Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 618K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

palamakias

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και συ ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο ταξιδι απο την Σαλονικα για να την γαμησεις??χαχαχα
και πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε.τι περιμενες 9¨30 και να εχει ορεξη???

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Και συ ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο ταξιδι απο την Σαλονικα για να την γαμησεις??χαχαχα
και πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε.τι περιμενες 9¨30 και να εχει ορεξη???

μαλλον δεν καταλαβες.....

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και συ ρε μεγαλε εκανες ολοκληρο ταξιδι απο την Σαλονικα για να την γαμησεις??χαχαχα και πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε.τι περιμενες 9¨30 και να εχει ορεξη???

Αν γνωριζεις γραφή και ανάγνωση, θα διάβασες πως ΒΡΕΘΗΚΑ στην Αθήνα για προσωπική υπόθεση που με απασχολεί και ΣΥΝΔΥΑΣΑ το ραντεβού πρωινές ώρες.

Ασε λοιπόν τις εξυπνάδες, τις ψευτομαγκίτσες του μέλους των 4 post που θέλει "κάτι να πει" για να ξεχωρίσει και τα "ΕΛΕΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε" για αλλού. Δεν σου πάει! Όσο για τις τσίμπλες που προανέφερες, φρόντισε πρώτα να ανοίξεις τα τσιμπλιασμένα σου ματάκια και να ΔΕΙΣ τι σήμαινε το review μου και μετά μιλάς.

Να 'σαι καλά και καλώς ήρθες στο forum.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Εκτός αν ο palamakias είναι παλαιό μέλος με νέα ενδυμασία.

Κάτι όχι τόσο ασυνήθιστο τελευταία.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ξεκινησε ο τσακωμος της ημερας....  :P  :P  :P  :P  :P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε Pathfinder γιατι δεν λες την αληθεια??Οτι εβγαλες καμερα να φωτογραφισεις την κοπελα???Να σου θυμισω οτι ηθελες να γαμησεις και χωρις προφυλακτικο.Ασε μεγαλε αλλου αυτα...Δεν ξερεις σε ποιον μιλας.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην συμπεριφερεσαι σαν ζωο δειξε ενα επιπεδο και μην τα μεταφερεις οπως θες...ολα μαθαινονται
What?????????????? Πας καλά ή έχεις σκοπό να καταστρέψεις το forum?

:idiot: :idiot: :idiot:

Κι επειδή ΟΥΤΕ φίλος σου είμαι, ΟΥΤΕ κάναμε φαντάροι μαζί, θα πρότεινα να προσέχεις πάρα πολύ ΤΙ λες, ΠΟΤΕ το λες και σε ΠΟΙΟΝ το λες! ʼντε γιατί μερικοί χάσανε τον έλεγχο και νομίζουν πως τα ξέρουν ΟΛΑ και τα κάνουν ΟΛΑ και έχουν το δικαίωμα να λένε ΟΤΙ ανοησία τους κατεβει στο κεφάλι!

Το παρόν forum φτιάχτηκε και διατηρείται από τους mods για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αν τώρα μέσα σε αυτό βρίσκουν καταφυγιο εξυπνάκηδες που κάνουν το βίτσιο τους δεν σημαίνει οτι θα μείνουν και χωρίς χαλινάρι.

ΑΠΑΙΤΩ λοιπόν να βάλεις το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί, και ΑΝ τελικά καταλάβεις τι χαζομάρες ξεστόμισες να ζητήσεις συγνώμη.

Από την δική μου πλευρά, το θέμα λήγει εδω και ΤΕΛΟΣ!

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Ρε Pathfinder γιατι δεν λες την αληθεια??Οτι εβγαλες καμερα να φωτογραφισε ις την κοπελα???Να σου θυμισω οτι ηθελες να γαμησεις και χωρις προφυλακτικ ο.Ασε μεγαλε αλλου αυτα...Δεν ξερεις σε ποιον μιλας.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην συμπεριφερε σαι σαν ζωο δειξε ενα επιπεδο και μην τα μεταφερεις οπως θες...ολα μαθαινονται

Κι εσύ που το ξέρεις ? Ήσουν μέσα εκείνη την ώρα ή ήσουν ο επομενος πελάτης και στο εκμυστηρεύτηκε?

Αλλά στην τελική και πάλι αποκλείεται να μην του αρεσε η Henriette?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ωραια...τωρα θα αρπαχτουν για την...τανα...και εμεις θα γελαμε!!!το κακο ειναι πως εχω τριωρακι σημερα με την κυρια και με βαλατε σε σκεψεις

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
δουλειά δεν είχε ο διάλος γαμούσε τα παιδιά του...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ωραια...τωρα θα αρπαχτουν για την...τανα...και εμεις θα γελαμε!!!το κακο ειναι πως εχω τριωρακι σημερα με την κυρια και με βαλατε σε σκεψεις

ειναι απλο.... πας και αμα δεν σου αρεσει κανεις μεταβολη και αντε γεια!!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειναι απλο.... πας και αμα δεν σου αρεσει κανεις μεταβολη και αντε γεια!!!!!.......Ειναι υποχρεωτικο να πω και γεια; Δυο τρεσ φορες στο παρελθον δεν ειχα το κουραγιο ουτε αυτο να πω.....ξερεις τωρα...LADIES,SUZANA......κλπ

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ειναι απλο.... πας και αμα δεν σου αρεσει κανεις μεταβολη και αντε γεια!!!!!.......Ειναι υποχρεωτικο να πω και γεια; Δυο τρεσ φορες στο παρελθον δεν ειχα το κουραγιο ουτε αυτο να πω.....ξερεις τωρα...LADIES,SUZANA......κλπ

ΣΩΣΤΟΣ !!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις πάει μαζί της. Θα ήθελα να αλλάξουμε απόψεις γιατί μολις γυρισα παο ενα 2ωρο. Εγραψα και ένα review.
Δεν νομίζω ότι μίλησε για όρεξη, δεν την πήδηξε καν!

Και δεν νομίζω ότι οι τσίμπλες τον έκαναν να πιστέυει ότι είναι τραβέλι (με το οποίο διαφωνώ...αλλά τέσπα).

Εκτός αν εκτός του χεσίματος, ρεψίματος, κλασίματος, οι γυναίκες δεν βγάζουν ούτε και τσίμπλες...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Eνδιαφέρον ως γενικό -
προσοχή  στα περί  CT  και PSE
Δέστε αυτό το λινκ- είναι  παλιό, αλλά  έχει και νεότερα  ποστς
λέει για το θέμα που είχε ξεσπάσει με τις πορνοστάρ στην ουγγαρία και είχαν AIDS
μην μας έρθει καμιά εδώ...τι να πεις ..
με τα ακάποτα και τα 69 CT
...εδώ >>>>

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου σε όλα έχουμε ακριβως την ιδια αποψη για την κοπέλα. Αρα μπορουμε να παμε μαζι μια Φρανκφουρτη.:)
Ναι, πριν 2 χρόνια περίπου στο εξωτερικό. Η γνώμη μου είναι ότι εάν βαφόταν λιγότερο και διατηρούσε το φυσικό στην εμφάνισή της, θα ήταν πιο όμορφη και όχι τόσο απόμακρη (γούστα έιπαμε).

Το ύψος της με ενθουσίασε, αλλά αυτά είναι και γούστα. Κορμί θεωρώ ότι έχει καταπληκτικό, αν και δεν γουστάρω τα πλαστικά μπαλόνια.

Έχει περάσει και απο πολύ αξιόλογα πρακτορεία, όπως το swedish harmony.

Είναι τρελλη για δέσιμο από άποψη συμπεριφοράς, και οι υπηρεσίες της ήταν μια χαρά (σε μεγάλο ραντεβού τουλάχιστον).

Προσωπικά, δεν θα την ξαναέπαιρνα, κυρίως λόγω του θέματος που ανέφερα με το make up etc.

Πάντως, για όσους γουστάρουν PSE καταστάσεις, είναι προτεινόμενη.

Θεωρώ απίθανο να είναι τραβέλι, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν και τίποτα, πόσο μάλλον για πουτάνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom