Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 624K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Η γιαγιά μου μου άφησε ένα διαμερισματάκι στο όνομά μου , αποκλειστικά...

Είχε πιάσει καλά λεφτά. Κάπου 30.000.000 δρχ. Μεγάλη υπόθεση ο φοιτητής που σπουδάζει στην Ελλάδα σε σχολή με μπάζα, να έχει ένα κεφάλαιο που του εξασφαλίζει 2-3 CG το μήνα!
Τώρα για να καταλάβω... Θες να μας πεις οτι πούλησες το διαμέρισμα που σου άφησε κληρονομιά η γιαγιά σου και τα έφαγες στις πουτάνες? Αυτό μας λες?

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
παντως υπαρχει περιπτωση ρε μαγγες να παρετε μια σαν την λουιζα μπλακ και να ειναι μουφα...?τα ct ειναι μακραν η καλυτερηξ λυση γιαυτους που ζηταν ποιοτητα και ειναι διατεθημενοι να ψαχτουν και λιγακι

Επισκέπτης
Δεν θα μπορουσες να το ειχες εκμεταλευτει οικονομικα δηλαδη να το νοικιαζες τον μηνα και να τα χαλουσες μετα στις πουτανες?

Ήταν παλιό σε κακή κατάσταση και έπιανε σκατά νοίκια. Άσε που με τα νοίκια θα είχα άλλα προβλήματα, φθορές, επισκευές, εφορία κτλ.
Το σούταρα και με ξελάσπωσε τα φοιτητικά χρόνια. Σπούδασα οδοντιατρική και ιατρική διαδοχικά στην Αθήνα. Έφαγα 11 χρόνια σπουδές μέσα σε μπάζα γκόμενες.Το διαμέρισμα με έσωσε από καργιόλες γκόμενες και φυσικά από την αγαμία! Όποτε δεν έβρισκα γκόμενα να γαμήσω , χωρίς να αναγκαστώ να πέσω χαμηλά , είχα τη δυνατότητα και έπαιρνα ένα CG. Τότε , δεκαετία του 90 ήταν καλή εποχή για CG. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Επισκέπτης
Ήταν παλιό σε κακή κατάσταση και έπιανε σκατά νοίκια. Άσε που με τα νοίκια θα είχα άλλα προβλήματα, φθορές, επισκευές, εφορία κτλ.
Το σούταρα και με ξελάσπωσε τα φοιτητικά χρόνια. Σπούδασα οδοντιατρική και ιατρική διαδοχικά στην Αθήνα. Έφαγα 11 χρόνια σπουδές μέσα σε μπάζα γκόμενες.Το διαμέρισμα με έσωσε από καργιόλες γκόμενες και φυσικά από την αγαμία! Όποτε δεν έβρισκα γκόμενα να γαμήσω , χωρίς να αναγκαστώ να πέσω χαμηλά , είχα τη δυνατότητα και έπαιρνα ένα CG. Τότε , δεκαετία του 90 ήταν καλή εποχή για CG. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Τυχερος...εγω με το ζορι με αρκετες οικονομιες χαλαω κανα κατοσταρικο τον μηνα στα απλα μπουρδελα...

Επισκέπτης
τωρα με κουφανες και εμενα λακη

Προσπάθησε να καταλάβεις τις συνθήκες. Σας είπα ότι σπούδαζα επί 11 χρόνια. Διαδοχικά οδοντιατρική και ιατρική στην Αθήνα. Μέσα στις μπαζόλες, μέσα στα σκατά για τόσα χρόνια. Πολύ διάβασμα, δούλευα κι όλας , ελάχιστο χρόνο. Καταλαβαίνεις ότι γκόμενες καλές για γαμήσι χωρίς σπάσιμο αρχιδιών και παρακάλια δεν έβγαιναν πάντα. Οπότε η πώληση του σπιτιού μου έδωσε κεφάλαιο ώστε όποτε ξέμενα γαμούσα CG. Με έσωσε αυτό το σπίτι. Δεν το μετανιώνω καθόλου.

Επισκέπτης
Σωστος λακη και εγω αμα συνεχισω ετσι 11 χρονια με βλεπω να κανω λολ και ας ειναι 4 η σχολη.Τεσπα να μην γαμησουμε και αλλο το thread μιας και ειναι για ενημερωσεις για ct.

Επισκέπτης
Τυχερος...εγω με το ζορι με αρκετες οικονομιες χαλαω κανα κατοσταρικο τον μηνα στα απλα μπουρδελα...

Εσύ σπουδάζεις ή δουλεύεις τώρα;
Όπως και να έχει, αποκλείεται να τρώς όλη μέρα στη μάπα μπάζα σαν αυτά που έβλεπα εγώ τόσα χρόνια στις σπουδές μου.

Η μεγάλη μου ατυχία ήταν που είχα περάσει στην Ελλάδα, σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Αν ήμουν τυχερός και έσπαγα το χέρι μου όταν πήγαινα να δώσω εισαγωγικές ή στούκαρε ο πατέρας μου που με πήγαινε με το αμάξι (έδινα μακρυά από εκεί που έμενα) και δεν έμπαινα, θα πήγαινα να σπουδάσω έξω όπως άλλοι γνωστοί-τυχεροί.

Έχω φίλους που ήταν τυχεροί και δεν είχαν περάσει τότε εδώ στη Β' Δέσμη και πήγαν και σπούδασαν Ουγγαρία οι παλιο-κουφάλες , οι κωλόφαρδοι.Κι εγώ πέρασα στην Αθήνα , ο μαλάκας ο ξεφτυλισμένος ...

Γαμώ την τύχη μου ...

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ σπουδάζεις ή δουλεύεις τώρα;
Όπως και να έχει, αποκλείεται να τρώς όλη μέρα στη μάπα μπάζα σαν αυτά που έβλεπα εγώ τόσα χρόνια στις σπουδές μου.

Η μεγάλη μου ατυχία ήταν που είχα περάσει στην Ελλάδα, σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Αν ήμουν τυχερός και έσπαγα το χέρι μου όταν πήγαινα να δώσω εισαγωγικές ή στούκαρε ο πατέρας μου που με πήγαινε με το αμάξι (έδινα μακρυά από εκεί που έμενα) και δεν έμπαινα, θα πήγαινα να σπουδάσω έξω όπως άλλοι γνωστοί-τυχεροί.

Έχω φίλους που ήταν τυχεροί και δεν είχαν περάσει τότε εδώ στη Β' Δέσμη και πήγαν και σπούδασαν Ουγγαρία οι παλιο-κουφάλες , οι κωλόφαρδοι.Κι εγώ πέρασα στην Αθήνα , ο μαλάκας ο ξεφτυλισμένος ...

Γαμώ την τύχη μου ...
Βαλκανικές χώρες γενικότερα που ήταν και της μόδας τα 90s....
ΧΑΜΟΣ
είχα φίλους που σπούδαζαν Σοφια,Βελιγράδι...κτλ

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλά γι'αυτό μην είσαι κι απόλυτα σίγουρος

Eγώ λέω να κάνω και κανα μεταπτυχιακό στην Τσεχία :cheesy: :cheesy: :cheesy: Όσο με παίρνουν ακόμα τα χρόνια κι αντέχω..κι άλλο διάβασμα
Πάντως Ουγγαρία η αναλογία των αρκετά-έως πάρα πολύ εμφανίσημων κοριτσιών δεν είναι και τόσο μεγάλη(από πρόσφατη εμπειρία μου στη Βουδαπέστη)

Κοίτα από τη στιγμή που έπιανε τα 30.000.000 δρχ θα μπορούσες να κάνεις κάτι με αυτά.Σίγουρα την εποχή εκείνη θα μπορούσες να πάρεις αλλού διαμέρισμα και να το εκμεταλλευούσουν οικονομικά ή γενικά σε μια άλλη επένδυση η οποία να σου έφερνε μετά μεγαλύτερα κέρδη.Ας κρατούσες κι ένα ποσό από αυτό για διάφορες ψυχαγωγίες...,αλλά ένα πολυ πολύ μικρό μέρος τους!
Με συνετή διαχείρηση θα μπορούσε το κεφάλαιο αυτό να σου είχε αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη από αυτά που εισέπραξες...
Δεν αμφιβάλλω πως πέρασες καλά με αυτά,αλλά θα μπορούσες να περνάς τώρα καλύτερα!
Δικα σου χρήματα,δική σου διαχείρηση πάντα!

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μαλλον εγραψε με κεφαλαια γιατι ηθελε να τονισει το συγκεκριμενο μηνυμα του :P (αυτο θεωρειται μονιμη χρηση κεφαλαιων??? απλα ρωταω κι εγω για να ξερω :P )

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
3 με 6 Δεκ έρχεται πάλι η Βικτώρια απο planetdreams....
ε ρε χύσια που θα πιεί πάλι η γυνάικα!
ρε εσείς αυτή πίνει  καθόλου νερό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom