iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.209
- Πόντοι
- 7.865
Σκέψου την Ζωή.
Σκέψου την Ζωή.
Σου περναει η καυλα με ενα χυσιμο ρε μαν; :SΑυτο το χω κανει εγω αλλα μετα μου περνα η καβλα και λεω το γλιτωσα παλι το 50αρι
παικτη μου, ο ορισμος της προωρης εκσπερματισης οριζεται απο 3 κριτηρια: 1) χρονο ενδοκολπικης εκσπερματισης περιπου ενα λεπτο, 2) αδυναμια ελεγχου & καθυστερησης της, και 3) αρνητικες επιπτωσεις εξαιτιας των προηγουμενων. θα ελεγα οτι οπως το περιγραφεις, ικανοποιεις τα 2/3. πλεον η προωρη εκσπερματιση αντιμετωπιζεται στο 95+% των περιπτωσεων, βασει μιας σωστης διαγνωσης και αντιστοιχων θεραπειων, και ειναι ειτε συμπεριφορικες ή φαρμακολογικες, αναλογως - οπως ειπαμε - τη διαγνωση. οι συμπεριφορικες θεραπειες πολλες φορες "παρακαμπτονται" απο το γεγονος οτι πολλοι βρισκουν τροπους να το αντιμετωπισουν μεσα στη σχεση τους, με διαφορους τροπους (διακοπη-εναρξη, αυνανισμος, κτλ), τα οποια προφανως κ' μπορεις να τα δοκιμασεις, αλλα ειναι μεγαλος ο κινδυνος προκλησης μεγαλυτερου στρες εαν δεν υπαρξουν αμεσα αποτελεσματα. κατα τη γνωμη μου, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις τον γιατρο σου. να'σαι καλα.για σασ εδω και πολλα οταν παω σε μπουρδελο και εχω καυλεσ χυνω με τον που τον βαζω στο μουνι αμεσωσ .
αμα δεν εχω πολλεσ καυλεσ μπορω και το κραταω κανα 10 λεπτο το πολλυ . εχω παει σε μπουρδελο πολλεσ φορεσ εδω και 10 χρονια και περιπου καμια 10 φορεσ εχω χυσει με την πιπα αμα η γκομενα ειναι μουναρα χυνω με τι μια αν οχι το κραταω .
λετε να εχω προωρη εκσπερματωση?
για σασ εδω και πολλα οταν παω σε μπουρδελο και εχω καυλεσ χυνω με τον που τον βαζω στο μουνι αμεσωσ .
αμα δεν εχω πολλεσ καυλεσ μπορω και το κραταω κανα 10 λεπτο το πολλυ . εχω παει σε μπουρδελο πολλεσ φορεσ εδω και 10 χρονια και περιπου καμια 10 φορεσ εχω χυσει με την πιπα αμα η γκομενα ειναι μουναρα χυνω με τι μια αν οχι το κραταω .
λετε να εχω προωρη εκσπερματωση οποιοσ εχει καποια αποψη ασ πει ?
συμφωνω με τον γκροβερα συναδελφο τα παντα ειναι στο μυαλο θελει να τιθασευσει καποιος την εσωτερικη του ενταση δηλαδη την υπερβολη το αχαλινοτο εσωτερικο παθος η γκομενα ειναι εκει δεν θα φυγει με ferrari την ωρα που το βαζει καποιος για να πιτσιλισει γρηγορα ουτε σε 2 λεπτα θα γινει πυρινικος πολεμος και πρεπει να πιτσιλισουμε κατευθειαν γιατι δεν θα προλαβουμε απο την ραδιενεργεια που θα μας κανει τας κεμπαμπ Πρεπει να γινουμε γιατροι του εαυτου μαςΔεν έχεις τίποτα ,η "πρόωρη εκσπερμάτωση" είναι τεχνητή ασθένεια ,δεν υπάρχει κάτι το παθολογικό δηλαδή.
Χαχαχαχα...Φιλαρα η λυση ειναι μία και δοκιμασμενη!!!! Οταν σου σηκωθει και γινει ντουρος.... ριξε δυο σταγονες Bison Epoxy στο κεφαλάκι και θα γαμας ατελειωτα!!!!!!!!!
κοπανα δυο ουισκακια...και θα ισιωσεις... ;)για σασ εδω και πολλα οταν παω σε μπουρδελο και εχω καυλεσ χυνω με τον που τον βαζω στο μουνι αμεσωσ .
Να γαμας ασχημες πουτανες!!!για σασ εδω και πολλα οταν παω σε μπουρδελο και εχω καυλεσ χυνω με τον που τον βαζω στο μουνι αμεσωσ .
Ωπα ρε φιλε!!!Δεν είπε ο ανθρωπας οτι θελει να τον κοψει απο την ριζα,να κανει λιγο κρατει θέλει!!!Τι του γραφεις τις τεχνικες του χημικου ευνουχισμου;επίσης πριν το σκηνικό σκέψου κάτι τρελό να φρενάρεις ...........οπως την Κωνσταντοπούλου ,τον Μητσοτάκη κλπ