aapostolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να μας ελεγε καμια νεα πληροφορια
Να την αρχίσεις στο καράτε εννοείς.....
να πω και γω με την σειρα μου για το απιθανο μωρο την Angel απο paradise city tour.
με μια λεξη.. φανταστικη!!!!
απο τα πιο ωραια μωρα που εχω συναντησει σε αυτο το αθλημα...
και για οσους δεν προλαβαινουν μια και φευγη αυριο το πρωι για την συμπρωτευουσα(θεσσαλονικοις τρεξτε να προλαβετε)
την επομενη φορα που θα ειναι ξανα Αθηνα την προτεινω με χιλια.
Δυσκολα ναρθει ξανα Ελλαδα..σημερα την συλαβανε στην Θεσσαλονικη.Οποιος προλαβε-προλαβε..Μετα απο ολα αυτα τα c.t.που εχουνε συλαβει στην Θεσσαλονικη τον τελευταιο μηνα θεωρω σιγουρο οτι η πολη θα μπει στην black list των διαφορων γραφειων...
Χα! Το'χα δει το όνειρο! Τουλάχιστον 4 CT συνελήφθησαν μέσα σε 15-20 μέρες! Στην ουσία όλα τα CT που ήρθαν Θεσσαλονίκη.
...άσε που ειμαι πλέον ΒΕΒΑΙΟΣ πως τα καλά παιδιά του Ηθών και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκουν εδώ μασημένη τροφή! Τι να κάνουμε... πρέπει να δείξουν καλό πρόσωπο στους προϊσταμένους τους και εργατικότητα εν όψει των κρίσεων αξιωματικών εντός του μήνα Μαρτίου! Έχουνε στόχους να "πιάσουν" τα παιδια!
Έχει κανείς καμιά πληροφορια απο την Louise Black? Την εχει παρει κανένας?
και που τωρα... στην Θεσσαλονικη ,μιλαμε μαζι με τα Ιωαννινα τα κεντρα υποδοχης ολων των Βαλκανιων.. ..
Αγαπητε συναδερφε ξερεις κατι που δεν ξερουμε εμεις εδω στα Γιαννενα...???γιατι στο συγκεκριμενο θεμα εδω κανουμε αμαν μεχρι να ερθει η στιγμη που θα μπορεσουμε να κατεβουμε καμμια Αθηνα,παντα για "επαγγελματικους" λογους,για να γλειψουμε κι εμεις κανα κοκαλακι!!!γιατι εδω δεν γινεται τιπ'τας ντιπ..!!!και που τωρα... στην Θεσσαλονικη ,μιλαμε μαζι με τα Ιωαννινα τα κεντρα υποδοχης ολων των Βαλκανιων....
Α ρε mafia οχι θα τους αφηνες...
Παιδια,ειδα οτι ερχεται στις 05/03 η Lorie,δεν ειχα προλαβει να κλεισω μαζι της την προηγουμενη φορα που ηταν Αθηνα.Στα σερβις δεν αναφερει κουλουρι και εξτρα ''μπαλλακια''. Καποιος-καποιοι που εχουν εμπειρεια μαζι της θα ηταν καλο να μας αναφερουν τα σχετικα