έλα εσύ στη δουλειά σου
την έφαγες βλέπω για τα καλά. σε καληνυχτίζω κανονικά σήμερα αν θυμάσαι
σήμερα δεν είμαι και κουρασμένος τώρα
τα λέμε αύριο.
δε την εχω δοκιμασει ρε ποτε τη Λανα και ουτε θα ηθελα....
έλα εσύ στη δουλειά σου
την έφαγες βλέπω για τα καλά. σε καληνυχτίζω κανονικά σήμερα αν θυμάσαι
σήμερα δεν είμαι και κουρασμένος τώρα
τα λέμε αύριο.
το εχουμε ξαναπει Κιμπερλυ και Λανα ειναι η ιδια.... ;)
Αυτή μια φορά ήρθε Ελλάδα και φόρεσε gucci βραχιόλια!
Δεν ξερω τι λετε αλλα ανακαλυψα το υποκαταστατο της Jane σημερα !!!
Απο τους καλυτερους πατους και απο τα πιο σφιχτα κοντοπουτανα της τελευταιας εποχης !!
Το τι εγινε δεν μου επιτρεπεται να το περιγραψω !!!!
Το καλύτερο κοντοπούτανο της τελευταίας εποχής είναι η www.bourdela.tv/content/view/2037/1/]Missy[/url]. Σε λίγο ανεβάζω κριτικές και θα καταλάβετε. (BABY και είναι ΠΙΟ ΠΟΛΥ στα δικά σου γούστα παρά στα δικά μου!)
Τη κριτική θα τη διαβάσετε, εδώ θα κάνω ένα μικρό σχόλιο: Τη Missy τη πρόλαβα στο τσακ, αν δεν ήταν εκλεκτός συναγωνιστής να μου ανοίξει τα μάτια δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω. Για μένα και τις τρεις φορές που ήρθε παρέμεινε "under the radar". Θες ο ανταγωνισμός (το Δεκέμβρη πχ. είχε πέσει πάνω στη www.bourdela.tv/content/view/1654/1/]Vanessa[/url], σιγά μην ασχοληθώ με Missy...), θες οι φωτό που δεν σε προδιαθέτουν και πολύ ή θες η χώρα καταγωγής (Ρουμανία) που δεν είναι η αγαπημένη μου πάντως γεγονός είναι ότι δεν είχα σκοπό να περάσω ... ούτε έξω από τη πόρτα!!
Το θέμα λοιπόν είναι η ενημέρωση. Καλά κάνουμε και εντοπίζουμε έγκαιρα τις μούφες και τις φόλες, σημαίνει ότι το "early warning system" του bourdela δουλεύει αρκετά καλά, αντίστοιχα όμως θα έπρεπε να είχαμε εντοπίσει καιρό τώρα και το καλύτερο "Value for Money" (200€/ώρα) που κυκλοφορεί....
Αυτά, για μένα η Missy μέχρι στιγμής είναι η ανακάλυψη του 2009, ξανά ένα μεγάλο respect
στο συναγωνιστή που τη σύστησε (2-3 ώρες ΠΡΙΝ τη δει ο geomix, το ξεκαθαρίζω ;) )
rebeti φαγούρα έχεις να σου τα «χώσει» ο Tipos !!!
προσωπικα εντυπωσιαστηκα με την τυπισσα... :o :o :o :o
Τα συζηταει δηλαδη τα booking της ..... ωραια .... !!!!
Πλάκα κάνει!Δεν είναι ανάγκη να τα παρεξηγούμε όλα...
Δεν κάνω τελείως πλάκα. Στο διάλειμμα επειδή, όπως ο geomix έτσι και εγώ, είχα εντυπωσιαστεί από το performance της το συζητήσαμε λίγο.... Μου είπε λοιπόν ότι εξαρτάται και από το πελάτη..... μου λέει λοιπόν "χτες είχα άλλον ένα που έγινε κόλαση, αλλά έτσι μου το έβγαλε και αυτός!!".
δεν θέλει πολυ για να βγάλω συμπέρασμα ρε παιδιά "1+1=2"
παντως την τονοσαλατα που ειχε φαει πριν απο το date που ειχε μαζι μου την εκαψε!!!!
Ποιος να τη πληρωσε .... την σαλατα ομως ...
Εχεχε, πλάκα στη πλάκα όμως και ποιος δεν θα πλήρωνε μόνο μια σαλάτα για να δει από πριν live τι τον περιμένει???
(αντί να πάει βασισμένος στις φωτό, να χτυπήσει και να του ανοίξει... η φάλαινα!)
Εχεχε, πλάκα στη πλάκα όμως και ποιος δεν θα πλήρωνε μόνο μια σαλάτα για να δει από πριν live τι τον περιμένει???
(αντί να πάει βασισμένος στις φωτό, να χτυπήσει και να του ανοίξει... η φάλαινα!)