Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
βρε φιλε μην αρπαζεσαι . αν διαβασεις και τις κριτικες δεν λενε κατι διαφορετικο . αν θες να κανεις γλυφομουνι , κανε . δεν θα σου πει οχι η vesta . απλα σου λεει ο ανθρωπος οτι η γυναικα αν και ομορφη ειναι κομοδινο και δεν θα αντιδρασει με τον τροπο που αντιδρουν οι περισσοτερες σε αυτο. απαγορευση δεν υπαρχει προς θεου , απλα σου δινει εγκαιρη ενημερωση , ειναι κακο αυτο ?
Tι του εξηγείς μωρέ Viper?
Μήπως και διάβασε τι έγραψα?
Απλώς βρήκε αφορμή να αρπαχτεί!!!!
Και καλά μου την είπε τώρα.......μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!!!!
Αν μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν....στις αρχιδάρες μας παίχτη!!!!
Τις καλημέρες μου Τασούλη!!!!

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Σόρρυ ρε φίλε αλλά έχει κορμί 1,75....άρα ολόκληρο οικόπεδο να γλύψεις!!!!
Στο νιμού κόλλησες?
Ωραία και το έγλυψες...άμα δεν της αρέσει τι θα καταλάβεις εσύ?
Ή γουστάρεις να υποκρίνεται και να κάνει ότι είσαι ο καλύτερος γλύφτης?
Άκου που σου λέω....γλύψτει όπου γουστάρεις αλλού και θα πάρεις αυτό που θέλεις!!!! ;) :grin: :grin:
ααα..και έρχεται κανονικά επάνω!!!!
το θεμα ειναι το οτι αρεσει σε εμενα να την γλυφω και για αυτο την πληρωνω φιλε μου ...και οχι τη αρεσει στην πουτανα το αν εχει κορμι 1.75 καλα κανει και ειμαι 2 μετρα αλλα οχι να ειμαι στην πηγη και να μην πιω και νερο.....

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Για πειτε οι εγκυκλοπαιδικοι της παρεας, μηπως εχετε συναντησει στις περιηγησεις σας αυτο εδω?
Διοτι εχει ερθει τουρακι στην πολη μου και ο κατω φιλος προβαλλει την απαιτηση να εξετασει τους γαλακτοφορους αδενες της ;)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Για πειτε οι εγκυκλοπαιδικοι της παρεας, μηπως εχετε συναντησει στις περιηγησεις σας αυτο εδω?
Διοτι εχει ερθει τουρακι στην πολη μου και ο κατω φιλος προβαλλει την απαιτηση να εξετασει τους γαλακτοφορους αδενες της ;)

Καλύτερα να μην χαμογελάει πάντως η κορασίς... :o

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Καλύτερα να μην χαμογελάει πάντως η κορασίς... :o
Να σου πω κολλαω τοσο πολυ στους βυζους που αμφιβαλλω αν θα μπορεσω να δω προσωπο! Απλα με προβληματιζει ποσο φωτοσοπακι εχει πεσει. Αυτη απ' οτι εχω δει στο νετ ειναι βραζιλιανα που μενει Ισπανια (για ευνοητους λογους!!)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
καρντασια νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει ο τροπος ταξινομησης των ct διοτι ετσι οπως γινεται ειναι χαοδεις κυριολεκτικα και δυσκολα περνεις τις πληροφοριες που θες.Να μερικες απο τις προτασεις μου
1. Να γινεται στο τελος καθε μηνα μια καταγραφη ποια μοντελα μας επισκεφτηκαν ετσι ωστε να ξερουμε ποιες μας ερχονται συχνα και ποιες οχι.
2. Να γινουν ξεχωριστες κατηγοριες τα long date, τα duo καθως και τις σπεσιαλ υπηρεσιες (domination,submission,golden shower κτλ) ωστε να ξερουμε τι προσφερει η καθε μια.Μαλιστα να γραφονται και κριτικες για αυτα.
3.Να σταματησει η ταξινομηση ανα βαθμολογια η μεγεθος κριτικων δεν βοηθαει κανεναν.Ας γινει μια προσπαθεια να ταξινομηθουν ανα γραφειο και εκει να υπαρχει υποταξινομηση ανα βαθμολογια.
Για να γινουν τα παραπανω θελει να συνησφερουμε και εμεις στους admin με πληροφοριες ωστε να γινεται η καταγραφη καλλυτερα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οταν θα γραψεις την πρωτη σου κριτικη ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουν !!!
Την καλησπερα μου !!!

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Οταν θα γραψεις την πρωτη σου κριτικη ειμαι σιγουρος οτι θα το κοιταξουν !!!
Την καλησπερα μου !!!
Δεν ειναι ζητημα κριτικης.Ναι οταν γραψω θα την δουνε αλλα απλως να γινει και ποιο αποτελεσματικο το σαιτ.Υπαρχουν κοπελες που εχουν υψηλη βαθμολογια και η τελευταια τους κριτικη ειναι του 2008.Υπαρχουν κοπελες που οταν τις ψαχνω στο σαιτ του γραφειου που αναγραφονται δεν υπαρχουν.Καταλαβαινεις οτι χρειαζεται καλλυτερη ταξινομηση.Ας μην το παμε εγωιστικα.Και εγω θα συνησφερω.

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστω τους antistheni και solitonio που ακουσαν την προταση μου καναν υπεροχη δουλεια.Ευγε
;) :cheesy: :grin:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ας γινει μια προσπαθεια να ταξινομηθουν ανα γραφειο και εκει να υπαρχει υποταξινομηση ανα βαθμολογια.
Υπάρχει αυτό. www.bourdela.com/sex/citytours/]Αρχική citytoyrs[/url], επιλογή πρακτορείου (είναι σε αλφαβητική σειρά).

1. Να γινεται στο τελος καθε μηνα μια καταγραφη ποια μοντελα μας επισκεφτηκαν ετσι ωστε να ξερουμε ποιες μας ερχονται συχνα και ποιες οχι.
:grin:
Αυτό στο φόρουμ θα γινόταν άμα είναι, αλλά είναι πολύς και αχρείαστος κόπος για κάτι που είναι λίγο-πολύ γνωστό και εύκολα μπορεί να το διαπιστώνει κανείς κάθε φορά διαβάζοντας το thread "reviews και νέες αφίξεις".

2. Να γινουν ξεχωριστες κατηγοριες τα long date, τα duo καθως και τις σπεσιαλ υπηρεσιες (domination,submission,golden shower κτλ) ωστε να ξερουμε τι προσφερει η καθε μια.Μαλιστα να γραφονται και κριτικες για αυτα.
Για long dates υπάρχει κατηγορία στο φόρουμ, για σπέσιαλ υπηρεσίες μπορεί θαυμάσια να ανοιχτούν thread. Aν εννοείς για τον κατάλογο, να μπορεί να γίνεται αναζήτηση με αυτά τα κριτήρια, αυτό είναι άλλο...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για το τράβελος...ΟΚ . Για το κομοδινάρα , που το ξέρεις ? Την/τον πήρες :think:

Υ.Γ. Το anal το χρεώνει extra  :think:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι την ρώτησα της υπηρεσίες της και της είπα για CIM και μου είπε WHAT ARE YOU CRAZY? I AM NOT A TOILET!  :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
όχι την ρώτησα της υπηρεσίες της και της είπα για CIM και μου είπε WHAT ARE YOU CRAZY? I AM NOT A TOILET!  :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Από ποιο χωριό είναι αυτή που οι άντρες την παίζουν πάνω από την χέστρα?

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Από ποιο χωριό είναι αυτή που οι άντρες την παίζουν πάνω από την χέστρα?
Ρε συ Τζορτζ, στο χωριο της ειναι τοσο γαμικουλες, που χυνουν την ποσοτητα που εμεις οι κοινοι συνηθως κατουραμε. Γι αυτο!

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Προς κ. Διαχειριστή :

Η δημοσίευση κριτικών (που ελέγχονται) για TS στην σελίδα των CT ρίχνει την ποιότητα τόσο της κατηγορίας όσο και του site γενικότερα.
Αν θέλετε να μετατρέψετε το site σε addos δικαίωμά σας είναι, αλλά για τους απλούς αναγνώστες σας ,όλο αυτό προσφέρει μόνο θλίψη.

Ανοίξτε μια κατηγορία TS δίπλα στα call-girls παρακαλώ να γράφει εκεί της κάθε γης ο πικραμένος αποτυχημένος πούστης ....

Ευχαριστώ 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom