Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
tomasso αφου εισαι αριστερος και πας και στις πορειες τι τα θες τα city tour??? που τα βρισκεις τα λεφτα ??? ντροπη σου καπιταλα.........

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Εγω προτεινω να βαλετε τα 250 στη τσεπη,να τραβηξετε μια @@κια και μετα να βγαλετε τα 250 απο τη τσεπη να δειτε ποσο ωραια θα αισθανθητε.Σας μιλαω εκ πειρας 

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Εμένα πάντως φίλε triantaris δεν με προβληματίζει καθόλου. Η αγορά και η ζήτηση καθορίζει τελικά σχεδόν τα πάντα. Το Hyundai i30 (12.000€), Citroen C4 (14.000), Golf (18.000), Audi A3 (23.000), BMW 116 (27.000) είναι σχεδόν ίδια αυτοκίνητα. Και όλα πουλάνε. Η ίδια λογική ακριβώς ισχύει και με τα CT.

εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

πολυ σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!! εσενα θα ψηφισω αυριο!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Kαλα..Μολις οι φτωχοι φτασουν στην απολυτη εξαθλιωση (θα τους εχει φτασει η κυβερνηση)
θα μπουν και θα αρπαξουν οτι τους ειναι  χρησιμο απο την επιχειρηση σου

Ουτε στρατος απο security δεν σε σωζει τοτε..

Να δω πως θα συζητας για call girls μετα..
:)

Μπορεί να έχει e-shop ο άνθρωπος :dancing:

Αλλά, για μια στιγμή!!! Σε άλλο thread είσαι γιατρός, εδώ είσαι καθηγητής...Μπορείς να αποφασίσεις τί επιτέλους είσαι; :think:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Μπορεί να έχει e-shop ο άνθρωπος :dancing:

Αλλά, για μια στιγμή!!! Σε άλλο thread είσαι γιατρός, εδώ είσαι καθηγητής...Μπορείς να αποφασίσεις τί επιτέλους είσαι; :think:
Και εγώ είμαι αστροναύτης....Βρε να δεις πως τον πηγένει τον κουβά με την λάσπη... :badair:σφαίρα.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Μπορεί να είναι καθηγητής της πούτσας, αφού από τα ελάχιστα post  φαίνεται πως έχει ανάγει την μαλακία σε επιστήμη.

500 ερωτήσεις για να βρει μια καλή CT για να απατήσει την καλή του (τάχα!) και μέχρι να αποφασίσει έχουν φύγει τα CT κι αυτός κάνει χάζι τα reviews όσων είχαν το κουράγιο και τα φράγκα να τις επισκεφτούν. Κλασική περίπτωση διαδικτυακού ματάκια...

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εχω νέα ενημέρωση απο Jennifer Love.
1,55 ύψος
Κορμί πολύ καλό αλλά με 1,55 τι περιμένεις?
Πρόσωπο 5,5/10
Παπί 6/10 OWO CIM
Σεχ 5/10 Χωρίς πρωτοβουλία χωρίς πάθος δεν κάνει Α level άσχετα άν γράφει οτι αν θέλει το κάνει.Ούτε δάχτυλο δεν αφήνει να της βάλεις. Όπως είπε και συναγωνιστής παραπάνω ροκανίζει τον χρόνο
Τελικό σκόρ κάτω της βάσης χαμένα 300 για 1 ώρα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt][size=9pt]1,55 ύψος
...αλλά με 1,55 τι περιμένεις?[/size] [/size]

Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δε γνωρίζω (CT), αλλά το διάβασα αυτό και μου ήρθε η απάντηση αυτόματα:

Περιμένεις:
Όρθια, σου παίρνει pipe.
Και σύ όρθιος.
Πάνω στο κεφάλι της ακουμπάς τασάκι.
Και έτσι δε ρίχνεις τις στάχτες κάτω (αν καπνίζεις).

Αν δε καπνίζεις, ακουμπάς το ποτήρι με το ποτό σου.
Cognac κατα προτίμηση...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δε γνωρίζω (CT), αλλά το διάβασα αυτό και μου ήρθε η απάντηση αυτόματα:

Περιμένεις:
Όρθια, σου παίρνει pipe.
Και σύ όρθιος.

Cognac κατα προτίμηση...
:2funny:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Περιμένεις:
Όρθια, σου παίρνει pipe.
Και σύ όρθιος.

Cognac κατα προτίμηση...
... Επισης ακουμπάς και 300  :headbang:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το 1,55 προσωπικα με φτιαχνει και καραγουσταρω spinners. Αλλα η συγκεκριμενη φαίνεται να κανει μονο για κομοδινο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697

Περιμένεις:

Cognac κατα προτίμηση...

πρότιμώ μεγάλο ποτήρι μπύρας , ειδικά αν το κεφάλι της είναι κάπως επιπεδο στην κορυφή για να κάθεται καλά το ποτήρι  www.imageshack.gr/viewer.php?file=yh0qkm4jmmdzynztm0jy.gif] [/URL] www.imageshack.gr/viewer.php?file=ywemnqy5xozmmwm3zowm.gif] [/URL]

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
πρότιμώ μεγάλο ποτήρι μπύρας , ειδικά αν το κεφάλι της είναι κάπως επιπεδο στην κορυφή για να κάθεται καλά το ποτήρι  www.imageshack.gr/viewer.php?file=yh0qkm4jmmdzynztm0jy.gif] [/URL] www.imageshack.gr/viewer.php?file=ywemnqy5xozmmwm3zowm.gif] [/URL]

Eπίσης ζητάς απο την reception να παίξει και το video με τα έργα της και να φωνάζεις  ... και αναπολόντας τα να κλαις .... τα 300 εννοώ!
:2funny: :2funny: :2funny:

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αν θελει καποιος να κλειση ct πως γινεται,συγνωμη αλλα δε βρηκα καποιες οδηγιες.Επισης αν καταλαβα αν η κοπελα ειναι σε tour ηδη στην αθηνα δεν πληρωνεις εισιτηρια και ξενοδοχειο απο οτι να τη καλεσεις εσυ.Αν θελει καποιος ασ μου πει τη διαδικασια Ευχαριστω.

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
Από περιέργεια και μόνο πότε η Viktoria του Rob έγινε 29 ετών? :think: :think:  :uglystupid:
Από 40ρα έγινε και πιπίνι,ούτε 30!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Έχει αρχίσει και τα tours στην Utrecht(Ολλανδία) και  άλλαξε η γριά το όνομα σε Rebecca!

Το site μάλλον βρωμάει zuzanas  :-

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα  φιλε 
Οντως ειναι ιδια  η victoria 
καποιος να βοηθησει

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η παρακάτω δεν έκανε ct στην Αθήνα πριν λίγο καιρό ή κάνω λάθος?

www.pazintys.com/details/view/index.php?m_id=231186&encoding_id=1&PHPSESSID=bca3395a3b84732d1b9ed1f74dcdbba6]http://www.pazintys.com/details/view/index.php?m_id=231186&encoding_id=1&PHPSESSID=bca3395a3b84732d1b9ed1f74dcdbba6[/url]

Τώρα είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών από ότι λέει.
Το είχα αναφέρει και προυγουμένος. Την είχα πάρει κιόλας με ασχημε εντυπώσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom