Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Σε επικοινωνια που ειχα μου ειπαν οτι οι κοπελες δουλευουνε μονες και κανεις αμεση επαφη μαζι τους..αυτοι δεν εχουν λεει καμια σχεση..απομενως παιζει ναναι ψευτικτκες οι φωτο...

Επισκέπτης
Παιδια,ειδα οτι ερχεται στις 05/03 η Lorie,δεν ειχα προλαβει να κλεισω μαζι της την προηγουμενη φορα που ηταν Αθηνα.Στα σερβις δεν αναφερει κουλουρι και εξτρα ''μπαλλακια''. Καποιος-καποιοι που εχουν εμπειρεια μαζι της θα ηταν  καλο να μας αναφερουν τα σχετικα :sunglasses:

pavlosathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν δεις στο ιδιο site εχει και μια δικη μας που κανει διεθνη καρριερα. Τη Σοφια!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
να πω και γω με την σειρα μου για το απιθανο μωρο την Angel απο paradise city tour.

με μια λεξη.. φανταστικη!!!!

απο τα πιο ωραια μωρα που εχω συναντησει σε αυτο το αθλημα...

και για οσους δεν προλαβαινουν μια και φευγη αυριο το πρωι για την συμπρωτευουσα(θεσσαλονικοις τρεξτε να προλαβετε)

την επομενη φορα που θα ειναι ξανα Αθηνα την προτεινω με χιλια.

Δυσκολα ναρθει ξανα Ελλαδα..σημερα την συλαβανε στην Θεσσαλονικη.Οποιος προλαβε-προλαβε..Μετα απο ολα αυτα τα c.t.που εχουνε συλαβει στην Θεσσαλονικη τον τελευταιο μηνα θεωρω σιγουρο οτι η πολη θα μπει στην black list των διαφορων γραφειων...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δυσκολα ναρθει ξανα Ελλαδα..σημερα την συλαβανε στην Θεσσαλονικη.Οποιος προλαβε-προλαβε..Μετα απο ολα αυτα τα c.t.που εχουνε συλαβει στην Θεσσαλονικη τον τελευταιο μηνα θεωρω σιγουρο οτι η πολη θα μπει στην black list των διαφορων γραφειων...

Χα! Το'χα δει το όνειρο! Τουλάχιστον 4 CT συνελήφθησαν μέσα σε 15-20 μέρες! Στην ουσία όλα τα CT που ήρθαν Θεσσαλονίκη.

...άσε που ειμαι πλέον ΒΕΒΑΙΟΣ πως τα καλά παιδιά του Ηθών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκουν εδώ μασημένη τροφή! Τι να κάνουμε... πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο στους προϊσταμένους τους και εργατικότητα εν όψει των κρίσεων αξιωματικών εντός του μήνα Μαρτίου! Έχουνε στόχους να "πιάσουν" τα παιδια!

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χα! Το'χα δει το όνειρο! Τουλάχιστον 4 CT συνελήφθησαν μέσα σε 15-20 μέρες! Στην ουσία όλα τα CT που ήρθαν Θεσσαλονίκη.

...άσε που ειμαι πλέον ΒΕΒΑΙΟΣ πως τα καλά παιδιά του Ηθών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκουν εδώ μασημένη τροφή! Τι να κάνουμε... πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο στους προϊσταμένους τους και εργατικότητα εν όψει των κρίσεων αξιωματικών εντός του μήνα Μαρτίου! Έχουνε στόχους να "πιάσουν" τα παιδια!

και που τωρα... στην Θεσσαλονικη ,μιλαμε μαζι με τα Ιωαννινα τα  κεντρα υποδοχης  ολων των Βαλκανιων....

Α ρε mafia οχι θα τους αφηνες...

satiros67

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά δεν το στήσιμο δεν με πτόησε.Ειμαι στην ανίχνευση για κάτι άλλο.Ψάχνω πρακτορείο χωρίς ιστορικό στησιμάτων.Εχει κανείς συναγωνιστής καμμία γνώμη περί τούτου?

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
και που τωρα... στην Θεσσαλονικη ,μιλαμε μαζι με τα Ιωαννινα τα  κεντρα υποδοχης  ολων των Βαλκανιων.. ..

Πλάκα κάνεις φίλε?...!! Τα Ιωάννινα κέντρα υποδοχής όλων των βαλκανίων?!! Τα Ιωάννινα είναι η πιο ξηρή περιοχή σε αυτό το θέμα, ποιός σου το πε αυτό.. Όλους όσους ξέρω απο κει πάνω κατεβαίνουν Αθήνα ή πάνε Θεσσαλονίκη για κανά καλό cg ή ct...!!  :o  :rolleyes: 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
και που τωρα... στην Θεσσαλονικη ,μιλαμε μαζι με τα Ιωαννινα τα  κεντρα υποδοχης  ολων των Βαλκανιων....

Α ρε mafia οχι θα τους αφηνες...
Αγαπητε συναδερφε ξερεις κατι που δεν ξερουμε εμεις εδω στα Γιαννενα...???γιατι στο συγκεκριμενο θεμα εδω κανουμε αμαν μεχρι να ερθει η στιγμη που θα μπορεσουμε να κατεβουμε καμμια Αθηνα,παντα για "επαγγελματικους" λογους,για να γλειψουμε κι εμεις κανα κοκαλακι!!!γιατι εδω δεν γινεται τιπ'τας ντιπ..!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Παιδια,ειδα οτι ερχεται στις 05/03 η Lorie,δεν ειχα προλαβει να κλεισω μαζι της την προηγουμενη φορα που ηταν Αθηνα.Στα σερβις δεν αναφερει κουλουρι και εξτρα ''μπαλλακια''. Καποιος-καποιοι που εχουν εμπειρεια μαζι της θα ηταν  καλο να μας αναφερουν τα σχετικα :sunglasses:

Δεν υπάρχουν έξτρας με τη lorie / Carolina / Inga και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.... ουσιαστικά θα είσαι τυχερός ΑΝ πάρεις τα μισα απόσα περιμένεις....

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι παιζει με Vanessa Hill που ερχεται αύριο?Φοβερη μου φαίνεται κι ετοιμαζομαι για κατάθεση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom