JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Yorgos ήσουν κατατοπιστικότατος.
Ευχαριστώ πολύ
Ο Υorgos είναι έτσι....
όταν κάποιος ζητάει μια πληροφορία, και ξέρει, είναι πάντα περιεκτικότατος.
Έχω ιδίαν πέιρα.
Yorgos ήσουν κατατοπιστικότατος.
Ευχαριστώ πολύ
Και συ ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο ταξιδι απο την Σαλονικα για να την γαμησεις??χαχαχα
και πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε.τι περιμενες 9¨30 και να εχει ορεξη???
Και συ ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο ταξιδι απο την Σαλονικα για να την γαμησεις??χαχαχα και πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε.τι περιμενες 9¨30 και να εχει ορεξη???
Καλό αυτό...Να 'σαι καλά και καλώς ήρθες στο forum.
What?????????????? Πας καλά ή έχεις σκοπό να καταστρέψεις το forum?Ρε Pathfinder γιατι δεν λες την αληθεια??Οτι εβγαλες καμερα να φωτογραφισεις την κοπελα???Να σου θυμισω οτι ηθελες να γαμησεις και χωρις προφυλακτικο.Ασε μεγαλε αλλου αυτα...Δεν ξερεις σε ποιον μιλας.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην συμπεριφερεσαι σαν ζωο δειξε ενα επιπεδο και μην τα μεταφερεις οπως θες...ολα μαθαινονται
Ρε Pathfinder γιατι δεν λες την αληθεια??Οτι εβγαλες καμερα να φωτογραφισε ις την κοπελα???Να σου θυμισω οτι ηθελες να γαμησεις και χωρις προφυλακτικ ο.Ασε μεγαλε αλλου αυτα...Δεν ξερεις σε ποιον μιλας.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην συμπεριφερε σαι σαν ζωο δειξε ενα επιπεδο και μην τα μεταφερεις οπως θες...ολα μαθαινονται
Ωραια...τωρα θα αρπαχτουν για την...τανα...και εμεις θα γελαμε!!!το κακο ειναι πως εχω τριωρακι σημερα με την κυρια και με βαλατε σε σκεψεις
ʼντε περιμένω να δω review!εχω τριωρακι σημερα με την κυρια και με βαλατε σε σκεψεις
Εκτός αν ο palamakias είναι παλαιό μέλος με νέα ενδυμασία.
ειναι απλο.... πας και αμα δεν σου αρεσει κανεις μεταβολη και αντε γεια!!!!!.......Ειναι υποχρεωτικο να πω και γεια; Δυο τρεσ φορες στο παρελθον δεν ειχα το κουραγιο ουτε αυτο να πω.....ξερεις τωρα...LADIES,SUZANA......κλπ
Δεν νομίζω ότι μίλησε για όρεξη, δεν την πήδηξε καν!
Και δεν νομίζω ότι οι τσίμπλες τον έκαναν να πιστέυει ότι είναι τραβέλι (με το οποίο διαφωνώ...αλλά τέσπα).
Εκτός αν εκτός του χεσίματος, ρεψίματος, κλασίματος, οι γυναίκες δεν βγάζουν ούτε και τσίμπλες...
Εκτός αν ο palamakias είναι παλαιό μέλος με νέα ενδυμασία.
Κάτι όχι τόσο ασυνήθιστο τελευταία.
Ναι, πριν 2 χρόνια περίπου στο εξωτερικό. Η γνώμη μου είναι ότι εάν βαφόταν λιγότερο και διατηρούσε το φυσικό στην εμφάνισή της, θα ήταν πιο όμορφη και όχι τόσο απόμακρη (γούστα έιπαμε).
Το ύψος της με ενθουσίασε, αλλά αυτά είναι και γούστα. Κορμί θεωρώ ότι έχει καταπληκτικό, αν και δεν γουστάρω τα πλαστικά μπαλόνια.
Έχει περάσει και απο πολύ αξιόλογα πρακτορεία, όπως το swedish harmony.
Είναι τρελλη για δέσιμο από άποψη συμπεριφοράς, και οι υπηρεσίες της ήταν μια χαρά (σε μεγάλο ραντεβού τουλάχιστον).
Προσωπικά, δεν θα την ξαναέπαιρνα, κυρίως λόγω του θέματος που ανέφερα με το make up etc.
Πάντως, για όσους γουστάρουν PSE καταστάσεις, είναι προτεινόμενη.
Θεωρώ απίθανο να είναι τραβέλι, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν και τίποτα, πόσο μάλλον για πουτάνες.