epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
tomasso αφου εισαι αριστερος και πας και στις πορειες τι τα θες τα city tour??? που τα βρισκεις τα λεφτα ??? ντροπη σου καπιταλα.........
Εμένα πάντως φίλε triantaris δεν με προβληματίζει καθόλου. Η αγορά και η ζήτηση καθορίζει τελικά σχεδόν τα πάντα. Το Hyundai i30 (12.000€), Citroen C4 (14.000), Golf (18.000), Audi A3 (23.000), BMW 116 (27.000) είναι σχεδόν ίδια αυτοκίνητα. Και όλα πουλάνε. Η ίδια λογική ακριβώς ισχύει και με τα CT.
Kαλα..Μολις οι φτωχοι φτασουν στην απολυτη εξαθλιωση (θα τους εχει φτασει η κυβερνηση)
θα μπουν και θα αρπαξουν οτι τους ειναι χρησιμο απο την επιχειρηση σου
Ουτε στρατος απο security δεν σε σωζει τοτε..
Να δω πως θα συζητας για call girls μετα..
Και εγώ είμαι αστροναύτης....Βρε να δεις πως τον πηγένει τον κουβά με την λάσπη... σφαίρα.Μπορεί να έχει e-shop ο άνθρωπος
Αλλά, για μια στιγμή!!! Σε άλλο thread είσαι γιατρός, εδώ είσαι καθηγητής...Μπορείς να αποφασίσεις τί επιτέλους είσαι;
Μπορεί να είναι καθηγητής της πούτσας, αφού από τα ελάχιστα post φαίνεται πως έχει ανάγει την μαλακία σε επιστήμη.Αλλά, για μια στιγμή!!! Σε άλλο thread είσαι γιατρός, εδώ είσαι καθηγητής...Μπορείς να αποφασίσεις τί επιτέλους είσαι;
[size=10pt][size=9pt]1,55 ύψος
...αλλά με 1,55 τι περιμένεις?[/size] [/size]
Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δε γνωρίζω (CT), αλλά το διάβασα αυτό και μου ήρθε η απάντηση αυτόματα:
Περιμένεις:
Όρθια, σου παίρνει pipe.
Και σύ όρθιος.
Πάνω στο κεφάλι της ακουμπάς τασάκι.
Και έτσι δε ρίχνεις τις στάχτες κάτω (αν καπνίζεις).
Αν δε καπνίζεις, ακουμπάς το ποτήρι με το ποτό σου.
Cognac κατα προτίμηση...
... Επισης ακουμπάς και 300Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δε γνωρίζω (CT), αλλά το διάβασα αυτό και μου ήρθε η απάντηση αυτόματα:
Περιμένεις:
Όρθια, σου παίρνει pipe.
Και σύ όρθιος.
Cognac κατα προτίμηση...
... Επισης ακουμπάς και 300
Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δε γνωρίζω (CT), αλλά το διάβασα αυτό και μου ήρθε η απάντηση αυτόματα:
Περιμένεις:
Cognac κατα προτίμηση...
πρότιμώ μεγάλο ποτήρι μπύρας , ειδικά αν το κεφάλι της είναι κάπως επιπεδο στην κορυφή για να κάθεται καλά το ποτήρι www.imageshack.gr/viewer.php?file=yh0qkm4jmmdzynztm0jy.gif] [/URL] www.imageshack.gr/viewer.php?file=ywemnqy5xozmmwm3zowm.gif] [/URL]
Το είχα αναφέρει και προυγουμένος. Την είχα πάρει κιόλας με ασχημε εντυπώσειςΡε παιδιά η παρακάτω δεν έκανε ct στην Αθήνα πριν λίγο καιρό ή κάνω λάθος?
www.pazintys.com/details/view/index.php?m_id=231186&encoding_id=1&PHPSESSID=bca3395a3b84732d1b9ed1f74dcdbba6]http://www.pazintys.com/details/view/index.php?m_id=231186&encoding_id=1&PHPSESSID=bca3395a3b84732d1b9ed1f74dcdbba6[/url]
Τώρα είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών από ότι λέει.