Δεν θα την παντρευόμουνα κιόλας
Ένα ===) επειδή μου γυάλισε και δεν είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω αλλιώς
Καταλαβαινεις λοιπον Sanim οτι η Camilla ειναι με διαφορα πιο ομορφη απο ολες αυτη τη στιγμη και με ισορροπημενα reviews.( 4 βρηκα)
Εσεις?
;)
Δεν θα την παντρευόμουνα κιόλας
Ένα ===) επειδή μου γυάλισε και δεν είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω αλλιώς
Στην τελική πάρε αυτή για την οποία έχει γίνει λόγος σε άλλο post
Μπορεί να σου στοιχίσει λίγο παραπάνω άλλά εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλύτερη
Γουστα ειναι αυτα.εννοώ πως αν έπρεπε να πληρώσω για όλες αυτές που είναι τώρα Αθήνα, μόνο σε αυτή θα έδινα
Όχι βρε παιδιά η γριά η κότα έχει το ζουμί …….δεν το ξέρεται …..
Καταλαβαινεις λοιπον Sanim οτι η Camilla ειναι με διαφορα πιο ομορφη απο ολες αυτη τη στιγμη και με ισορροπημενα reviews.( 4 βρηκα)
Εσεις?
;)
Στην τελική πάρε αυτή για την οποία έχει γίνει λόγος σε άλλο post
Μπορεί να σου στοιχίσει λίγο παραπάνω άλλά εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλύτερη
Ερώτηση : 1500 ευρώ την ώρα θέλει να της δώσουμε ή μήπως 1.500 ευρώ την ώρα μας δίνει για να την πηδάμε ; (Ακόμα και τόσα να μου έδινε δεν ξέρω αν θα υπέκυπτα...)
Extra Ball είναι επιπλέον μαμήσι χωρίς επιπλέον χρέωση μέσα στο χρονικό διάστημα που έχεις προπληρώσει?
τωρα city toyrs in "europe"
σε ελληνικη μεταφραση''ο θρυλος στη ευρωπη''
επομενη σταση 21/10/07 ΜΑΔΡΙΤΗ
υ.γ για οσους φιλους του θρυλου θελουν αλλα δεν μπορουν θα ακολουθηση αλλο ενα τουρ στην ρωμη....
φιλακια γαυρακια
καληνυχτα σε ολους και σε ολες..... ;) ;)
τι σχολιο ηταν αυτο και τι σχεση εχει με τα city tours θα ηθελα να ξερω?
θα μπορουσες να μας εξηγησεις την προσφορα σου στο thread ή την απορια σου για καποια απο τις κοπελες?
Υπάρχει και ένα ακόμα σχετικό θέμα που μπορείς να αναφέρεις τον εαυτό σου....''Ιατρικά θέματα''...δεν είναι ντροπή...ρώτα....αν καταλάβεις πως η ζωή δεν είναι μόνο,Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ και γενικά ποδόσφαιρο θα πάς καλύτερα....η ζωή έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.....τωρα city toyrs in "europe"
σε ελληνικη μεταφραση''ο θρυλος στη ευρωπη''
επομενη σταση 21/10/07 ΜΑΔΡΙΤΗ
υ.γ για οσους φιλους του θρυλου θελουν αλλα δεν μπορουν θα ακολουθηση αλλο ενα τουρ στην ρωμη....
φιλακια γαυρακια
καληνυχτα σε ολους και σε ολες..... ;) ;)
Υπάρχει και ένα ακόμα σχετικό θέμα που μπορείς να αναφέρεις τον εαυτό σου....''Ιατρικά θέματα''...δεν είναι ντροπή...ρώτα....αν καταλάβεις πως η ζωή δεν είναι μόνο,Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ και γενικά ποδόσφαιρο θα πάς καλύτερα....η ζωή έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.....
Άκου φίλε.....όταν απο τις 10 κουβέντες που λές...οι 11 είναι...''στα αρχίδια μου''' δεν βγάζεις καμία άκρη....οπάδικο θέμα είναι...κατακριτέο είναι που βρίζουν όλοι...αλλά ίσως το παρακάνεις....το να σχετίζεις τώρα το παρών thread με τα άλλα αθλητικά κάπου δεν κολλάει...και είσαι τυχερός γιατί άλλοι με λιγότερα βρισίδια και με λιγότερα post σε άσχετα θέματα έφαγαν warn.....αδερφε εγω ζητησα συγνωμη απο τους εδω....
οσο για μενα σιγουρα δεν υπαρχει μονο η μπαλα στην ζωη μου..
απλα δες το ''παυλο θεε παρε(επιτελους) την παε''και θα καταλαβεις ποιοσ και γιατι με βγαζει απο τα ρουχα μου....
Άκου φίλε.....όταν απο τις 10 κουβέντες που λές...οι 11 είναι...''στα αρχίδια μου''' δεν βγάζεις καμία άκρη....οπάδικο θέμα είναι...κατακριτέο είναι που βρίζουν όλοι...αλλά ίσως το παρακάνεις....το να σχετίζεις τώρα το παρών thread με τα άλλα αθλητικά κάπου δεν κολλάει...και είσαι τυχερός γιατί άλλοι με λιγότερα βρισίδια και με λιγότερα post σε άσχετα θέματα έφαγαν warn.....