Aυτο θα ειχε μια καποια σημασια αν δεν υπηρχαν οι κριτικες στο site απο δεκαδες παλαια και εγκυρα μελη.Δεν προσβαλει την γυναικα με αυτα που γραφει αλλα εμας που μπαινουμε ακομα στον κοπο να ενημερωσουμε και να συνησφερουμε στο site.Μην εισαι τοσο αυστηρος με τον φιλο... Κι εγω πριν 3 χρονια που πηγα μαζι της πρωτη φορα οταν ηταν ακομα στο callus οταν εβλεπα τις φωτο ελεγα οτι το παιζω joker και αν μου κατσει... Απο κοντα καταλαβα τη γυναικαρα ειναι...Μαλλον ο φιλος δεν την εχει δει απο κοντα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Aυτο θα ειχε μια καποια σημασια αν δεν υπηρχαν οι κριτικες στο site απο δεκαδες παλαι και εγκυρα μελη.Δεν προσβαλει την γυναικα με αυτα που γραφει αλλα εμας που μπαινουμε ακομα στον κοπο να ενημερωσουμε και να συνησφερουμε στο site.
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!
Φιλε εισαι ακυρος... Μην λες τετοια πραγματα αν δεν εχεις παει μαζι της...
Αν την δεις απο κοντα θα καταλαβεις... Ποσο μαλλον αν πας και μαζι της...
Λιγο σεβασμο σε τοσα πολυ καλα λογια... Δεν Μπορει να ειμαστε ολοι βλακες που λεμε τα καλυτερα...
Συμφωνω οι φωτογραφίες την αδικούνε. Δεν μιλάμε για σερβις αυτό ειναι ποια δεδομένο αλλα η γκόμενα είναι για πολύ γλύψιμο μιλάμε. Τωρα να εχουμε πέσει τόσι πολλοι έξω θα έπεσε σε παρα πολύ καλό πλαστικό
Συμφωνω οι φωτογραφίες την αδικούνε. Δεν μιλάμε για σερβις αυτό ειναι ποια δεδομένο αλλα η γκόμενα είναι για πολύ γλύψιμο μιλάμε. Τωρα να εχουμε πέσει τόσι πολλοι έξω θα έπεσε σε παρα πολύ καλό πλαστικό
Αυτό είπα και εγώ, οι φοτο την αδικούν και έτσι όπως είναι άμα την δείς χωρίς το μακρύ μαλί και το έντονο βάψιμο και αν λάβεις υπόψιν σου λεπτομέρειες τύπου αγκώνες, γόνατα, βραχίονες κλπ τότε μπορεί να οδηγηθείς στο λανθασμένο συμπέρασμα πως πρόκειται για Μήτσο. Και βάζω και την φοτο για το χαβαλέ. Τώρα για όσουσ προσβλήθηκαν πρέπει να είναι πολύ αφού αυτοί έχουν πάει και ξέρουν, ενώ εγώ κάνω χαβαλέ από μακριά κρίνοντας μόνο από τις φοτο. Klain mein...
Συνημμένα
Αυτό είπα και εγώ, οι φοτο την αδικούν και έτσι όπως είναι άμα την δείς χωρίς το μακρύ μαλί και το έντονο βάψιμο και αν λάβεις υπόψιν σου λεπτομέρειες τύπου αγκώνες, γόνατα, βραχίονες κλπ τότε μπορεί να οδηγηθείς στο λανθασμένο συμπέρασμα πως πρόκειται για Μήτσο. Και βάζω και την φοτο για το χαβαλέ. Τώρα για όσουσ προσβλήθηκαν πρέπει να είναι πολύ αφού αυτοί έχουν πάει και ξέρουν, ενώ εγώ κάνω χαβαλέ από μακριά κρίνοντας μόνο από τις φοτο. Klain mein...
Αν ξεγέλασε πάντως 18 μαλάκες (μερικοί από τους οποίους είναι εμπειρότατοι)το έκανε τόσο καλά που εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω να την επισκέπτομαι.
Εσύ πάλι κάτσε και βάρα από τις φωτογραφίες.
Αυτη ειναι η συνεισφορα του στο site.Γι αυτο οι παλιοι την κανουν σιγα-σιγα.Αν ξεγέλασε πάντως 18 μαλάκες (μερικοί από τους οποίους είναι εμπειρότατοι)το έκανε τόσο καλά που εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω να την επισκέπτομαι.
Εσύ πάλι κάτσε και βάρα από τις φωτογραφίες.
Αυτη ειναι η συνεισφορα του στο site.Γι αυτο οι παλιοι την κανουν σιγα-σιγα.
Δε νομίζω πάντως πως την έκανε κανείς επειδή κάποιος παπάρας έγραψε ότι του κατέβηκε. Δεν γνωρίζω κανέναν από εδώ μέσα προσωπικά (εκτός αν δεν το ξέρω) αλλά από τα γραφόμενα τους δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος λόγος.
Απλα απο οσο μπορω να καταλαβω και απο οσο ξερω καποιοι βαρεθηκαν να συνησφερουν μονο αυτοι με γνωσεις και πληροφοριες ωστε να κανουν την ζωη των υπολοιπων ευκολοτερη και οι υπολοιποι απλως να εκμεταλευονται την γνωση αυτων.Δε νομίζω πάντως πως την έκανε κανείς επειδή κάποιος παπάρας έγραψε ότι του κατέβηκε. Δεν γνωρίζω κανέναν από εδώ μέσα προσωπικά (εκτός αν δεν το ξέρω) αλλά από τα γραφόμενα τους δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος λόγος.
Απλα απο οσο μπορω να καταλαβω και απο οσο ξερω καποιοι βαρεθηκαν να συνησφερουν μονο αυτοι με γνωσεις και πληροφοριες ωστε να κανουν την ζωη των υπολοιπων ευκολοτερη και οι υπολοιποι απλως να εκμεταλευονται την γνωση αυτων.
Λογικό αυτό αλλά εξ ορισμού όταν κάποιος ξεκινάει ένα τέτοιο σπορ, δεν είναι δυνατό να ξέρει. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει τη διάθεση ή το χρόνο μαθαίνοντας να μεταβιβάζει λίγο-λίγο ένα τμήμα της γνώσης αυτής και πιο πέρα. Και λέω ένα τμήμα μόνο γιατί ΚΑΙ υποκειμενικά είναι τα περισσότερα αλλά τα πιο σημαντικά από αυτά που μαθαίνουμε είναι φτιαγμένα για να μένουν στο μυαλό μας και δεν μεταδίδονται.
Σωστο ειναι αυτο, αλλα πως να το κανουμε, χρειαζεται και λιγος σεβασμος σε αυτους που μας προφυλαξαν απο το να πεταξουμε πολλα λεφτα σε μουφες.Εχεις δει τωρα τελευταια κατι κριτικες απο νεους χρηστες με 10αρια σε αρκουδες και φαλαινες?Απο αυτο μας προφυλαξαν οι παλιοι αλλα βαρεθηκαν να το κανουν μονο αυτοι.Λογικό αυτό αλλά εξ ορισμού όταν κάποιος ξεκινάει ένα τέτοιο σπορ, δεν είναι δυνατό να ξέρει. Το θέμα είναι κατά πόσο έχει τη διάθεση ή το χρόνο μαθαίνοντας να μεταβιβάζει λίγο-λίγο ένα τμήμα της γνώσης αυτής και πιο πέρα. Και λέω ένα τμήμα μόνο γιατί ΚΑΙ υποκειμενικά είναι τα περισσότερα αλλά τα πιο σημαντικά από αυτά που μαθαίνουμε είναι φτιαγμένα για να μένουν στο μυαλό μας και δεν μεταδίδονται.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πάντως....η μόνη χώρα που δεν έχουμε μπει στην κρίση είμαστε. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ένα μάτσο μπάζα ζητάνε τέτοια λεφτά ακόμη στην Ελλάδα.
Παίδες...έξω γαμάς κορυφαία κομμάτια σε τιμές ευκαιρίας πλέον. Και τα μπάζα προφανώς έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.
Μλκ υπουργέ των οικονομικών που επιμένεις ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα....
Πείτε ρε την αλήθεια μία φορά! Άντε να γαμήσουμε και εδώ σε τιμές ευκαιρίας. Μία ζωή όλα στην διπλάσια τιμή τα καταναλώνουμε...
Παίδες...έξω γαμάς κορυφαία κομμάτια σε τιμές ευκαιρίας πλέον. Και τα μπάζα προφανώς έχουν εξαφανιστεί από την αγορά.
Μλκ υπουργέ των οικονομικών που επιμένεις ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα....
Πείτε ρε την αλήθεια μία φορά! Άντε να γαμήσουμε και εδώ σε τιμές ευκαιρίας. Μία ζωή όλα στην διπλάσια τιμή τα καταναλώνουμε...
Aπιστευτο και ομως αληθινο και διασταυρωμενο.Το Λονδινο εχει γεμισει με αμερικανες Cg γιατι στην Αμερικη η κριση τις εχει κανει να πεινανε!!!Πάντως....η μόνη χώρα που δεν έχουμε μπει στην κρίση είμαστε. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ένα μάτσο μπάζα ζητάνε τέτοια λεφτά ακόμη στην Ελλάδα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Aπιστευτο και ομως αληθινο και διασταυρωμενο.Το Λονδινο εχει γεμισει με αμερικανες Cg γιατι στην Αμερικη η κριση τις εχει κανει να πεινανε!!!
Ναι ναι....παλιές καλές εποχές που παραγγέλναμε αμερικανοτάνες μέσω VHS!!!!
Και όχι τόσο το Λονδίνο, δεν προσφέρεται τόσο...έχει πέσει απίστευτη πείνα εκεί.
Έχει άλλα κέντρα στην Ευρώπη που έχει μαζευτεί όλο το μέλι. Απίστευτα πράγματα....
Όχι άλλα μπάζα λέμεεεεεε!
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναι ναι....παλιές καλές εποχές που παραγγέλναμε αμερικανοτάνες μέσω VHS!!!!
Και όχι τόσο το Λονδίνο, δεν προσφέρεται τόσο...έχει πέσει απίστευτη πείνα εκεί.
Έχει άλλα κέντρα στην Ευρώπη που έχει μαζευτεί όλο το μέλι. Απίστευτα πράγματα....
Όχι άλλα μπάζα λέμεεεεεε!
Κάποιος ξενοπηδούσε = κάποιος πήδαγε στα ξένα και προφανώς περνούσε κα(υ)λά!
You can't escape your DNA.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Ρε συ Υοrgos δικιο εχεις και συμφωνω με αυτα που λες
αλλα εγω θελω να μου λυσεις μια απορια
Εφοσον τα μπαζα που μας στελνουν ειναι ολα φουλμπουκ υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες και ποσο μαλλον να αρχισουν να ερχονται μουναρες εδω ?
Πως το εξηγεις που και τα μπαζα βγαζουν ψωμακι εδω
Μαλακες ειναι να μας στελνουν καλα μουνια αφου την κανουν τη δουλεια τους και με αυτα ?
Εφοσον τα μπαζα που μας στελνουν ειναι ολα φουλμπουκ υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες και ποσο μαλλον να αρχισουν να ερχονται μουναρες εδω ?
Μαλακες ειναι να μας στελνουν καλα μουνια αφου την κανουν τη δουλεια τους και με αυτα ?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κάποιος ξενοπηδούσε = κάποιος πήδαγε στα ξένα και προφανώς περνούσε κα(υ)λά!
You can't escape your DNA.
Ενημερωτικά....στο mc (ξέρεις εσύ...), δεν ψάχνεις πλέον να βρεις παρέα. Ανακοινώνεις που είσαι, τι θέλεις ακριβώς και σου έρχονται προσφορές. Εάν κάνεις και την μαγκιά και πεις ότι δεν τις θες σε PM...αλλά online τις προσφορές, σφάζονται οι πέρδικες. Μπορείς να φανταστείς λοιπόν τι αγοράζεις και με πόσα!!!
Ευρώπη φίλε...ΔΥΤΙΚΗ Ευρώπη, όχι μαλακίες.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ρε συ Υοrgos δικιο εχεις και συμφωνω με αυτα που λες
Απόλυτο δίκιο έχεις Lalak.
Όσο τα μπάζα είναι fully booked και με κριτικές σαν απολυτήριο νηπιαγωγείου (10 με τόνο και Εύγε...), καλά κάνουν και στέλνουν μαντρότοιχους και αρκούδες.
Το ότι οι Έλληνες είμαστε (είπα είμαστε, όχι είναι) ζώα, είναι γνωστό άλλωστε. Δεν περιμέναμε τα CT για να το ανακαλύψουμε...
Εδώ έρχονται ανεξάρτητες που κάνουν ΜΟΝΟ outcall (κοινώς το ξενοδοχείο δικό σου) και χρεώνουν περισσότερο από την Victoria Sylvstedt (λέμε τώρα...) και τις θεοποιούν οι διάφοροι γαμπρούληδες!
Καλά να πάθουμε, προσωπικά όμως...δεν θα πάρω, sorry.
Βρίσκομαι στην πλεονεκτική θέση να γυρνοβολώ συχνά έξω...και επενδύω εκτός Ελλάδος τα μαύρα μου.
(Όχι τίποτα άλλο...μην ανεβεί πάλι από το πουθενά το ΑΕΠ στην Ελλάδα! )
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ενημερωτικά....στο mc (ξέρεις εσύ...), δεν ψάχνεις πλέον να βρεις παρέα. Ανακοινώνεις που είσαι, τι θέλεις ακριβώς και σου έρχονται προσφορές. Εάν κάνεις και την μαγκιά και πεις ότι δεν τις θες σε PM...αλλά online τις προσφορές, σφάζονται οι πέρδικες. Μπορείς να φανταστείς λοιπόν τι αγοράζεις και με πόσα!!!
Ευρώπη φίλε...ΔΥΤΙΚΗ Ευρώπη, όχι μαλακίες.
Ξέρω ξέρω αλλά το είχα αφήσει το θέμα
Τελικά είμαστε πίσω... [εμπρός προς τα πίσω που έλεγε ο Κατακουζηνός (Κατακουζίνας)]
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
E, άντε να έρθει η Amy Reid και να φέρει και την φίλη της την www.xoxoleah.com]XoXo Leah[/url], να δούμε και μια άλλη πχιότηταAπιστευτο και ομως αληθινο και διασταυρωμενο. Το Λονδινο εχει γεμισει με αμερικανες Cg γιατι στην Αμερικη η κριση τις εχει κανει να πεινανε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K