Προσθέτω δύο αφίξεις και εγώ...
1) από το γνωστότερο LadiesTours έρχεται η Sabrina 22-28/8 (Services: GFE companions, acompany mans, Kissing, Clasic sex, COB, OWO without CIM) και η Yva 17-21/8 (Services: Kissing with tounge, 69 possition, normal sex, masturbation, oral with cond, if the client has a good hygiene then without, she can be with the other woman too, but without deep lesbian contact., GFE, COB, CIF). Η συγκεκριμένη έρχεται και σε ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου με το euromodelsagency (
). Τιμές πάνω κάτω ίδιες:
Local Rates Incall / Outcall
1h 300 / 350 Euro
2h 400 / 430 Euro
3h 500 Euro
4h 600 Euro
6h 700 Euro overnight
12h 900 Euro overnight
24h 1300 Euro
2)Από το euromodelsagency έρχεται η AnaBeatriz 26 χρονών (176μ/55κιλά), διαστάσεις (90-63-90) και τιμές
1h 300 / 350 Euro
2h 400 / 430 Euro
3h 500 Euro
4h 600 Euro
6h 700 Euro overnight
12h 900 Euro overnight
24h 1300 Euro
Για τη συγκεκριμένη τύπισσα να σας πω δύο λόγια που έχω μια πείρα μικρή. Πρόκειται για γυναίκα τύπου πορνοστάρ από εμφάνιση και γενικότερη συμπεριφορά μέχρι εσώψυχα. Βέβαια δε πιάσεις φιλία με μια σαν και αυτή και ίσως κάποιοι που τους αρέσουν οι πρόστυχες να είναι εντάξει. Κατά τα άλλα κάνει σχεδόν τα πάντα εφόσον της έρθει τη στιγμή εκείνη και της αρέσει ή της δώσετε κάτι ακόμα (εγώ προσωπικά ούτε το έκανα ούτε θα το κάνω). Επίσης θα σας πρήξει σχετικά με τα ταξίδια της, το έχει στο αίμα να πιάνει πάρλα και αν τη βαθμολογούσα θα έπερνε 6/10 σε γενικές γραμμές για όλα. Στην εμφάνιση-σώμα ίσως το ίδιο αν και είναι γούστα αυτά...
Σημείωση για την Τζέσικα από το LadiesTours η τύπισσα είναι αυτή που κάνει τις συννενοήσεις και έχει άριστες σχέσεις με την Τίνα από άλλο γραφείο και πολλές φορές συννενοούνται μεταξύ τους για πελάτες (πληροφορίες ανταλλαγή κτλ) αλλά και για το ποιες κοπέλες πρέπει να σταλούν. Για αυτό να προσέχετε σχόλια, συμπεριφορά γιατί 99% μεταφέρονται από γραφείο σε γραφείο για τις επόμενες φορές. Πάντως η συννενόηση μαζί της είναι καλή και μετά από 2-3 αγορές όλα είναι πολύ καλύτερα ειδικά στα μεγάλα ραντεβού (τιμές, υπηρεσίες, εμπιστοσύνη, οδηγίες προς τις κοπέλες για καλύτερη μεταχείριση πελάτη, κτλ).
Για τη Σαμπρίνα δεν την έχω κάνει book μέχρι σήμερα (25-31/8 στην Αθήνα) αλλά το ΒΙΟ της
(Age: 18
Height: 168 cm
Weight: 49 kg
Hair: Blond
Eyes: Blue-Green
Measurements: 87-58-88)
κάτι μου κάνει κλικ να τη δοκιμάσω...