Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Thanks φίλε αλλά δεν είναι η ίδια Νικίτα. Τίποτε για τις άλλες δύο ?

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6

Παιδια επειδη θα βρισκομαι στο Λα Γοσελ την συγκεκριμενη ημερομηνια που κανει τουρ η συγκεκριμενη γκομενα θα ηθελα να ρωτησω μηπως την εχει δοκιμασει κανενας γιατι ειδα οτι εχει ερθει παλιοτερα στην Αθηνα. Ειναι η αγγλιδα πορνοσταρ Alyssa Jenkins. Η φωτογραφιες της ως μιλφαρα με ενθουσιασαν. Την ειχε παρει κανενας στην Αθηνα οταν ειχε ερθει πριν μερικα χρονια? Ενα ριβιου ειχε και αυτο ηταν καλο. Ομως εχουν περασει τοσα χρονια και δεν ξερω. Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμηθει.

saint75

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες (αν και σχετικα νεος στον αγωνα - τουλαχιστον στην Ελλαδα)
Μετά από κάποιας ώρας ψαξιμο βρηκα την παρακάτω κουκλα....

Γνωρίζει κανείς τιποτες???

Ευχαριστώ παιδες.....

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Καλημερα συναγωνιστες (αν και σχετικα νεος στον αγωνα - τουλαχιστον στην Ελλαδα)

Ευχαριστώ παιδες.....

www.bourdela.tv/content/view/1205/1/]Εδώ[/url] είδες ;

saint75

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το είχα δει αλλά δεν ημουν σιγουρος εαν είναι η ίδια....μιας και δεν φαινεται προσωπο καθως και το μαλλι είναι διαφορετικό....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ευχαριστώ παιδες.....

Καλό μουνί, καταπληκτικό τσιμπούκι.

Πάρε μαζί σου ωτοασπίδες όμως, ή φρόντισε να την έχεις μπουκωμένη όλη την ώρα...

Γιατί όταν μιλάει, νομίζεις ότι μιλάει φορτηγατζής.  :grin:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παιδες αυτη η Natalee του Ζ ειναι η ιδια Natalee (η οπως αλλοιως) που ερχοταν Μαη, Ιουνιο, Ιουλιο κλπ του 2007 μετα εμεινε εγκυος και εξαφανισθηκε και τωρα με τη κριση ζορισαν τα πραγματα στην Ουγγαρια και μας ξαναρθε?
Εβαλε γυαλια και εχει φτιαξει (φωτο?) ηταν παντα καλη επαγγελματιας και εκανε και ντουο...
Εγω ημουν ΟΚ αλλα καποιες κριτικες δεν ηταν (χαθηκαν και τα αρχεια ρε Αντισθενη...).
Ειμαι σωστος η προκειται για κατι τελειως καινουργιο?
Ευχαριστω εκ προϊοιμιου.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες αυτη η Natalee του Ζ ειναι η ιδια Natalee (η οπως αλλοιως) που ερχοταν Μαη, Ιουνιο, Ιουλιο κλπ του 2007 μετα εμεινε εγκυος και εξαφανισθηκε και τωρα με τη κριση ζορισαν τα πραγματα στην Ουγγαρια και μας ξαναρθε?
Εβαλε γυαλια και εχει φτιαξει (φωτο?) ηταν παντα καλη επαγγελματιας και εκανε και ντουο...
Εγω ημουν ΟΚ αλλα καποιες κριτικες δεν ηταν (χαθηκαν και τα αρχεια ρε Αντισθενη...).
Ειμαι σωστος η προκειται για κατι τελειως καινουργιο?
Ευχαριστω εκ προϊοιμιου.

Eννοείς την παρακάτω  ;)

www.bourdela.tv/content/view/1304/1/][img height=450 width=350]]

Tίποτα δεν χάνεται εδώ  ;)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ευχαριστώ παιδες.....
Συναθλητή με την κορασίδα έχω συναντηθή πριν κανένα δίμηνο. Κάνει μόνο outcalls. Εντυπωσιακά όμορφη και με πολύ καλή συμμετοχή, με είχε τότε ενθουσιάσει και μάλιστα σε ξένο σάιτ είχα βάλει πάρα πολύ καλό βαθμό, ίσως και λίγο υπερβολικό. Αποδείχτηκε όμως λίγο κωλόπαιδο, γιατί μετά λίγο καιρό ακύρωσα [πολύ έγκαιρα] δεύτερο ραντεβού μας και από τότε δεν απάντησε δύο τρείς φορές σε τηλέφωνά μου, λες και θα με πληρώσει αυτή. Τέλος πάντων καλά να είναι το κορίτσι, έτσι κι αλλιώς μου.. υπάρχουν κι άλλα, λεφτά να υπάρχουν.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δωσε BIJOU Soli .

Stories