Νέα

ΧΥΜΑ ΚΑΠΝΟΣ - ΤΣΙΓΑΡΑ "ΝΟΜΙΜΑ" ΙΩΑΝΝΙΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DimitrisOOO(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Θεσσαλονικη Αθηνα κατι τετοια ειναι ψωμοτυρι ...ενδιαφερομαι να μαθω τα σημεια εξυπηρετησης αν υπαρχουν στην περιοχη η και καμια ακρη χυμα καπνου (κυριως αυτο) ως αυτονομος επαγγελματιας καπνιστης  :wanker: στειλτε τις οποιες προτασεις σας ακρες η και για την οποια συνεργασια μονο σε πμ ...

υσ1 δεκτο το καθε μπαχαλεμα

υσ2 αν οι "συνδονιστες" το θεωρησουν OFF και για οποιοδηποτε λογο δεν τους εχει κατσει καλα το θεμα ας το διαγραψουν...  διαβασα τους κανονες  :happy:
υσ3 αν δω οτι δεν βγαινει ακρη με τα πμ εδω απο βδομαδα θα βγαλω και επαγγελματικο μειλ συνεργασιας  :happy:

tsontopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
21
Like
1.498
Πόντοι
1.011
Φιλαράκι καλά τα πμ αλλα εδώ είναι φόρουμ
Και ως φορούμ καλό είναι να μαθαίνουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε 2-3 πραγματάκια
ειδάλως βάλε αγγελία σε τοπική εφημερίδα....

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Φίλε έχε το νου σου γιατί κυκλοφορούν καπνοί τίγκα στο φυτοφάρμακο... Κι εγώ καπνιστής ήμουν, προμηθευόμουν δε τακτικά καπνούς απ' την ελληνική επαρχία, ανέλεγκτους και τσάμπα, είκοσι, τριάντα ευρώα το κιλό...
Ώσπου μου φέρανε τον καλύτερο, έναν σερραίικο, ξερικός είναι μου 'λεγαν, χωρίς φάρμακα, φτάνει το ένα μέτρο σε ύψος... Μια πλεξούδα ολόκληρη είχα, νότιζα, τεμάχιζα, ψιλόκοβα, έστριβα...

Και με πιάνει που λες μια εσωτερική φλόγωση, άλλο να στο λέω κι άλλο να το ζεις... έτρεχα πανικόβλητος σε γιατρούς κι αυτοί γελούσαν μαζί μου... οξεία φαρυγγίτιδα είχα κι έκανε πέντε μήνες να σβήσει.

Από τότε το 'χω κομμένο.

OP
OP
D

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Φιλαράκι καλά τα πμ αλλα εδώ είναι φόρουμ
Και ως φορούμ καλό είναι να μαθαίνουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε 2-3 πραγματάκια
ειδάλως βάλε αγγελία σε τοπική εφημερίδα....

Τυπε καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαμε ε? λες να βγει φορα παρτιδα ? μηπως θες να γραψει και την διευθυνση του για να εισαι ποιο ανετος? :jerking: :S οποιος ενδιαφερετε ζηταει πμ τοσο δυσκολο ειναι?

OP
OP
D

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Φίλε έχε το νου σου γιατί κυκλοφορούν καπνοί τίγκα στο φυτοφάρμακο... Κι εγώ καπνιστής ήμουν, προμηθευόμουν δε τακτικά καπνούς απ' την ελληνική επαρχία, ανέλεγκτους και τσάμπα, είκοσι, τριάντα ευρώα το κιλό...
Ώσπου μου φέρανε τον καλύτερο, έναν σερραίικο, ξερικός είναι μου 'λεγαν, χωρίς φάρμακα, φτάνει το ένα μέτρο σε ύψος... Μια πλεξούδα ολόκληρη είχα, νότιζα, τεμάχιζα, ψιλόκοβα, έστριβα...
Οπως και ναχει εχουν φυτοφαρμακο και προφανως σου ελεγαν παραμυθια οτι δεν ειχε,και του εμποριου εχουν, ολοι αυτοι οι καπνοι προερχονται απο καλλιεργειες και ο παραγωγος κραταει μια αλφα ποσοτητα απ την συνολικη παραγωγη και το δινει στην ζουλ...εχμμ σε φιλους για να βγαλει καποιο εξτρα κερδος απ οτι αν θα κατεληγε στο εργοστασιο ολη η παραγωγη,το οτι εχει φυτοφαρμακο ειναι λογικο οχι ομως και κακο,αρκει να ειναι στεγνωμενος καλα

καποτε ειχα φυτεψει και εγω κανα 2 και αναγκαστηκα να τα ραντισω, ολα αυτα τα χρονια σκαρτο απο επαρχια δεν εχω πετυχει το μονο ισως οτι δεν ηταν καλα στεγνωμενο φρεσκοκομενο,μκρο το κακο,επισεις αν παρεις σκετο μπερλι η μπασμα ειδικα το πρωτο θα πρεπει να εισαι διεστραμμενος για να το καπνιζεις σκετο και αν δεν γνωριζεις θα θεωρησεις οτι σε εξαπατησαν!αν παρεις ομως 40% απο αυτο και 60% βιρτζινια και τα ανακατεψεις και βουαλα μολις πετυχες χαρμανι του ολντ χολμπορν του περιπτερου :thumbsup:

Σε τετοια κατασταση και με τετοιους καπνους εγω τα τελευταια χρονια χρησιμοποιω μηχανακι που γεμιζει αδεια τσιγαρα, εχω φτιαξει τα οικιακα μου πρινσ και λακυ στραικ :grin:

Σε αντιθεση με Πακιστανους εχω παρει μουχλιαζμενο ντιουτι φρι ολντ χολμπορν,δεν ηταν ακριβως μουχλιασμενο προφανως το υπογειο που τα εκρυβαν πλημυρισε και μετα τα στεγνωσαν στον ηλιο οπως ηταν  :S

OP
OP
D

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Το θεμα ειναι οτι βγηκα μια τσαρκα εδω σε μια λαικη να βρω κανα πακετο και δεν βρηκα τιποτα! ε δεν μπορει ...

OP
OP
D

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
ΑΠ  ελα ρε παιδια κανεις ? πειτε τουλαχιστον καμια λαικη εκει που να εχει να αγορασω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom