Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 486
Ας παραθέσουμε τις καλυτερες χυσαποθηκες του προηγούμενου μηνα
Ποιό ειναο αυτο στο ισογειο μς τις 2 μεγαλοκοπελες...δεν ειναι το 8?Φώκαιας 8 δεν υπάρχει
ωραια λεξη βρηκες παιχτηχυσαποθηκες
Για να ειμαι ειλικρινής το εκλεψα απο καποια αναρτηση της ημερησιας ενημέρωσηςωραια λεξη βρηκες παιχτη
Με δύο μόνο υποψηφιότητες, ή ισοψηφία ή αυτοδυναμία θα προκύψει......Μάλλον το Δ27 θα βγάλει "αυτοδυναμία" απο την πρώτη ψηφοφορία !
Διδύμου 8μαλλον θέλει να πειΠοιό ειναο αυτο στο ισογειο μς τις 2 μεγαλοκοπελες...δεν ειναι το 8?
Παμψηφεί εννοεί απλώς είναι Ιρανός και δεν ξέρει καλά ελληνικά (Persis)Με δύο μόνο υποψηφιότητες, ή ισοψηφία ή αυτοδυναμία θα προκύψει......
Διδύμου 8μαλλον θέλει να πει
Αν δεν ειναι ακα κρεμπιε και εν τω βαθει. Τοτε δεν ειναι χυ@αποθηκη αλλα καποτοθηκη. Γιατι καταληγει στην ..ποτα και το καλαθακι. Απο την αλλη αν παιξει τελειωτικο στοματικο ακαπελα και καταληξει στον νιπτηρα το υγρο πυρ και οχι στο πεπτικο συστημα, παλι ακυρο ειναιΑς παραθέσουμε τις καλυτερες χυσαποθηκες του προηγούμενου μηνα
Γιατι ρε παπαφιλιπς.ωραια λεξη βρηκες παιχτη
Με καταλαβαίνεις απολυτα συναγωνιστήΓιατι ρε παπαφιλιπς.
Εκτος απο γυναικες ο φιλος εναποθετει το σπερμα του και σε αποθήκες
χυσιδοχείο είναι καλύτερη, την είχα ακούσει από γκόμενα,ωραια λεξη βρηκες παιχτη
Ορθώς...αμα εχει καμία φιλεναδα η δικη σου με τα ιδια γουστα κανε πασα...γιατι η δικια μου ουτε στα χείλιαΧυσοδοχείο λέω τη δικιά μου γιατί πάντα καταπίνει, ακόμα και όταν την πηδάω στο χύσιμο της τον δίνω στο στόμα και τα στραγγίζει όλα. Μάλλον προσπαθεί να αναπληρώσει τη συχνότητα του σεξ που έχει μειωθεί. Όταν θέλουν να κρατήσουν άντρα ξέρουν οι πουτάνες..