Όπως και να έχει, αποκλείεται να τρώς όλη μέρα στη μάπα μπάζα σαν αυτά που έβλεπα εγώ τόσα χρόνια στις σπουδές μου.
Καλά γι'αυτό μην είσαι κι απόλυτα σίγουρος
Έχω φίλους που ήταν τυχεροί και δεν είχαν περάσει τότε εδώ στη Β' Δέσμη και πήγαν και σπούδασαν Ουγγαρία οι παλιο-κουφάλες , οι κωλόφαρδοι.Κι εγώ πέρασα στην Αθήνα , ο μαλάκας ο ξεφτυλισμένος ...
Eγώ λέω να κάνω και κανα μεταπτυχιακό στην Τσεχία
Όσο με παίρνουν ακόμα τα χρόνια κι αντέχω..κι άλλο διάβασμα
Πάντως Ουγγαρία η αναλογία των αρκετά-έως πάρα πολύ εμφανίσημων κοριτσιών δεν είναι και τόσο μεγάλη(από πρόσφατη εμπειρία μου στη Βουδαπέστη)
Κοίτα από τη στιγμή που έπιανε τα 30.000.000 δρχ θα μπορούσες να κάνεις κάτι με αυτά.Σίγουρα την εποχή εκείνη θα μπορούσες να πάρεις αλλού διαμέρισμα και να το εκμεταλλευούσουν οικονομικά ή γενικά σε μια άλλη επένδυση η οποία να σου έφερνε μετά μεγαλύτερα κέρδη.Ας κρατούσες κι ένα ποσό από αυτό για διάφορες ψυχαγωγίες...,αλλά ένα πολυ πολύ μικρό μέρος τους!
Με συνετή διαχείρηση θα μπορούσε το κεφάλαιο αυτό να σου είχε αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη από αυτά που εισέπραξες...
Δεν αμφιβάλλω πως πέρασες καλά με αυτά,αλλά θα μπορούσες να περνάς τώρα καλύτερα!
Δικα σου χρήματα,δική σου διαχείρηση πάντα!