gianevan, διαφωνούμε στο τι είναι κυρία.
IMHO κυρία σημαίνει παραπάνω από καλή επαγγελματίας και έντιμη.
Για πολλούς λόγους δεν είναι κυρίες (μιλάμε για CT και μιλάμε για τον κανόνα, μην με μπλέξετε με CG, studios κλπ)
Εν τάχει ενδεικτικά και όχι περιοριστικά μερικές συμπεριφορές που με οδηγούν στο συμπέρασμά μου:
1. έχουν κάνει επάγγελμα την συγκεκριμένη φυσιολογική ανάγκη των ανδρών και πουλάνε το κορμί τους για το επάγγελμά τους
(δεν αναφέρομαι προφανώς σε τυπική σωματική εργασία, αλλά σε πιο έντονη σωματική καταπόνηση, θυσιάζοντας την ομορφιά τους, τα νειάτα τους, την ηρεμία τους ψυχική και μη και άλλα πολύ πιο σημαντικά)
2. πουλάνε αίσθημα, συμπόνια κλπ κλπ κλπ για να ντύσουν καλύτερα το παραμύθι σε όποιον το χάβει με μοναδικό σκοπό να τσεπώσουν περισσότερα, ή τα ίδια με πιο εύκολο τρόπο
(εάν ήταν κυρίες, όταν τελειώνει το παραμύθι, πρέπει να στο λένε στεγνά και όχι να σε βάζουν σε "τριπάκια")
3. βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση και νομίζουν ότι επειδή βγάζουν περισσότερα λεφτά από τις συμπατριώτισσές τους και αγνοώντας τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται αυτό, νομίζουν ότι ξαφνικά ανήκουν σε κάποια elite κοινωνική τάξη
(μιλούν υποτιμητικά για τις όμορφες αλλά φτωχές φίλες τους, οι οποίες σπουδάζουν αλλά δεν θα πάνε διακοπές φέτος, δεν έχουν λεφτά για καινούργιο Iphone κλπ κλπ κλπ)
4. κρίνουν τους ανθρώπους από τα εισοδήματά τους και όταν μιλάνε για κάποιον τρίτο, αναφέρουν πάντα εάν έχει λεφτά ή όχι και πάλι ξεχνώντας με ποιο τρόπο αυτές και προσωρινά έχουν λεφτά
(κατά κάποιο περίεργο τρόπο, όλα τα cool άτομα που γνωρίζουν είναι unbelievable reach)
5. χρειάζονται πανάκριβα ρούχα, αξεσουάρ κλπ για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους αλλά και την σύγχυσή τους περί κοινωνικών τάξεων
(μιλάμε για πανάκριβα, όχι μαλακιούλες της κοπέλας της γειτονιάς. Οι γκαρνταρόμπες τους, τα αξεσουάρ τους κλπ, είναι όμοιες της Britney Spears και ας είναι το σπίτι τους παράγκα, και ας πεθαίνει η μάνα τους από καρκίνο. Μιλάμε για κουστούμια Gucci vs. κανονικότατες παράγκες, τουαλέτα στον κήπο και έτσι)
6. έχουν πολύ άγχος να αποδείξουν ότι κάνουν JetSet, ότι ξέρουν τον καλύτερο κόσμο around (οι οποίοι είναι πάντα ζάμπλουτοι), επιδεικνύουν το που πάνε διακοπές (Κανάρια, Μαλδίβες, Κάννες κλπ κλπ) προσπερνώντας ότι πήγαν εκεί επί πληρωμή για να ανοίξουν τα πόδια τους.
2-3 από τα παραπάνω να εμφανίζει κάποια σαν συμπεριφορά...εμένα μου αρκεί για να την βγάλω από την κατηγορία κυρία
Δεν είμαι ψυχολόγος, διακρίνω με το μικρό μου μυαλό ότι όλα τριγύρω τους έχουν να κάνουν με λεφτά. Από τον έρωτά τους, το σεξ τους, την ζωή τους και πάει λέγοντας. Μεγαλομανία και άγχος για επίδειξη. Έτσι κρίνουν και τον κόσμο τριγύρω τους. Και όλα αυτά επειδή ευκαιριακά και στα κλεφτά μπορούν να τσεπώσουν γερό χρήμα και να φανούν στο χωριό τους με ρούχα, αξεσουάρ (Incl. σιλικονάτους βύζους and the rest) τα οποία κανονικά απολαμβάνουν μόνο οι "stars". Και όσο περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουν οι συμβιβασμοί, οι ανοχές κλπ κλπ κλπ και το σπιράλ οδηγεί αλλού, μην πάμε παραπέρα καλύτερα.
Αυτές δεν είναι συμπεριφορές και λογικές κυρίας, όσο έντιμη και όσο καλή επαγγελματίας να είναι. Και δεν αφορά μόνο σε πουτάνες.
Μιλάμε για τον κανόνα πάντα, εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να τις βρω ανάμεσα σε πουτάνες. Είμαι πεπεισμένος, ότι το "Pretty Woman" είναι ένα σενάριο που μπορεί να τρέξει μόνο στο Hollywood. Από ότι φαίνεται, αυτές δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Οπότε ίσως και να τρώνε τελικά παραμύθι κιόλας αντί να πουλάνε. (δεν εννοώ από μένα, δεν με παίρνει να ασχοληθώ με αυτό το hobby)