Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που ξερει...
Με ποιο σκεπτικο η "JANE" απο το SUZANA CT, εκτιμαει το μουνι της 250 ευρω την ωρα τα οποια χρηματα ειναι σχεδον ενα 15ημερο στην χωρα της ?
Γιατι ανεχoμαστε την καθε πουτανα που ζηταει τοσα λεφτα και δεν την στελνουμε στον διαολο ολοι μαζι, αρχιζοντας απο τους νταβαδες της στο SUZANA ?
εχεις απολυτο δικιο,εγω τους εστειλα mail για την αντζελα που ηταν πολυ κατωτερη των περιστασεων και δεν μου απαντησαν τα μουνοσκυλα........τα αρχιδια μας να παρουνε πρεπει και να σηκωθουνε να φυγουνε απο εδω.Αν φερνουν τοπ σταρ του πορνο οπως laura angel,maria bellucci κ.ο.κ. να τα σκασουμε,αλλα οχι για μπαζα....ξεσκιστε τους στα mail παραπονων,εμεις εχουμε τη δυναμη!!!!!
Tελικα αν η τιμη του μουνιου της ειναι 250 ευρω, ποια ειναι η αξια του πουτσου μας ?
Και εαν καποιο γραφειο εβρισε ενα μελος του club μας (οπως διαβασα λιγο παραπανω) , τι καναμε εμεις σαν club με τοσες χιλιαδες μελη ? Γιατι δεν τους γεμισαμε το email με μπινελικια ?
Μηπως χρειαζεται να αξιολογησουμε την δυναμη μας ως club
και να αρχιζουμε τα μπινελικια σε κατι πρωην πινασμενες που ζητανε 250 ευρω την ωρα στις δυσκολες οικονομικα στιγμες που περνανε ολοι ?
Eυχαριστω.