Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν θα την παντρευόμουνα κιόλας
Ένα ===) επειδή μου γυάλισε και δεν είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω αλλιώς

Καταλαβαινεις λοιπον Sanim οτι η Camilla ειναι με διαφορα πιο ομορφη απο ολες αυτη τη στιγμη και με ισορροπημενα reviews.( 4 βρηκα)

Εσεις?
;)

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Όχι βρε παιδιά η γριά η κότα έχει το ζουμί …….δεν το ξέρεται ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για όσους δεν εχουνε δόντια ναι συμφωνώ να φάνε σούπα τη γρεόκοτα, για όλους τους άλλους που τα ούλα τους κρατάνε σκυλόδοντα που θέλουν να χωθούν με μανία σε φρέσκο και σφιχτό κρέας δεν συνιστώ την παροιμία.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Καταλαβαινεις λοιπον Sanim οτι η Camilla ειναι με διαφορα πιο ομορφη απο ολες αυτη τη στιγμη και με ισορροπημενα reviews.( 4 βρηκα)

Εσεις?
;)

καλα... κατσε να την δεις απο κοντα και μετα θα δεις οτι αυτο το προγραματακι που λεγετε photoshop κανει ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!!!

παντως πρεπει να πας για να σου φυγει η καυλα...

Sinnay

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
20
Πόντοι
0
Στην τελική πάρε αυτή για την οποία έχει γίνει λόγος σε άλλο post

Μπορεί να σου στοιχίσει λίγο παραπάνω άλλά εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλύτερη

Ερώτηση : 1500 ευρώ την ώρα θέλει να της δώσουμε ή μήπως 1.500 ευρώ την ώρα μας δίνει για να την πηδάμε ; (Ακόμα και τόσα να μου έδινε δεν ξέρω αν θα υπέκυπτα...) :jerking:

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Συμφωνο μαζι σου

Ερώτηση : 1500 ευρώ την ώρα θέλει να της δώσουμε ή μήπως 1.500 ευρώ την ώρα μας δίνει για να την πηδάμε ; (Ακόμα και τόσα να μου έδινε δεν ξέρω αν θα υπέκυπτα...) :jerking:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αφου οι συναγωνιστες με αποτρεψαν απο PAMELA....θα μου κανουν το ιδιο και με την EMILY;.....απο την αναζητηση καθολου λεπτομερειες

asterios(1)

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Extra Ball είναι επιπλέον μαμήσι χωρίς επιπλέον χρέωση μέσα στο χρονικό διάστημα που έχεις προπληρώσει?

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
τωρα city toyrs in "europe"

σε ελληνικη μεταφραση''ο θρυλος στη ευρωπη''

επομενη σταση 21/10/07 ΜΑΔΡΙΤΗ

υ.γ για οσους φιλους του θρυλου θελουν αλλα δεν μπορουν θα ακολουθηση αλλο ενα τουρ στην ρωμη....

φιλακια γαυρακια :birdman: :birdman: :birdman:

καληνυχτα σε ολους και σε ολες..... ;) ;) :grin: :grin:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585

υ.γ για οσους φιλους του θρυλου θελουν αλλα δεν μπορουν θα ακολουθηση αλλο ενα τουρ στην ρωμη....

τι σχολιο ηταν αυτο και τι σχεση εχει με τα city tours θα ηθελα να ξερω?
θα μπορουσες να μας εξηγησεις την προσφορα σου στο thread ή την απορια σου για καποια απο τις κοπελες?

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
τι σχολιο ηταν αυτο και τι σχεση εχει με τα city tours θα ηθελα να ξερω?
θα μπορουσες να μας εξηγησεις την προσφορα σου στο thread ή την απορια σου για καποια απο τις κοπελες?

ξερω ξερω ειναι ασχετο και ζηταω συγνωμη αλλα ρε παιδι μου
η ηληθιοτητα μερικων εδω μεσα να γαμανε θρεντ με αναγκασε να προβω σε αυτην την δημοσιευση για να του πικαρω...

και παλι συγνωμη απο τους συμετεχοντες σε αυτο το θεμα...

υ.γθα επανελθω για το θεμα ct που με ενδιαφερει....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Υπάρχει και ένα ακόμα σχετικό θέμα που μπορείς να αναφέρεις τον εαυτό σου....''Ιατρικά θέματα''...δεν είναι ντροπή...ρώτα....αν καταλάβεις πως η ζωή δεν είναι μόνο,Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ και γενικά ποδόσφαιρο θα πάς καλύτερα....η ζωή έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.....

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Υπάρχει και ένα ακόμα σχετικό θέμα που μπορείς να αναφέρεις τον εαυτό σου....''Ιατρικά θέματα''...δεν είναι ντροπή...ρώτα....αν καταλάβεις πως η ζωή δεν είναι μόνο,Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ και γενικά ποδόσφαιρο θα πάς καλύτερα....η ζωή έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.....

αδερφε εγω ζητησα συγνωμη απο τους εδω....
οσο για μενα σιγουρα δεν υπαρχει μονο η μπαλα στην ζωη μου..
απλα  δες το ''παυλο θεε παρε(επιτελους) την παε''και θα καταλαβεις ποιοσ και γιατι με βγαζει απο τα ρουχα μου....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αδερφε εγω ζητησα συγνωμη απο τους εδω....
οσο για μενα σιγουρα δεν υπαρχει μονο η μπαλα στην ζωη μου..
απλα  δες το ''παυλο θεε παρε(επιτελους) την παε''και θα καταλαβεις ποιοσ και γιατι με βγαζει απο τα ρουχα μου....
Άκου φίλε.....όταν απο τις 10 κουβέντες που λές...οι 11 είναι...''στα αρχίδια μου''' δεν βγάζεις καμία άκρη....οπάδικο θέμα είναι...κατακριτέο είναι που βρίζουν όλοι...αλλά ίσως το παρακάνεις....το να σχετίζεις τώρα το  παρών thread με τα άλλα αθλητικά κάπου δεν κολλάει...και είσαι τυχερός γιατί άλλοι με λιγότερα βρισίδια και με λιγότερα post σε άσχετα θέματα έφαγαν warn.....

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Άκου φίλε.....όταν απο τις 10 κουβέντες που λές...οι 11 είναι...''στα αρχίδια μου''' δεν βγάζεις καμία άκρη....οπάδικο θέμα είναι...κατακριτέο είναι που βρίζουν όλοι...αλλά ίσως το παρακάνεις....το να σχετίζεις τώρα το  παρών thread με τα άλλα αθλητικά κάπου δεν κολλάει...και είσαι τυχερός γιατί άλλοι με λιγότερα βρισίδια και με λιγότερα post σε άσχετα θέματα έφαγαν warn.....

εγω ξερω και ζηταω και συγνωμη......

και οχι μονο μια φορα

εσυ?
πουθενα και ποτε?

και τελος τα ποστ σε αυτο το θρεντ...ελα πμ αν θες η στα οπαδικα...

καλημερα σε ολους

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Η συνεπεια της Lady Domina σε ολο το μεγαλειο  {{ ειχε αναγκυλη οτι θα ειναι σε καποια πολη  και την τελευταια στιγμη το ακυρωσε τις ετυχαν οικογενειακες υποχρεωσεις υποτιθεται και δεν πηγε }}και ο νοων νοητο

τι να σου πω... με 200 ευρω κανει σε μια ωρα (και παραπάνω ισως) οτι φανταστει ο νους σου. κουβαλάει μαζι της και μια σειρα απο δονητές για όλα τα βίτσια. ειναι επαγγελματίας σου λέω. αλλα ειναι χοντρή και με κυτταρίτιδα φουλ...παντου σου λέω. αν έχεις δει ταινιές με BBW-FAT WOMEN θα καταλάβεις τι εννοω

[Τι ταριφα εχουν τα βιτσια τις γενικος }
μηπως εχεις φωτο τις

quote author=alonius link=topic=27.msg266895#msg266895 date=1192405910]
lady domina πηρα πριν κανα μηνα.. απαραδεκτη εμφανισιακα... χοντρη με μεγαλες βυζαρες... ειναι πολλη βιτσιόζα παντως
τα κάνει ολα... οτι μπορεις να φανταστεις...μακαρι να ηταν πιο αδυνατη... θα εκανε τελειο μαμισι....

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καμιά καλή πρόταση για καμιά ώρα; Πολύ Mirele βλέπω και δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom