Θυμιζω οτι το παλιο forum υπαρχει καθως και η αναζητηση σε αυτο. παραθετω την κριτικη του φερεγγυου Flyeron, που βρηκα σε μισό λεπτό
Είναι σαφές ότι αν ζητηθεί από το απαιτητικό κοινό των City tours να αντιστοιχίσει τις προτιμήσεις του με αυτοκίνητα, οι περισσότεροι θα διάλεγαν Ferrari. Η Νikki φιλοδοξεί να είναι Hummer. Αλλά, τελικά, δεν είναι τίποτα από τα δύο.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της, η κοπέλα απευθύνεται σε ειδικό κοινό, σε μία υποομάδα των φανατικών του city touring. Αν, ας πούμε, την επισκεφθεί ο Yorgos, θα μπει στο δωμάτιο, θα δει και μετά θα ανοίξει το παράθυρο να αυτοκτονήσει. Αν, όμως, την επισκεφθούν ο kinky ή ο kotsarikos θα περάσουν καλά, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Εγώ πήγα με τον τρόπο που αγοράζεις το National Geographic: θέλεις να δεις κάτι που δεν το βλέπεις συχνά. Σημειώνω ότι πήγα και με εξαιρετικά κακή διάθεση για άλλους, «εξωαγωνιστικούς» λόγους.
Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται: αξίζει να πάτε μόνο αν ενδιαφέρεστε για χάζι και αφή των εξωπραγματικά μεγάλων βυζιών που διαθέτει αυτή η κοπέλα. Και εδώ, βέβαια, τα πράγματα είναι θέμα προσωπικής αισθητικής. Μην περιμένετε να είναι τίποτα στητά ή σφιχτά κομμάτια; Αυτά τα θαύματα μόνο με σιλικόνη γίνονται. Είναι απλώς δύο τεράστια βυζιά. Πολύ τεράστια.
Πρόσωπο: συμπαθητικό, κλασσικό ρουμάνικο, καλύτερο από τις φωτογραφίες.
Σώμα: δεν πας γι΄αυτό, έτσι. Τίποτα το σπουδαίο, τίποτα το πολύ άσχημο. Αξιοπρεπές, ταιριάζει με το χαρακτηριστικότερο σημείο που διαθέτει το σύνολο. Κατά τη γνώμη μου κρατήστε την ντυμένη, ας μη βγάλει το σουτιέν.
Συμπεριφορά: ευγενέστατη αν και αμήχανη μερικές φορές. Σου δίνει την αίσθηση καλού παιδιού.
Services: φανταστική πίπα παιδιά. Τόσο φανταστική που τελικά αυτό έκανα δύο φορές σε μία ώρα.
Γενική εικόνα: φιλότιμη προσπάθεια, καλούτσικη, εξαρτάται και σε τι διάθεση είσαι εσύ και εγώ δεν ήμουν στην καλύτερη.
Ποιος να πάει: όποιος έχει πραγματική τρέλα με τεράστια βυζιά. Αν δεν έχεις, μην πας, τόσο απλό.