SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
στην 9; αριστοκρατη.....εμεις οι φτωχοι στην 3ααα γιατί νόμιζα πως ήταν καμιά δικιά σου...πάντως άμα γουστάρεις έχω διαρκείας στην 9 ,να πάμε σε κανένα ματσάκι
στην 9; αριστοκρατη.....εμεις οι φτωχοι στην 3ααα γιατί νόμιζα πως ήταν καμιά δικιά σου...πάντως άμα γουστάρεις έχω διαρκείας στην 9 ,να πάμε σε κανένα ματσάκι
εάν σκεφτείς ότι μέσα στο 2008 έχω φάει καμιά 30άρα χιλιούμπες ευρώ στα CT, φαντάζεσαι πόσα τανάκια σε ρδέλα/στούντιο θα είχα χτυπήσει?
Και εάν σκεφτείς ότι είναι ζήτημα να ευχαριστήθηκα 3-4 CT, πάω στοίχημα ότι πιο πολλά θα ευχαριστιόμουν σε ρδέλα/στούντιο.
Για να μην σου πω, τι τούμπες κάνουν όταν μιλάς με άλλα οικονομικά στα ρδέλα/στούντιο...., δεν μπορείς να φανταστείς.....μόνο αέρα δεν μου έκαναν εχθές.
....όχι σαν τον CT-ΠΟύτιν που μας κάνει και τον έξυπνο, ο καραγκιόζης.
μέσα στο 2008 έχω φάει καμιά 30άρα χιλιούμπες ευρώ στα CT...
με τα λεφτα που χαλαμε εκει... θα ειχαμε καθε μερα κι αλλη...
Ποιο 2008....αν κατσω και σκεφτω τους το ποσα εχω χαλασει τους τελευταιους 2 μηνες...
[size=8pt](Θα ερθεις τελικα?)[/size]
ΜΗΝ καρφώνεσαι (μπορεί να έχουμε κι επισκέπτες από το taxisnet)... ;)
Δεν πάω μπουζούκια, εκτός εάν μου υποσχεθείς ότι το μπαλλέτο θα κεράσει φραπέ!
xaxaxaxa
of topic αλλα υπεροχη παρεα ειστε ρε παιδια
Για duo σε θελω ρε συ αλλα δεν ερχεσαι. Να κανουμε το μωρο να την ακουσει μια που ξερουμε και οι δυο τα χουγια του και τις προτιμησεις του.με θες για κουμπαρο?ευχαριστως σου γινωμαι
Εσύ ειδικά AVA μην το χάσεις το συγκεκριμένο...(είσαι η αδυναμία της)καλα περιμενες να αφησουν τα λιγουρια εδω μεσα τετοιους βυζους ...τους αρπαξαν και τρεχουν
η αδυναμια ποιας????Εσύ ειδικά AVA μην το χάσεις το συγκεκριμένο...(είσαι η αδυναμία της)
η αδυναμια ποιας????
ποια ειναι τουτητης...Evelyn ντε
Αυτήποια ειναι τουτη
κανεις και το χαζο?