Λοιπόν παιδιά... μετά απο μια βδομάδα συνεχούς ψαξίματος, θα καταθέσω τα συμπεράσματα μου και ελπίζω να φανούν χρήσιμα :
1. τα site είναι πολλά, και τα περισότερα είναι η μούφες, ή εντελώς ανοργάνωτα.
2. Οι κοπέλες που στις φωτο τουλάχιστον αξίζουν πολλά, είναι η απλησίαστες, ή λειτουργούν ως δόλωμα.
3. Διαβάζοντας με Θρησκευτική ευλάβια αυτά που έχετε γράψει όλοι σας εδω μέσα, προσπάθησα να κινηθώ για να πετύχω αυτό που θέλω , γρήγορα, και με ασφάλεια. Όμως κανένα ουσιαστικά γραφείο δεν μου απάντησε με επαγγελματικό τρόπο, παρά ...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, και προφανως copy paste κατα συρροήν.
4. Κόντεψα να πάθω πλάκα και να χάσω τα ευρώπουλα, απο site μουφα , που η κατάληξη τελειώνει σε ..........to. Δηλάδη το Τόγκο. Και άλλα πολλά τέτοια που πρέπει όλοι μας να προσέχουμε.
Συμπερασματικά ... Επαναλαμβάνω... εγω βασικά χρειάζομαι μια πολύ όμορφη κοπέλα για GFE , να την κυκλοφορήσω σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και να την πασάρω ως γκόμενα μου. Έχω απηυδήσει στο ψάξιμο, και φως δεν βλέπω. Οπότε εαν καποιος απο εσας, έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο ( ασχέτως κόστους ) ευπρόσδεκτο θα είναι. Αλλιώς .. θα ψάξω σε κανένα zoo, κανένα φοιτητριάκι για χαρτζηλικάκι...
PS : Προσέξτε όταν ο ατζέντης και καλά σας απαντάει υπερβολικά άμεσα, και συνεχώς. Και σας στέλνει πολλά μαιλ, και σχεδόν πάντα σε ότι του ζητάτε λέει ναι. Θα είναι μούφα.