη που ειναι το κοριτσι. κ outcall=να εισαι σε αλλη χωρα φανταζομαι ευροπη?λαλακιες λεω εεε??? :think: :think: :think:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
φιλε geomix αν δεν απατομαι λεει το site 700 εβρο outcall,dld για ταξιδια στο εκσωτερικο σε αλες χωρες δλδ αφτο δεν ειναι? η κανω παλι λαθος ο βλακας?δεν τα ξερω καλλα για αφτο ρωταω τους ειδηκους.εσας δλδ.= αφτω πο λεω λοιπον ειναι οτι incall=για μεσα στην πολη οπου κ να σε αρκει να εισαι στιν ιδια πολη που ειναι το κοριτσι. κ outcall=να εισαι σε αλλη χωρα φανταζομαι ευροπη?λαλακιες λεω εεε??? :think: :think: :think:

incall... ραντεβου στο ξενοδοχειο που μενει η τυπισσα
outcall... σε μερος που θα επιλεξεις εσυ (στην πολη που γινετε το tour)

:)  :)  :)  :)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
incall... ραντεβου στο ξενοδοχειο που μενει η τυπισσα
outcall... σε μερος που θα επιλεξεις εσυ (στην πολη που γινετε το tour)

:)  :)  :)  :)
να σε καλλα ρε φιλε geomix. thanks, τωρα καταλαβα ακριβως τι σημαινουν το καθενα.ευχαριστω πολυ :) :) :) :) :)

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έστειλα email sto αν έρχεται η diana ελλάδα για 2 μέρες που την θέλω. k μου είπαν ok έρχεται αλλα για 2 μέρες κοστίζει 2000 ευρώ+ τα tickets.ti λέτε? πάντως τα λεφτά τα έχω k πολλά παραπάνω για ξόδεμα.θα αξίζει όμως η θα είναι καμια "κοπλεξικια"?οποιος ξέρει να μου ph?περιμενω? εννοιτε σε hotel στην αθηνα,που θα το έχω κλίση εγώ.

cod 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Yes, Diana available for travel, but only with old clients J which she already knows J

2 days cost around 2000 euros + tickets.

Best Regards - Diana

Manager - "Sugar-Barbies"

ιδου κ το email,περιμενω γνωμες. :rockon: :rockon: :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Για Diana υπάρχουν αρκετές κριτικές - και στα "reviews" και στο παλιό forum (έχω γράψει και εγώ τουλάχιστον 2). Σε γενικές γραμμές θα τη χαρακτήριζα απλά καλή. Τα θετικα: κορμάρα, ευχάριστη, πολύ καλά αγγλικά και αντέχει τη παρατεταμένη καταπόνηση ;) ;). Στα αρνητικά: Ελλειπή services (no CIM, no Anal) και ακούω ότι με το καιρό έχει γίνει λίγο διεκπεραιωτική δηλ. έχει χάσει το παλιό ενθουσιασμό της.
Αυτά, τη συνιστώ με επιφύλαξη.

ΥΓ. Η τιμή είναι καλή.

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έίχα παρακαλέσει τους συναγωνιστές λίγο καιρό πριν αν γνωρίζουν τίποτε για Paris από Ladies Tours.

Δεν είχα απάντηση.

Ρωτάω ξανά και αν επίσης κάποιος ξέρει για Andrianna από Angel.

ευχαριστώ

ASTRA98

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια για την angelina, δε μπορω να επικοινωνησω, εχω στείλει τρια email και καμια απαντηση, εχει καποιος κανενα τηλεφωνο

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια,

Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και φεύγω αύριο (στην ουσία σήμερα βράδυ!) για 5ήμερο επαγγελματικό ταξείδι στη Μπρατισλάβα, Σλοβακία. Αν και φρόντισα να βρω 2-3 "άκρες" από φίλους, κάθε βοήθεια και πιθανή πληροφορία είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη.

Ελπίζω γυρνώντας να έχω review από το "μέτωπο", να σας γράψω... αν βέβαια τα πράγματα είναι όπως μου τα περιγράφουν!

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
συνεχεια στις ερωτησεις του πρωταρη.
οταν κανονίζεις incall με την κοπελα και πας στο ξενοδοχειο της, τι στοιχεια θα σου ζητηθουν στην ρεσεψιον? ή απλως μπαινεις αναφερεις το νουμερο του δωματιου και βουρ στον πατσα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συνεχεια στις ερωτησεις του πρωταρη.
οταν κανονίζεις incall με την κοπελα και πας στο ξενοδοχειο της, τι στοιχεια θα σου ζητηθουν στην ρεσεψιον? ή απλως μπαινεις αναφερεις το νουμερο του δωματιου και βουρ στον πατσα?

τιποτα, ντουγρού στο ανανσερ..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
συνεχεια στις ερωτησεις του πρωταρη.οταν κανονίζεις incall με την κοπελα και πας στο ξενοδοχειο της, τι στοιχεια θα σου ζητηθουν στην ρεσεψιον? ή απλως μπαινεις αναφερεις το νουμερο του δωματιου και βουρ στον πατσα?
Μπαίνεις στο ξενοδοχείο με ΥΦΟΣ και ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ τιποτα σε κανένα και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα!

Στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση (δεν εχει συμβεί ποτε - λες να συμβεί σε εσένα?) που θα σε ρωτήσει ο receptionist, "...με περιμένουν στο ΤΑΔΕ δωμάτιο...", και ΤΕΛΟΣ. Το κόβεις!

Μην μπεις κι εσύ όμως μέσα σαν το βλαχαδερο και ψάχνεις από 'δω κι από ΄κει να βρεις τα ασανσερ! Είπαμε... ΥΦΟΣ!

Επισκέπτης
Πρωταρη φορα και τιποτα ακουστικα του τηλεφωνου σου οποτε δεν ακουσες τιποτα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αυτα ακουει ο χριστοδουλος και ανεβαζει τις τιμες..  :tickedoff: :tickedoff:
Ευλόγησον giorgospapa!

Το ερώτημα παραμένει... οπότε αν κάποιος γνωρίζει για τα μέρη εκείνα κάτι (που δεν γνωρίζω εγώ), ας το αναφέρει PM ή public, αφού το βράδυ η αποστολή του bourdela.com με εκπρόσωπο την αφεντομουτσουνάρα μου, πετάει για Bratislava.

Cheers

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Πρωταρη φορα και τιποτα ακουστικα του τηλεφωνου σου οποτε δεν ακουσες τιποτα.

Μπαίνεις στο ξενοδοχείο με ΥΦΟΣ και ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ τιποτα σε κανένα και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα!

Στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση (δεν εχει συμβεί ποτε - λες να συμβεί σε εσένα?) που θα σε ρωτήσει ο receptionist, "...με περιμένουν στο ΤΑΔΕ δωμάτιο...", και ΤΕΛΟΣ. Το κόβεις!

Μην μπεις κι εσύ όμως μέσα σαν το βλαχαδερο και ψάχνεις από 'δω κι από ΄κει να βρεις τα ασανσερ! Είπαμε... ΥΦΟΣ!

ειναι να μην γουσταρεις τα παιδιά μεσα σε αυτο το site...αμεσες απαντησεις, εμπεριστατωμενες και παντα σε φιλικο υφος. μενω υποχρεος... (και μπορει να σας ξαναπρηξω συντομα και με αλλες ερωτησεις).

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ειναι να μην γουσταρεις τα παιδιά μεσα σε αυτο το site...αμεσες απαντησεις, εμπεριστατωμενες και παντα σε φιλικο υφος. μενω υποχρεος... (και μπορει να σας ξαναπρηξω συντομα και με αλλες ερωτησεις).

μονο να μην βρεθεις στο γαμοξενοδοχειο που εχει διαφορετικα ασανσερ για διαφορα group δωματιων... εχει γινει και αυτο και ψαχνεις τοτε σαν τον μαλακα!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom