You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σε τετοια περιπτωση καλυτερα να παω εγω αθηνα.τπαρχει περιπτωση να βρεις ανεξαρτητες τουριστριες σε σχετικα καλες τιμες
ωστε να κλεισεις για 2-3 ημερες....υποψιν οτι πρεπει να κανονοσεις τα της μεταφορας της κοπελας απο και προς το αεροδρομιο...
Επισκέπτης
8a parakalousa kai egw ama pezei kapoio thl h opoio allo stoixeio sxetika me cg sthn patra.
Eyxaristw ek twn proterwn,
Σχετικα με call girls στην Πατρα ριξτε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1597.0]εδω [/URL] .
Επισκέπτης
Δε χρειάζεστε σιτιτουρ στη Πάτρα έχετε καλά κλάμπ...πέρνα για εγγραφή ;)
www.gowest.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15928]http://www.gowest.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15928[/url]
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ??ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ??ΛΕΓΕ...
Eλληνικά φιλαράκι.
Επισκέπτης
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ??ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ??ΛΕΓΕ...
Δε ξέρω φίλε στο νετ το βρήκα εσύ είσαι στη Πάτρα ψάξτο...
ενταξει φιλε ..αν και δεν ξερω πως να το ψαξω!ειπα μηπως ηξερε καποιος αρχικα πως γινεται με τα city tour που παντα ειναι σε μεγαλες πολεις!!αναρωτιομουν εγω αρχικα αν υπηρχε τροπος να μαθω αν υπαρχουν cg για πατρα που να λενε ποτε δουλευουν .......τοπο συναντησης.....και ολα τα συναφη...
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
κάποτε είχε πάνω από 14, τρίτη πόλη της χώρας με στρατό, λιμάνι, φοιτητές, περαστικούς μόνο 4 ρδελα...Φιλε τι τα θες τα city tour:
Yπσρχουν 4 σπιτια στην πατρα
παιδια ας μην φευγουμε απο το θεμα...ενημερωτικα σας λεω οτι τα 2 μπουρδελα τα κλεισανε στην παραλιακη και μενουν δυο στο γλαυκο...οπου εχω παει πολλεσ φορεσ και πλεον βαρεθηκα ασε που μια μερα τσακωθηκα κι ολας με το πουστη τσατσα που εχει μεσα...οπωσ καταλαβατε θελω αλλη εμπειρια με γκομενα σε ξενοδοχειο απο city tour να ειναι μουναρος.....αν ξερει καποιοσ ασ πει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K