Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
έλα εσύ στη δουλειά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την έφαγες βλέπω για τα καλά. σε καληνυχτίζω κανονικά σήμερα αν θυμάσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σήμερα δεν είμαι και κουρασμένος τώρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα λέμε αύριο.

δε την εχω δοκιμασει ρε ποτε τη Λανα και ουτε θα ηθελα.... :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• kiara0011.jpg
    kiara0011.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • kiara0008.jpg
    kiara0008.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 21

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτή μια φορά ήρθε Ελλάδα και φόρεσε gucci βραχιόλια!

Επισκέπτης
Και δεν ελεγε και τιποτα απο service η Kiara απο οτι θυμαμαι !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δεν ξερω τι λετε αλλα ανακαλυψα το υποκαταστατο της Jane σημερα !!!
Απο τους καλυτερους πατους και απο τα πιο σφιχτα κοντοπουτανα της τελευταιας εποχης !!
Το τι εγινε δεν μου επιτρεπεται να το περιγραψω !!!!   :birdman:

Το καλύτερο κοντοπούτανο της τελευταίας εποχής είναι η www.bourdela.tv/content/view/2037/1/]Missy[/url]. Σε λίγο ανεβάζω κριτικές και θα καταλάβετε. (BABY και είναι ΠΙΟ ΠΟΛΥ στα δικά σου γούστα παρά στα δικά μου!)

Τη κριτική θα τη διαβάσετε, εδώ θα κάνω ένα μικρό σχόλιο: Τη Missy τη πρόλαβα στο τσακ, αν δεν ήταν εκλεκτός συναγωνιστής να μου ανοίξει τα μάτια δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω. Για μένα και τις τρεις φορές που ήρθε παρέμεινε "under the radar". Θες ο ανταγωνισμός (το Δεκέμβρη πχ. είχε πέσει πάνω στη www.bourdela.tv/content/view/1654/1/]Vanessa[/url], σιγά μην ασχοληθώ με Missy...), θες οι φωτό που δεν σε προδιαθέτουν και πολύ ή θες η χώρα καταγωγής (Ρουμανία) που δεν είναι η αγαπημένη μου πάντως γεγονός είναι ότι δεν είχα σκοπό να περάσω ... ούτε έξω από τη πόρτα!!  :rockon: :rockon:

Το θέμα λοιπόν είναι η ενημέρωση. Καλά κάνουμε και εντοπίζουμε έγκαιρα τις μούφες και τις φόλες, σημαίνει ότι το "early warning system" του bourdela δουλεύει αρκετά καλά, αντίστοιχα όμως θα έπρεπε να είχαμε εντοπίσει καιρό τώρα και το καλύτερο "Value for Money" (200€/ώρα) που κυκλοφορεί....

Αυτά, για μένα η Missy μέχρι στιγμής είναι η ανακάλυψη του 2009, ξανά ένα μεγάλο respect
στο συναγωνιστή που τη σύστησε (2-3 ώρες ΠΡΙΝ τη δει ο geomix, το ξεκαθαρίζω  ;) )

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
rebeti φαγούρα έχεις να σου τα «χώσει» ο Tipos !!!

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Το καλύτερο κοντοπούτανο της τελευταίας εποχής είναι η www.bourdela.tv/content/view/2037/1/]Missy[/url]. Σε λίγο ανεβάζω κριτικές και θα καταλάβετε. (BABY και είναι ΠΙΟ ΠΟΛΥ στα δικά σου γούστα παρά στα δικά μου!)

Τη κριτική θα τη διαβάσετε, εδώ θα κάνω ένα μικρό σχόλιο: Τη Missy τη πρόλαβα στο τσακ, αν δεν ήταν εκλεκτός συναγωνιστής να μου ανοίξει τα μάτια δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω. Για μένα και τις τρεις φορές που ήρθε παρέμεινε "under the radar". Θες ο ανταγωνισμός (το Δεκέμβρη πχ. είχε πέσει πάνω στη www.bourdela.tv/content/view/1654/1/]Vanessa[/url], σιγά μην ασχοληθώ με Missy...), θες οι φωτό που δεν σε προδιαθέτουν και πολύ ή θες η χώρα καταγωγής (Ρουμανία) που δεν είναι η αγαπημένη μου πάντως γεγονός είναι ότι δεν είχα σκοπό να περάσω ... ούτε έξω από τη πόρτα!!  :rockon: :rockon:

Το θέμα λοιπόν είναι η ενημέρωση. Καλά κάνουμε και εντοπίζουμε έγκαιρα τις μούφες και τις φόλες, σημαίνει ότι το "early warning system" του bourdela δουλεύει αρκετά καλά, αντίστοιχα όμως θα έπρεπε να είχαμε εντοπίσει καιρό τώρα και το καλύτερο "Value for Money" (200€/ώρα) που κυκλοφορεί....

Αυτά, για μένα η Missy μέχρι στιγμής είναι η ανακάλυψη του 2009, ξανά ένα μεγάλο respect
στο συναγωνιστή που τη σύστησε (2-3 ώρες ΠΡΙΝ τη δει ο geomix, το ξεκαθαρίζω  ;) )

προσωπικα εντυπωσιαστηκα με την τυπισσα...  :o  :o  :o  :o

Επισκέπτης
Τα συζηταει δηλαδη τα booking της ..... ωραια .... !!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πλάκα κάνει!Δεν είναι ανάγκη να τα παρεξηγούμε όλα... :)

Δεν κάνω τελείως πλάκα. Στο διάλειμμα επειδή, όπως ο geomix έτσι και εγώ, είχα εντυπωσιαστεί από το performance της το συζητήσαμε λίγο.... Μου είπε λοιπόν ότι εξαρτάται και από το πελάτη.....  μου λέει λοιπόν "χτες είχα άλλον ένα που έγινε κόλαση, αλλά έτσι μου το έβγαλε και αυτός!!".

δεν θέλει πολυ για να βγάλω συμπέρασμα ρε παιδιά "1+1=2"  :grin: :grin:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Δεν κάνω τελείως πλάκα. Στο διάλειμμα επειδή, όπως ο geomix έτσι και εγώ, είχα εντυπωσιαστεί από το performance της το συζητήσαμε λίγο.... Μου είπε λοιπόν ότι εξαρτάται και από το πελάτη.....  μου λέει λοιπόν "χτες είχα άλλον ένα που έγινε κόλαση, αλλά έτσι μου το έβγαλε και αυτός!!".

δεν θέλει πολυ για να βγάλω συμπέρασμα ρε παιδιά "1+1=2"  :grin: :grin:

παντως την τονοσαλατα που ειχε φαει πριν απο το date που ειχε μαζι μου την εκαψε!!!!  :grin:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Ποιος να τη πληρωσε .... την σαλατα ομως ... :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεχε, πλάκα στη πλάκα όμως και ποιος δεν θα πλήρωνε μόνο μια σαλάτα για να δει από πριν live τι τον περιμένει???

(αντί να πάει βασισμένος στις φωτό, να χτυπήσει και να του ανοίξει... η φάλαινα!)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Εχεχε, πλάκα στη πλάκα όμως και ποιος δεν θα πλήρωνε μόνο μια σαλάτα για να δει από πριν live τι τον περιμένει???

(αντί να πάει βασισμένος στις φωτό, να χτυπήσει και να του ανοίξει... η φάλαινα!)

σωστος... και αυτη την εποχη παιζουν πολλες "φαλαινες"  :P

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: κουφαλα στον αερα τα πιανεις  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Παντως καλυτερα σαλατα παρα οδοντοκρεμα .... μουσιτσα  ;) ;) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom