Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μπορείς να το γράψεις στα Ελληνικά?

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Συμφωνώ σε μεγάλο κομμάτι από τα λεγόμενα του Βάρναλη τον οποίο θεωρώ και πολύ αξιόπιστο στα ριβιούζ.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι ο BABY πήγε στην Τία Καρέρα επειδή δεν τον προειδοποίησε κανείς να μην πάει γιατί την μέρα που ανακοινώθηκε το τουρ κάναμε πλάκα εδώ μέσα για το πώς είναι και τι χάλια έχει η γκόμενα. Πολύ περισσότερο δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτός είναι λόγος για να αποχωρήσει. Με την πείρα του (η οποία με έχει κι εμένα οδηγήσει πολλές φορές σωστά) πρέπει να διαλέγει από μόνος του σωστά και όχι να περιμένει τον οποιοδήποτε (έμπειρο ή άπειρο) να τον αποτρέψει.
Γιατι εφυγε ο Baby το ξερει μονο ο Baby ξερω ομως καλα οτι του την ειχε δωσει οτι σε τυπισες σαν την Τια Μαρια αρκετοι συναγωνιστες την επισκεφτηκαν και ουτε ενας δεν προοιδοηποιησε για το ακυρο του πραγματος σε αντιθεση με αυτον που πολλους ειχε προφυλαξει απο μουφες και μιλαω απο προσωπικη πειρα.

Επισκέπτης
Καποιοι τον ελεγαν προμοτερ, μηπως το ξεχασαμε αυτο ......
και εν παση περιπτωσει το γιατι εφυγε το παλληκαρι ειναι δικο του θεμα και δεν νομιζω οτι θα ηθελε να το αναλυσουμε εν τη απουσια του.
Πολλα παντος απο τα μεχρι τωρα αναφερομενα εχουν συμβαλει στην αποχωρηση........και οχι μονο αυτου αλλα και πολλων αλλων που οπως εχετε παρατηρησει δεν βαζουν πλεον πληροφοριες ουτε για τα κακα πολυ περοσσοτερο δε ουτε και για τα οντως πολυ καλα.
Αμην... !!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καποιοι τον ελεγαν προμοτερ, μηπως το ξεχασαμε αυτο ......
και εν παση περιπτωσει το γιατι εφυγε το παλληκαρι ειναι δικο του θεμα και δεν νομιζω οτι θα ηθελε να το αναλυσουμε εν τη απουσια του.
Πολλα παντος απο τα μεχρι τωρα αναφερομενα εχουν συμβαλει στην αποχωρηση........και οχι μονο αυτου αλλα και πολλων αλλων που οπως εχετε παρατηρησει δεν βαζουν πλεον πληροφοριες ουτε για τα κακα πολυ περοσσοτερο δε ουτε και για τα οντως πολυ καλα.
Αμην... !!!

Πολύ πιθανότερο θεωρώ να έχει συμβεί αυτό που λέει ο ρεμπέτης στην πρώτη γραμμή.
Κάποια στιγμή πρόσφατα είχα διαφωνήσει με τον PATHFINDER για την εθιστικότητα του αθλήματος. Αυτή η διαφωνία προφανώς οφείλεται στο ότι εγώ δεν εθίζομαι εύκολα ή καθόλου ενώ εκείνος μπορεί να εθίζεται ή να έχει συναντήσει δεκάδες εθισμένους που δεν έχω συναντήσει εγώ. Αν ο εθισμένος του path είναι ο οποιοσδήποτε παλιός που αποχώρησε (για να μην πιάνουμε συνέχεια τον baby στο στόμα μας) μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα σενάρια.
Μπορεί να του τέλειωσαν τα λεφτά λόγω κρίσης ή ανεξάρτητα από την κρίση.
Μπορεί να έπεσε σε συνεχόμενες μούφες όπως ο πρεζάκιας πέφτει στη νοθευμένη πρέζα και ο αλκοολικός στη μπόμπα.
Μπορεί να αποφάσισε να αποτοξινωθεί.
Μπορεί όλα αυτά μαζί
Επειδή είναι πολλά τα σενάρια και τα "μπορεί" και σε τελική ανάλυση όπως πάλι λέει ο ρεμπέτης δικό του πρόβλημα του καθενός, εγώ προσωπικά θα εξακολουθώ να δίνω τις κριτικές μου όποτε έχω το χρόνο καθώς επίσης και να εκτιμώ και κριτικές μελών που θεωρώ αξιόπιστους ( ρεμπέτης, geomix, βάρναλης , γιαραμής κλπ ) 

Επισκέπτης
Εκτος θεματος τοπικ αλλα ενδιαφερον θα ελεγα ειναι η ερωτηση που απευθυνω στους διαχειρισες του site:
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο το site και αν οχι γιατι;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Εκτος θεματος τοπικ αλλα ενδιαφερον θα ελεγα ειναι η ερωτηση που απευθυνω στους διαχειρισες του site:
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.
θα σου απαντησω απο οσα ξερω...
απο τη στιγμη που πατας αποστολη , αυτοματα το μηνυμα σου γινεται πνευματικη ιδιοκτησια του ιστοχωρου. καταλαβες ή να το σφυριξω τσοπαννιστικα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οκ αν ειναι ετσι και το ξερεις σιγουρα να ξερουνε -με, τι θα γραφουμε.

Ομως η πνευματικη ιδιοκτησια δεν ειναι του δημιουργου;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Οκ αν ειναι ετσι και το ξερεις σιγουρα να ξερουνε -με, τι θα γραφουμε.

Ομως η πνευματικη ιδιοκτησια δεν ειναι του δημιουργου;
τσοπανε παλι τα χεις τσουξει μου φαινεται... :2funny: :2funny: :2funny:
[move]
moPhoto1889-ouza_.jpg
[/move[/URL]]

Επισκέπτης

Θα περιμενω να απαντησει καποιο απο τα παιδια που εχουν υπευθυνα αναλαβει την υποστήριξη του site.

Ευχαριστω!!!!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Θα περιμενω να απαντησει καποιο απο τα παιδια που εχουν υπευθυνα αναλαβει την υποστήριξη του site.

Ευχαριστω!!!!!!!!!
σιγουρα κατι πινεις...
μονο στην περιπτωση που υπηρχε η δυνατοτητα να κατωχυρωσεις ενα λογαριασμο ως πνευματικη ιδιοκτησια
θα συνεβαινε αυτο, και απο οσο ξερω με τετοια θεματα , τουλαχιστον οι ελληνες νομοθετες και νομικοι δεν εχουν ακομα ασχοληθει...ροβολα τα ροβολα τα τα γιδια και τα προβατα...χαχαχαχαχαχα!!!!
γεια σου τοπανε μορτη!!!
εβιβα!!!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Τι παίζεται ρε παιδιά :huh: :huh: :huh:

Πολλή κουβέντα για αποχωρήσεις γίνεται...οι λόγοι που ο καθένας συμμετέχει ή δεν συμμετέχει είναι καθαρά προσωπικοί. Το να κάνουμε ψυχανάλυση δε νομίζω ότι βοηθάει. Τα sites που ανταλάσσονται απόψεις βασίζονται στην θεωρία της γνώμης των πολλών που είναι στατιστικά ορθότερη από τη γνώμη μεμονωμένων. Αναμφίβολα βέβαια η άποψη των πιο έμπειρων έχει μεγαλύτερη βαρύτητα (προσωπικά αναφέρω ότι (α)έμαθα πολλλά σερφάροντας στο site και (β) έμαθα γιατί έκρινα και απέφυγα τις κακοτοπιές) αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι αν όλοι συνεισφέρουμε την άποψη μας τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να είναι πολύ καλά ανεξαρτήτως ποιοί είναι ακόμη εδώ και ποιοί όχι...

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Rebeti προσωπική μου άποψη είναι ότι καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του πίσω απο ένα ψευδώνυμο δέν είναι τόσο δύσκολο..

Κατά τα άλλα ε δεν νομίζω ότι επειδή γαμάμε διαπράττουμε κάνα έγκλημα..

Ευχαριστω!!!!!!!!!

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δέν είμαι απο τους υπεύθυνους τους site

Rebeti προσωπική μου άποψη είναι ότι καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του πίσω απο ένα ψευδώνυμο δέν είναι τόσο δύσκολο..

Κατά τα άλλα ε δεν νομίζω ότι επειδή γαμάμε διαπράττουμε κάνα έγκλημα..

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.myphone.gr/forum/image/smilies/offtopic.gif[/img[/URL]]

Ό,τι ρωτάμε παρακαλώ να το κάνουμε post στο ανάλογο thread κι όχι σε όποιο μας εξυπηρετεί!

Το σωστό thread είναι [url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2839.0]αυτό[/url[/URL]]

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο baby σιγουρα θα μου λειψει.η μεγαλυτερη του συνισφορα για μενα ηταν οταν ποσταρε τις φωτο απο τις επιδρομες του.εβλεπες καθαρα με τι ειχες να κανεις χωρις φωτοσοπ χωρις τιποτα.η γνωμη μου ειναι οταν ασχολεισαι με αυτο το σπορ το οποιο απο πλευρας κοστους ειναι στην κορυφη πρεπει να αποζητας και οτι καλυτερο δυνατο ειδικα στην εμφανιση και την συμπεριφορα.επειδη λοιπον οι κριτικες για μενα ειναι υποκειμενικες και εχουν καταντησει και λιγο αηδια βλεποντας 10αρια σε κατι μπαλοτσες1,60 οπως και η συμπεριφορα μας επηρεαζει και την συμπεριφορα της κοπελας,γιατι μην ξεχναμε οτι μερικες ειναι φοιτητριουλες που πανε για εξτρα χαρτζιλικι,το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε πριν ξεβρακωθουμε ειναι να εχουμε ακεραιοτητα απεναντι στον ευατο μας και να παραδεχτουμε οτι αυτο που βλεπουμε δεν μας αρεσει και να αρνηθουμε να μεινουμε,χωρις να λυπομαστε την εκαστοτε πουτανα.προσωπικα το τηρω με ευλαβεια και επειδη δεν εχω λεφτα για πεταμα προτειμω να χασω το χρονο μου παρα τα λεφτα μου αν μπορω να γλυτωσω κατι απο τα 2.τωρα αν τα 250 ειναι για καποιουσ 25 στη φυλης τοτε πασο αλλα ετσι θα συντηρειται η μετριοτητα σε αυτο το υποτειθεμενα υψηλο επιπεδο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
......τωρα αν τα 250 ειναι για καποιουσ 25 στη φυλης τοτε πασο αλλα ετσι θα συντηρειται η μετριοτητα σε αυτο το υποτειθεμενα υψηλο επιπεδο

Η "σωστή" αξία ενός προϊόντος ορίζεται από πολλούς παράγοντες, κατά τη γνώμη μου όμως ποτέ από τον βαθμό "ρευστότητας" της τσέπης μας.

Τα 250 γιούρια την ώρα είναι υπερβολικό ποσό για την πλειοψηφία των μπάζων που μας σερβίρονται και αυτό ανεξάρτητα από το εάν έχεις διαθέσιμα 1 μύριο ή μόνο χίλια γιούρια. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, τότε ανήκει στην κατηγορία του 3ου Δέλτα και πάει καρφί για την καταστροφή.

Για να μην παρεξηγούμαι,
α) οι τουρίστριες έχουν δικαίωμα να ζητάνε ότι θέλουν, αντίστοιχα διατηρώ το δικαίωμα να ασκώ κριτική στις τιμές τους και προφανέστατα να την κάνω με ελαφριά όταν τα συμφωνηθέντα δεν τηρούνται. Στα συμφωνηθέντα συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες μέσω των οποίων προβάλλονται οι τουρίστριες. Ειδικά στην περίπτωση των γαργαλημένων φωτό....τα ελαφριά πηδηματάκια μπορούν να εμφανιστούν και την τελευταία στιγμή...μόλις ανοίξει η πόρτα δλδ.
β) ο καθένας χαλάει τα ευρουλάκια του όπως γουστάρει. Δικά του είναι.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η "σωστή" αξία ενός προϊόντος ορίζεται από πολλούς παράγοντες, κατά τη γνώμη μου όμως ποτέ από τον βαθμό "ρευστότητας" της τσέπης μας.

Τα 250 γιούρια την ώρα είναι υπερβολικό ποσό για την πλειοψηφία των μπάζων που μας σερβίρονται και αυτό ανεξάρτητα από το εάν έχεις διαθέσιμα 1 μύριο ή μόνο χίλια γιούρια. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, τότε ανήκει στην κατηγορία του 3ου Δέλτα και πάει καρφί για την καταστροφή.

Για να μην παρεξηγούμαι,
α) οι τουρίστριες έχουν δικαίωμα να ζητάνε ότι θέλουν, αντίστοιχα διατηρώ το δικαίωμα να ασκώ κριτική στις τιμές τους και προφανέστατα να την κάνω με ελαφριά όταν τα συμφωνηθέντα δεν τηρούνται. Στα συμφωνηθέντα συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες μέσω των οποίων προβάλλονται οι τουρίστριες. Ειδικά στην περίπτωση των γαργαλημένων φωτό....τα ελαφριά πηδηματάκια μπορούν να εμφανιστούν και την τελευταία στιγμή...μόλις ανοίξει η πόρτα δλδ.
β) ο καθένας χαλάει τα ευρουλάκια του όπως γουστάρει. Δικά του είναι.

συμφωνω μαζι σου 100% .ειναι απο ποια θεση προσπαθεις να το δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom