!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ιπαμε γινεκα πσαχνο οοχι σφαχταρι για το πασχαγιατί είσαι κακός, δεν σου αρέσει το λιλλά πεδιλάκι/ημιτάκος
ιπαμε γινεκα πσαχνο οοχι σφαχταρι για το πασχαγιατί είσαι κακός, δεν σου αρέσει το λιλλά πεδιλάκι/ημιτάκος
ο καλλιτερος πελατης στα βλαχικα...πρεπει να εχει ξεκλησει ολοκληρες στανες...μπλιαχ
παραλήρημα πουστακίων..
αλληλεγύη πουστακίων..κοιτα ποιος μιλησε. . .
καλα μην το λες αυτο..Το απίστευτο είναι πως ο άλλος ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ για να καταλάβει πως είναι άσχημος (-η)!
Λες και ΔΕΝ φαινόταν στις φωτογραφίες!
αλληλεγύη πουστακίων..
No Comment !!!
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-natalia-4424888&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]
[/quote]τι καρπο εχει η καριολα :o
του σουμο...Αυτος δεν επρεπε να γινει τραβελος. Παλαιστης θα ειχε πιο πολυ επιτυχια.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Αμα ηξερε Ελληνικα και τα διαβαζε.... θα σας εβαζε το κωλο της πανω στη μουρη σας να δειτε ... ασφυξια...
παραλήρημα πουστακίων..
τι ιδιο πραγμα λεμε αινστάιν μου..Σιγά να μην είναι και μουστακίων....
αγαπη μου οταν βγαζης τετοιες φωτογραφιες και τις βαζης στο ιντερνετ δεν εχεις προβλημα... ταχη βρει με τον εαυτο της αυτη... οσο για την ασφυξια αμα ανοιξη τα κωλομαγουλα και σου βαλη τη μουρη μεσα και κοιμηθης ετσι το πρωι θα την εχεις ερωτευτη... αυτος ειναι ο σκοπος... Βραζιλιανικο κωλο δεν θελετε??? Οριστεααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
ε τότε να της τα μεταφρασουμε και να τα στειλουμε με μειλ..
τι ιδιο πραγμα λεμε αινστάιν μου..
αρχίδια (και μαλιστα μεγαλα) εχει βρει, αλλα αυτο ειναι αλλη (και μεγαλη) κουβεντα..αγαπη μου οταν βγαζης τετοιες φωτογραφιες και τις βαζης στο ιντερνετ δεν εχεις προβλημα... [size=16pt]ταχη βρει με τον εαυτο της αυτη[/size]...
speak 4 yourself......οσο για την ασφυξια αμα ανοιξη τα κωλομαγουλα και σου βαλη τη μουρη μεσα και κοιμηθης ετσι το πρωι θα την εχεις ερωτευτη... αυτος ειναι ο σκοπος... Βραζιλιανικο κωλο δεν θελετε??? Οριστε
ειδα μια προθυμια γιαυτο το ειπα.... δεν αναφερομουνα σε σας Κυριε..ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
ε τότε να της τα μεταφρασουμε και να τα στειλουμε με μειλ..
παρανόησες αγαπητη..ειδα μια προθυμια γιαυτο το ειπα.... δεν αναφερομουνα σε σας Κυριε..