pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Ευχαριστώ αλλά δεν μου ήρθε το σιτε !! μου ήρθε απλά
Τι έγινε ρε παιδιά...λογοκρισία και στα π.μ.??!!
Ευχαριστώ αλλά δεν μου ήρθε το σιτε !! μου ήρθε απλά
Γιατι εφυγε ο Baby το ξερει μονο ο Baby ξερω ομως καλα οτι του την ειχε δωσει οτι σε τυπισες σαν την Τια Μαρια αρκετοι συναγωνιστες την επισκεφτηκαν και ουτε ενας δεν προοιδοηποιησε για το ακυρο του πραγματος σε αντιθεση με αυτον που πολλους ειχε προφυλαξει απο μουφες και μιλαω απο προσωπικη πειρα.Συμφωνώ σε μεγάλο κομμάτι από τα λεγόμενα του Βάρναλη τον οποίο θεωρώ και πολύ αξιόπιστο στα ριβιούζ.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι ο BABY πήγε στην Τία Καρέρα επειδή δεν τον προειδοποίησε κανείς να μην πάει γιατί την μέρα που ανακοινώθηκε το τουρ κάναμε πλάκα εδώ μέσα για το πώς είναι και τι χάλια έχει η γκόμενα. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός είναι λόγος για να αποχωρήσει. Με την πείρα του (η οποία με έχει κι εμένα οδηγήσει πολλές φορές σωστά) πρέπει να διαλέγει από μόνος του σωστά και όχι να περιμένει τον οποιοδήποτε (έμπειρο ή άπειρο) να τον αποτρέψει.
η καθαριστρια του ΟΚΑΝΑ
Καποιοι τον ελεγαν προμοτερ, μηπως το ξεχασαμε αυτο ......
και εν παση περιπτωσει το γιατι εφυγε το παλληκαρι ειναι δικο του θεμα και δεν νομιζω οτι θα ηθελε να το αναλυσουμε εν τη απουσια του.
Πολλα παντος απο τα μεχρι τωρα αναφερομενα εχουν συμβαλει στην αποχωρηση........και οχι μονο αυτου αλλα και πολλων αλλων που οπως εχετε παρατηρησει δεν βαζουν πλεον πληροφοριες ουτε για τα κακα πολυ περοσσοτερο δε ουτε και για τα οντως πολυ καλα.
Αμην... !!!
θα σου απαντησω απο οσα ξερω...Εκτος θεματος τοπικ αλλα ενδιαφερον θα ελεγα ειναι η ερωτηση που απευθυνω στους διαχειρισες του site:
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο το site και αν οχι γιατι;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.
τσοπανε παλι τα χεις τσουξει μου φαινεται...Οκ αν ειναι ετσι και το ξερεις σιγουρα να ξερουνε -με, τι θα γραφουμε.
Ομως η πνευματικη ιδιοκτησια δεν ειναι του δημιουργου;
Εκτος θεματος τοπικ αλλα ενδιαφερον θα ελεγα ειναι η ερωτηση που απευθυνω στους διαχειρισες του site:
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο το site και αν οχι γιατι;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.
σιγουρα κατι πινεις...
Θα περιμενω να απαντησει καποιο απο τα παιδια που εχουν υπευθυνα αναλαβει την υποστήριξη του site.
Ευχαριστω!!!!!!!!!
Θα περιμενω να απαντησει καποιο απο τα παιδια που εχουν υπευθυνα αναλαβει την υποστήριξη του site.
Ευχαριστω!!!!!!!!!
Rebeti προσωπική μου άποψη είναι ότι καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του πίσω απο ένα ψευδώνυμο δέν είναι τόσο δύσκολο..
Κατά τα άλλα ε δεν νομίζω ότι επειδή γαμάμε διαπράττουμε κάνα έγκλημα..
......τωρα αν τα 250 ειναι για καποιουσ 25 στη φυλης τοτε πασο αλλα ετσι θα συντηρειται η μετριοτητα σε αυτο το υποτειθεμενα υψηλο επιπεδο
Η "σωστή" αξία ενός προϊόντος ορίζεται από πολλούς παράγοντες, κατά τη γνώμη μου όμως ποτέ από τον βαθμό "ρευστότητας" της τσέπης μας.
Τα 250 γιούρια την ώρα είναι υπερβολικό ποσό για την πλειοψηφία των μπάζων που μας σερβίρονται και αυτό ανεξάρτητα από το εάν έχεις διαθέσιμα 1 μύριο ή μόνο χίλια γιούρια. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, τότε ανήκει στην κατηγορία του 3ου Δέλτα και πάει καρφί για την καταστροφή.
Για να μην παρεξηγούμαι,
α) οι τουρίστριες έχουν δικαίωμα να ζητάνε ότι θέλουν, αντίστοιχα διατηρώ το δικαίωμα να ασκώ κριτική στις τιμές τους και προφανέστατα να την κάνω με ελαφριά όταν τα συμφωνηθέντα δεν τηρούνται. Στα συμφωνηθέντα συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες μέσω των οποίων προβάλλονται οι τουρίστριες. Ειδικά στην περίπτωση των γαργαλημένων φωτό....τα ελαφριά πηδηματάκια μπορούν να εμφανιστούν και την τελευταία στιγμή...μόλις ανοίξει η πόρτα δλδ.
β) ο καθένας χαλάει τα ευρουλάκια του όπως γουστάρει. Δικά του είναι.