Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kinky_man

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Κάρλα είναι σαν κομικς απο τις πλαστικές.
Σαν Ισαμπέλα έλεγε κάτι εμφανισιακά αλλά σέρβις πολύ κάτω του μετρίου,
μέτρια πίπα πολύ ψεύτικο σεξ.Να έστρωσε στα γεράματα ?  :2funny:
Τώρα αυτά γούστα είναι πάντα αλλά για να ρίχνει τιμές πάει να πει ....
μάπα το καρπούζι.

Επισκέπτης
Απο οτι βλεπω ο Π...Anais οχι μονο αλλαξε τις φωτο μηπως και πιασει κανενα booking αλλα αρχισε και τις εκπτωσεις !!
Μπραβο ρε μαγκες εισαστε ωραια ομαδα !!!
Ευγε !!!! :rockon: :rockon:

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εχει δυναμη το σαιτ...
Ετσι πρεπει
Ενας για ολους και ολοι για εναν...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τι γνώμη έχετε για Ivonne από το swedishharmony;Δεν ψάχνω για PSE κατάσταση αλλά για GFE!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
αλλάξανε και φωτογραφίες τα όρνια.....

Απο οτι βλεπω ο Π...Anais οχι μονο αλλαξε τις φωτο μηπως και πιασει κανενα booking αλλα αρχισε και τις εκπτωσεις !!
Μπραβο ρε μαγκες εισαστε ωραια ομαδα !!!
Ευγε !!!! :rockon: :rockon:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Τι γνώμη έχετε για Ivonne από το swedishharmony;Δεν ψάχνω για PSE κατάσταση αλλά για GFE!

Αν θέλεις την άποψη μου, για gfe καλά θα περάσεις αν δεν δίνεις σημασία στην πίπα όπου δεν το κατέχει το θέμα.
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι είναι πολύ μικροκαμωμένη.

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Και εγω το σκεφτομαι για την Ivonne. Εχω το χρημα για ενα 3ωρο αλλα ειμαι φοβερα αναποφασιστος εδω και καμια βδομαδα. Δεν ξερω τι να διαλεξω? Κατι να προτεινει κανεις? Υποψιν GFE που μπορει να παει και λιγο σε PSE (Απαραιτητο να διαθετει πολυ ομορφο προσωπο και ματια).

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω το σκεφτομαι για την Ivonne. Εχω το χρημα για ενα 3ωρο αλλα ειμαι φοβερα αναποφασιστος εδω και καμια βδομαδα. Δεν ξερω τι να διαλεξω? Κατι να προτεινει κανεις? Υποψιν GFE που μπορει να παει και λιγο σε PSE (Απαραιτητο να διαθετει πολυ ομορφο προσωπο και ματια).
Tο ωραιο ειναι υποκειμενικο.εαν σου αρεσουν τα προσωπα με γωνιες με εκπληκτικα ματια και συμπεριφορα αυτο που λες, απο ιδια πειρα σου προτινω την αλινα.φοβερα φιλικη και προθυμη.μεγαλες βυζαρες οχι ομως σωμα μοντελου.με εχει καλυψει o BABY στο γαλλικο.αν εγραφα ρεβιου θα εγγραφα ακριβως τα ιδια.τωρα και η αλλη κοπελα του πρακτορειου πρεπει να ναι πολυ καλη και αυτη.επισης μου αρεσει και η ρουμανα η κρυσταλ.εχει οντως κορμαρα και φαινεται κ στισ φωτο οι οποιες ειναι "καθαρες".στα συν η τιμη.εχουν γραψει οι συναγωνιστες.επισης επειδη μιλας για προσωπο η φραντεσκα ειναι ευρεια αποδεκτο εδω μεσα οτι ειναι παρα πολυ ομορφη.επισης μου αρεσει η λιντι αλλα 300 δεν εδινα,μου αρεσουν πιο πολυ οι μικρες και φρεσκες.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

Αυτό που ζητάς δεν είναι εύκολο. :think: Εσύ ψάχνεις κάτι εξαιρετικό…
Το πιο κοντινό σε αυτά που ζητάς είναι κατά την άποψη μου η Moly  :)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που ζητάς δεν είναι εύκολο. :think: Εσύ ψάχνεις κάτι εξαιρετικό…
Το πιο κοντινό σε αυτά που ζητάς είναι κατά την άποψη μου η Moly  :)

και η μολυ μεσα.την εχω συναντησει αλλωστε.αρκει να μην φοβασαι τα 1,80+.οπως βλεπεις οι γνωμες ειναι παρα πολλες

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις.

Για την Dominika δεν ενθουσιαστικα απο τις photos. Για δωστε link για την Molly(ειμαι 1.78 λες να εχω προβλημα?). Οσο για την Ivonne μου αρεσει αυτο το στυλακι + οτι ειναι petite. Διαβασα για το πολυ μπλα μπλα και αν ανοιξουμε καμια καλη κουβεντα θα πιασουμε την παρλα αντι τα οπλα.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Thanks FANTOM12. Ενδιαφερον φενεται απο τις photos. Το μονο κολημα ειναι το υψος. Εκ πειρας μιλοντας δεν μπορω να τις κουμανταρω ευκολα και εκει κολαω λιγο.

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Thanks FANTOM12. Ενδιαφερον φενεται απο τις photos. Το μονο κολημα ειναι το υψος. Εκ πειρας μιλοντας δεν μπορω να τις κουμανταρω ευκολα και εκει κολαω λιγο.

Αν θέλεις εναλλακτική πρόταση σε πιο κοντή κοίτα την Kelly.

Για αυτήν έχω γράψει κριτική τον προηγούμενο μήνα που ήταν πάλι εδώ.
Αν θέλεις διάβασε την.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδες, πηρα εναν high class Τσεχικο μουναρο, που τον κυνηγουσα για ενα χρονο τωρα. Θα ερθη Αθηνα με αλλο ονομα και γραφειο συντομα, πολυ συντομα. Οσων τα γουστα συμπιπτουν μην την χασετε. Οι αλλοι μακρυα  :2funny: :2funny: γιατι θα πεταξετε τα χρηματα σας.

Περισοτερες πληροφοριες στο μελλον  :2funny: :2funny:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες, πηρα εναν high class Τσεχικο μουναρο, που τον κυνηγουσα για ενα χρονο τωρα. Θα ερθη Αθηνα με αλλο ονομα και γραφειο συντομα, πολυ συντομα. Οσων τα γουστα συμπιπτουν μην την χασετε. Οι αλλοι μακρυα   :2funny: :2funny: γιατι θα πεταξετε τα χρηματα σας.

Περισοτερες πληροφοριες στο μελλον  :2funny: :2funny:

μπορεις να στειλεις καμμια πληροφορια παραπανω εστω σε πμ?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μπορεις να στειλεις καμμια πληροφορια παραπανω εστω σε πμ?

Σ1, θα γραψω κριτικη στο EG. Δεν μπορω να σας δωσω παραπανω γιατι δεν ξερη με πιο ονομα θα ερθη Αθηνα ακομα. θα σας βαλω κριτκη και εδω αμα δω το προφιλ της.

Μουναρος ολκης και ακρως ερωτευσιμη  :grin: :grin: Στα τοπ 5 μου ειναι τωρα.  :2funny:

Επισκέπτης
;)
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom