Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 621K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ακριβως τις ιδιες διαπιστωσεις εκανα κι εγω με τον Solitonios!
οντως εμφανισιακα ειναι αρκετα εντυπωσιακη...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν δεν κάνω λάθος, έχει πέσει αρκετό Photshop, ειδικά στο δέρμα.

Αλλά να μου πεις, πρώτη φορά είναι?  :grin:

Πάντως, το 1,80 είναι θέμα.

Όσο για το Φιλανδή, μου θυμίζει Αλβανές και Ρουμάνες που πλασάρονται για Ιταλίδες (λες και δεν το καταλαβαίνεις...) και διάφορα άλλα παρόμοια. Λες και έχει σημασία. Ας είναι καλή η φάση και καλό το τεμάχιο και ας είναι και από την Ruanda, στα παπάρια μας το διαβατήριο και η ιθαγένεια/υπηκοότητα.

PS: Χανιά καλοκαίρι....οεο!

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και μενα μου αρεσε κ εκλεισα.αν δω κατι στραβο θα ενημερωσω.Παντως τα χαρακτηριστικα της μοιαζουν με σκανδιναυης,υψος,ματια γωνιες προσωπου,κατι σαν volvo ας πουμε.Επισης το γραφειο ειναι σχετικα αξιοπιστο και γενικα ολεΣ οι κοπελες εχουν καλες κριτικες τουλαχιστον απο εμφανιση κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι αλβανη.Θα δειξει...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και μενα μου αρεσε κ εκλεισα.αν δω κατι στραβο θα ενημερωσω.Παντως τα χαρακτηριστικα της μοιαζουν με σκανδιναυης,υψος,ματια γωνιες προσωπου,κατι σαν volvo ας πουμε.Επισης το γραφειο ειναι σχετικα αξιοπιστο και γενικα ολεΣ οι κοπελες εχουν καλες κριτικες τουλαχιστον απο εμφανιση κ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι αλβανη.Θα δειξει...

Εάν δεν είναι Φιλανδή, θα είναι Λιθουανή, Εσθονή ή κάτι τέτοιο. Αλβανή, χλωμό το κόβω.

Αλλά και να είναι, who cares? Καλά να περάσεις scouter και ενημέρωσέ μας.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον ομως θα το ακυρωσω γιατι ειδα κατι πιο ενδιαφερον για μενα αν και θελω πολυ να παω αλλα δυστυχως δεν φτανουνε τα φραγκα και προτειμω το αλλο γιατι το χω δοκιμασει κ περασα πολυ καλα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μαλλον ομως θα το ακυρωσω γιατι ειδα κατι πιο ενδιαφερον για μενα αν και θελω πολυ να παω αλλα δυστυχως δεν φτανουνε τα φραγκα και προτειμω το αλλο γιατι το χω δοκιμασει κ περασα πολυ καλα

Καποις πρεπει να παει και να ενημερωσει και τους υπολοιπους  :2funny: :2funny:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αμα τσονταρετε κανα φραγκο εφυγα :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδερφοι μπουρδελιάρηρες, θα ήθέλα μία επεξήγηση στην παρακάτω ορολογία παρακαλώ:
Sex anal και Α-Level είναι το ίδιο και σημαίνει ότι δίνουν κώλο έτσι;;;; :think: :think:
:helpplea:

lpazzal

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδερφοι μπουρδελιάρηρες, θα ήθέλα μία επεξήγηση στην παρακάτω ορολογία παρακαλώ:
Sex anal και Α-Level είναι το ίδιο και σημαίνει ότι δίνουν κώλο έτσι;;;; :think: :think:

Το ίδιο είναι

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, θέτω κι εγώ ένα ερώτημα, δεν περιμένω, βέβαια, απάντηση, αλλά ας ληφθεί ως προτροπή στους σερίφηδες των γραφείων ct.Με τέτοια οικονομική κρίση, τα 400-500-600-700 Ευρώ (για 2ωρο εννοώ, γιατί άλλως δεν λέει) είναι υπερβολικά πολλά. Υπάρχει κόσμος, κάθε ηλικίας, μικρομεσαίου ή μεσαίου εισοδήματος που θέλει να γνωρίσει και να έχει εμπειρίες με ct, αλλά κωλύεται. Δεν γίνεται οι τιμές να γίνουν πιο λογικές; Ας λάβουν επίσης, υπόψη, πως κάποιες από τις κοπέλλες δεν είναι επαγγελματίες, ούτε εμπειρία σου βγάζουν κατά τη σεξουαλική πράξη. Απλά λέω τον πόνο μου, ίσως και κάποιων άλλων, γιατί πλέον έχω αφήσει τα ct και έχω περιοριστεί ή στις μασαζερί ή σε κάποιες ρωσίδες, μεμονωμένες, από τον παλιό καλό καιρό, που είναι, πάντως, τέλειες επαγγελματίες.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μόνο πρόσεξε γιατί όπου αναφέρεται στα sites δε σημαίνει και ότι η κοπέλλα το κάνει και πολ΄υπερισσότερο δε σημαίνει ότι είναι καλή σε αυτό. Εχουν ακουστεί δικαιολογίες "αναφέρεται στο site κατά λάθος", ή "εξαρτάται από το μέγεθος και την ημέρα" κ.λ.π. που δε μπορείς να γνωρίζεις αν είναι αλήθεια ή όχι. Η μόνη αξιόπιστη πηγή είναι η περισσότερες της μιάς αναφορές από συναγωνιστές.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λοιπόν, θέτω κι εγώ ένα ερώτημα, δεν περιμένω, βέβαια, απάντηση, αλλά ας ληφθεί ως προτροπή στους σερίφηδες των γραφείων ct.Με τέτοια οικονομική κρίση, τα 400-500-600-700 Ευρώ (για 2ωρο εννοώ, γιατί άλλως δεν λέει) είναι υπερβολικά πολλά. Υπάρχει κόσμος, κάθε ηλικίας, μικρομεσαίου ή μεσαίου εισοδήματος που θέλει να γνωρίσει και να έχει εμπειρίες με ct, αλλά κωλύεται. Δεν γίνεται οι τιμές να γίνουν πιο λογικές; Ας λάβουν επίσης, υπόψη, πως κάποιες από τις κοπέλλες δεν είναι επαγγελματίες, ούτε εμπειρία σου βγάζουν κατά τη σεξουαλική πράξη. Απλά λέω τον πόνο μου, ίσως και κάποιων άλλων, γιατί πλέον έχω αφήσει τα ct και έχω περιοριστεί ή στις μασαζερί ή σε κάποιες ρωσίδες, μεμονωμένες, από τον παλιό καλό καιρό, που είναι, πάντως, τέλειες επαγγελματίες.

Αντί άλλης απάντησης, περιγράφω πρόσφατη κουβέντα με (κορυφαίο και πανάκριβο) CT:
CT: Τι γίνεται με τη κρίση στην ελλάδα?
TIPOS: Τι να γίνει? Μας έχει πιάσει και εμάς όπως όλους.
CT: Τότε μήπως πρέπει να χαμηλώσω λίγο τις τιμές? (ήταν ακόμα η 1η μέρα του τουρ)
TIPOS: Φυσικά και πρέπει να τις μειώσεις λίγο! Είσαι πανάκριβη, τι νομίζεις ότι θα έχεις την ίδια δουλειά σαν πριν από 6 μήνες με αυτές τις τιμές?
CT: Χχχμμμμ, άσε να δούμε πως θα πάνε οι πρώτες 2 μέρες και μετά, αν δεν έχει δουλειά, τις μειώνω.
TIPOS: ΟΚ κουκλί όπως θες, σε συμβουλεύω όμως να τις ρίξεις λίγο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Για 8 μέρες ήταν fully booked με τις τιμές που είχε πάντα. ΟΥΤΕ μισό ευρώ δεν τις μείωσε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: δικό σας! :)

