Διαβασα κριτικη του συναγωνιστη κρανιδι για Παρις και Βανεσσα και λυπηθηκα που δεν περασε καλα. Το πιο σοφο που ειπε ηταν οτι δεν ειναι βεβαιο οτι θα πεαρσεις καλα εσυ οσο καλα περασε ο προηγουμενος και για πολλους λογους. Ενας ειναι οτι ισως να μην αισθανεσαι η να μην μπορεις να επιβληθεις στα μωρα, και να μην αισθανεσαι ανετα να τους πεις αυτο που θελεις. Αν δεν σου αρεσει η μουσικη, πες τους να την αλλαξουν. Αν δεν αισθανεσαι ανετα με την γλωσσα τους, πες τους να σταματησουν! Αυτο ομως που συμπεραινω απο την κριτικη, ειναι οτι ο φιλος κρανιδι πηγε με μεγαλες αξιωσεις και δυστυχως δεν περασε καλα. Κριμα!!
Ενα απο τα πιο βασικα που εχω γραψει αλλου σε κριτικες μου για μωρα εχει σχεσει με την εμπειρια του καθενος και τις απαιτησεις του! Προσοχη, μην περιμενετε οτι θα οδηγησετε μια Porsche GT με τον ιδιο τροπο που θα οδηγησετε ενα Fiat. Δεν ειναι το ιδιο, οσο και αν το μυαλο σας...... σας εχει διαβεβαιωσει οτι ειναι.
Για την Παρις και την Βανεσα σκοπευω να της παρω μαζι οταν τις πετυχω, και ελπιζω να περασω καλυτερα. Αν εχουν καβαλησει το καλαμι, δεν θα εχω προβλημα να τους το πω, και να τους εξηγησω τι αξιωσεις εχω απο την συναντηση. Στο τελος εγω ειμαι ο πελατης που τα σκαει, και αν δεν τα θελουν τα χρηματα, υπαρχουν καποιες αλλες που θα κανουν τουμπες.