noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...Νίκη Καβλιουσκα...(R.I.P.)...
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...Νίκη Καβλιουσκα...(R.I.P.)...
Ναι τύπε μου .
Ναι τύπε μου .
Όχι το cif το καθαριστικό .
Cif .
Cum in face .
Κατά λάθος ναι. Είχα ρωτήσει και είχε δεχθεί χύσιμο στην κοιλίτσα. Επί το έργον βέβαια κάποια σκάγια φτάσανε πρόσωπο. Τσαντιστηκε, αλλά νομίζω περισσοτερο για το μαλλι. Ονομα δεν θυμαμαι. Πριν κανα χρονο σε καποιο της ΦωκαιαςΓνωρίζετε ιερόδουλες που να δέχονται CIF; Σας έχει τύχει ποτέ;
Σε απλά μπουρδέλα χλωμό..είναι δύσκολο για την εκάστοτε εργαζόμενη,όταν έχει απανωτά δωμάτια,να δέχεται τα φλωκια του καθενός στη μάπα. Σκέψου τον χρόνο που θα χρειαστεί να καθαριστούν και να ξαναμακιγιαριστουν.. μόνο σε κολ γκερλς θα το ευχαριστηθείς αυτό ή σε ορισμένες περιπτώσεις στούντιο (πχ Μαριάννα) που μια-δυο φορές την έχω ψωλοχυσει στη μαπα αλλά κ πάλι δεν είναι στάνταρ..Γνωρίζετε ιερόδουλες που να δέχονται CIF; Σας έχει τύχει ποτέ;
Σε απλά μπουρδέλα χλωμό..είναι δύσκολο για την εκάστοτε εργαζόμενη,όταν έχει απανωτά δωμάτια,να δέχεται τα φλωκια του καθενός στη μάπα. Σκέψου τον χρόνο που θα χρειαστεί να καθαριστούν και να ξαναμακιγιαριστουν..
Ας κόψουν το μακιγιάζ και να κάνουν μόνο κρέμα προσώπουΣε απλά μπουρδέλα χλωμό..είναι δύσκολο για την εκάστοτε εργαζόμενη,όταν έχει απανωτά δωμάτια,να δέχεται τα φλωκια του καθενός στη μάπα. Σκέψου τον χρόνο που θα χρειαστεί να καθαριστούν και να ξαναμακιγιαριστουν.. μόνο σε κολ γκερλς θα το ευχαριστηθείς αυτό ή σε ορισμένες περιπτώσεις στούντιο (πχ Μαριάννα) που μια-δυο φορές την έχω ψωλοχυσει στη μαπα αλλά κ πάλι δεν είναι στάνταρ..
Aντριάννα, Αγκύρας 12. Καλές Γιορτές.Γνωρίζετε ιερόδουλες που να δέχονται CIF; Σας έχει τύχει ποτέ;
Κατά προτίμηση κάτω των 50Aντριάννα, Αγκύρας 12. Καλές Γιορτές.
Ποια είναι η Μαριάννα; Λες για την ξανθιά που δούλευε παλιά Κασανδρας; Αυτή έχει κόψει. Εγώ της τα έδινα στόμαΣε απλά μπουρδέλα χλωμό..είναι δύσκολο για την εκάστοτε εργαζόμενη,όταν έχει απανωτά δωμάτια,να δέχεται τα φλωκια του καθενός στη μάπα. Σκέψου τον χρόνο που θα χρειαστεί να καθαριστούν και να ξαναμακιγιαριστουν.. μόνο σε κολ γκερλς θα το ευχαριστηθείς αυτό ή σε ορισμένες περιπτώσεις στούντιο (πχ Μαριάννα) που μια-δυο φορές την έχω ψωλοχυσει στη μαπα αλλά κ πάλι δεν είναι στάνταρ..
Που είναι στο στούντιο κων/πόλεως.δεν ξέρω αν ήταν παλιά κασανδραςΠοια είναι η Μαριάννα; Λες για την ξανθιά που δούλευε παλιά Κασανδρας; Αυτή έχει κόψει. Εγώ της τα έδινα στόμα
Μακάρι!!Ας κόψουν το μακιγιάζ και να κάνουν μόνο κρέμα προσώπου
Πάει αυτή;;;Νίκη Καβλιουσκα...(R.I.P.)...