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σηκώνω τα χέρια, μη θεωρηθεί ότι κάνω οικονομική ανάλυση, αλλά σου λέω κάτι:Ως νεοέλληνες θέλουμε και να έχουμε κάτι στην άκρη, αλλά και να περνάμε καλά. Ε, κάποιοι και πολλοί καλά κάνουν (τα ίδια έκανα και εγώ πριν 8-10 χρόνια), τα δίνουν όλα (ή τα περισσότερα, τέλος πάντων) για το γαμ...ι. Είναι, χωρίς αμφιβολία, η ωραιότερη απόλαυση. Όταν περνάνε λίγο τα χρόνια, αρχίζουν οι ανασφάλειες.Είναι ο κύκλος που περνάμε όλοι. Πάντως, επιμένω για λογικότερες τιμές.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Αντί άλλης απάντησης, περιγράφω πρόσφατη κουβέντα με (κορυφαίο και πανάκριβο) CT:
CT: Τι γίνεται με τη κρίση στην ελλάδα?
TIPOS: Τι να γίνει? Μας έχει πιάσει και εμάς όπως όλους.
CT: Τότε μήπως πρέπει να χαμηλώσω λίγο τις τιμές? (ήταν ακόμα η 1η μέρα του τουρ)
TIPOS: Φυσικά και πρέπει να τις μειώσεις λίγο! Είσαι πανάκριβη, τι νομίζεις ότι θα έχεις την ίδια δουλειά σαν πριν από 6 μήνες με αυτές τις τιμές?
CT: Χχχμμμμ, άσε να δούμε πως θα πάνε οι πρώτες 2 μέρες και μετά, αν δεν έχει δουλειά, τις μειώνω.
TIPOS: ΟΚ κουκλί όπως θες, σε συμβουλεύω όμως να τις ρίξεις λίγο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Για 8 μέρες ήταν fully booked με τις τιμές που είχε πάντα. ΟΥΤΕ μισό ευρώ δεν τις μείωσε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: δικό σας! :)

το μουνι ειναι περιεργο εμπορευμα giffen.Ειναι σαν τα προιοντα πολυτελειας οταν ειναι φθηνα κανενας δεν τα αγοραζει.Οταν ειναι πανακριβα τρεχουν γιατι νομιζουν οτι αγοραζουν κατι εξαιρετικο και γινονται και αυτοι σπουδαιοι που θα το αποκτησουν.Μια φθηνη πουτανα ποσο μαλλον μια που ριχνει την βιζιτα δημιουργει υποψιες για την αξια της.Μια πουτανα με κατω απο 250/h πχ με 150/h θα δημιουργουσε σκεψεις και υποψιες...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να υποθέσω ή μάλλον να είμαι σίγουρος ότι όλα πλην στοματικού πάντα με προφυλακτικό ή αν πέσει μετρητό όπως θες ότι θες,σε μπουρδέλα/στούντιο σε όσα ρώτησα αρνητική απάντηση(πληροφοριακά ρωτάω δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω);;;:think:
Y.Γ.Τα δικά τους προφυλακτικά είναι καλά ή να προμηθευτώ από φαρμακεία για σιγουριά;;;:think:
Y.Γ.2Είμαι στο ψάξιμο για την πρώτη μου εμπειρία με city tour girl γι' αυτό είμαι ανημέρωτος!!! ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μαζί σου karaboujouklis!!

Απλά, προφανώς και εδώ ισχύει ο νόμος της αγοράς. Αφού με τιμές στα 600/2ωρο είχε 5-8 ραντεβού/μέρα για 8 μέρες σερί (!!!) καταλαβαίνεις ότι όσα και να λέμε εμείς, από το ένα μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν.... δυστυχώς...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πρώτη φορά 1 ώρα θα μου κλείσουν ραντεβού ή θα με κλάσουν/μου πασάρουν κανένα μπαζάκι αντί της κοπέλας που θα επιλέξω;;; :think:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Το ελεύθερο στοματικό είναι must. Τα υπόλοιπα καλό είναι να αποφεύγονται. Και μάλιστα προτείνω να γράφεται εδώ αν τύχει κάποιος συναγωνιστής πέσει σε καμιά που το κάνει χωρίς προφύλαξη...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το ελεύθερο στοματικό είναι must. Τα υπόλοιπα καλό είναι να αποφεύγονται. Και μάλιστα προτείνω να γράφεται εδώ αν τύχει κάποιος συναγωνιστής πέσει σε καμιά που το κάνει χωρίς προφύλαξη...
Συμφωνώ μαζί σου και μακάρι να τηρείται ως απαράβατος κανόνας :rockon: αλλά....... :headbang: :headbang:!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom