Νέα

Χρόνος εκλογών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tay65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι και σύντροφοι,

γράφοντας μιαν απάντηση σε ένα θέμα
πριν από λίγο είπα να γράψω κάτι για τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα σαν πολίτες από τον "πολιτικό" κ. Καραμανλή και τους συν αυτώ.
Λέμε εδώ και αρκετό καιρό ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο, το Μάρτιο, τη σαρακοστή, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα του Αγίου Ποτέ κλπ
Ο διαχειριστής της νέας δημοκρατίας, κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές λές και το 2004 δεν τον εκλέξαμε για 4 χρόνια αλλά για 3-και-κάτι ή για 4-παρά-κάτι.
Ακούω ότι το κάνει για να αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ. Λές και ο διαχειριστής έχει πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ.
ΡΕ!!!!! ξυπνήστε!!! Σας ψηφίζουμε για να δουλέψετε και όχι για να έχετε πόλεμο.
Η κυβέρνηση κάνει πράγματα, η αντιπολίτευση ελέγχει την κυβέρνηση και ο τόπος πάει μπροστά. Αυτή θα έπρεπε να είναι η αντιμετώπιση και όχι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα:
Βγήκα σήμερα κυβέρνηση, την εξουσία δεν θα μου την πάρει κανείς, και θα κάνω του κεφαλιού μου με μόνο αυτοσκοπό να ξανακερδίσω τις εκλογές.

Ο αυτοσκοπός της ενασχόλησης με τα κοινά έχει γίνει η εξουσία και όχι η προσφορά προς τον  κοινό καλό και συμφέρον.

Τα σχόλια σας.....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Οποτε και αν γινουν, εγω, για πρωτη φορα απο το 1981, θα ριξω ακυρο. Ειναι ολοι-μηδενος εξαιρουμενου-παντελως αχρηστοι !!!!!!

Επισκέπτης
Φίλοι και σύντροφοι,

πριν από λίγο είπα να γράψω κάτι για τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα σαν πολίτες από τον "πολιτικό" κ. Καραμανλή και τους συν αυτώ.
Λέμε εδώ και αρκετό καιρό ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο, το Μάρτιο, τη σαρακοστή, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα του Αγίου Ποτέ κλπ
Ο διαχειριστής της νέας δημοκρατίας, κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό το χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές λές και το 2004 δεν τον εκλέξαμε για 4 χρόνια αλλά για 3-και-κάτι ή για 4-παρά-κάτι.
Ακούω ότι το κάνει για να αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ. Λές και ο διαχειριστής έχει πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση κάνει πράγματα, η αντιπολίτευση ελέγχει την κυβέρνηση και ο τόπος πάει μπροστά. Αυτή θα έπρεπε να είναι η αντιμετώπιση και όχι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα:
Βγήκα σήμερα κυβέρνηση, την εξουσία δεν θα μου την πάρει κανείς, και θα κάνω του κεφαλιού μου με μόνο αυτοσκοπό να ξανακερδίσω τις εκλογές.

Ο αυτοσκοπός της ενασχόλησης με τα κοινά έχει γίνει η εξουσία και όχι η προσφορά προς τον  κοινό καλό και συμφέρον.

Τα σχόλια σας.....

Nαι, αυτό δίδαξε ο "μέγας εθνάρχης" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) Α. Παπανδρέου. Γιατί κλαίγεσαι λοιπόν τώρα? Δεν μπορώ να σε καταλάβω :cheesy:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Οποτε και αν γινουν, εγω, για πρωτη φορα απο το 1981, θα ριξω ακυρο. Ειναι ολοι-μηδενος εξαιρουμενου-παντελως αχρηστοι !!!!!!

Οι πιο πολλοί έτσι λένε και μετά ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ κλπ...............'Οπως οι Αμερικάνοι, βρίζουν τον Μπους αλλά τον ξαναφήφισαν!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ε οχι και ακυρο.χαθηκε να ψηφισεις΄''ενωση κεντρωων''?τζαμπα μας εξηγει ο προεδρος καθε κυριακη βραδυ το πως πρεπει να πολε μησουμε το κατεστημενο?

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ε οχι και ακυρο.χαθηκε να ψηφισεις΄''ενωση κεντρωων''?τζαμπα μας εξηγει ο προεδρος καθε κυριακη βραδυ το πως πρεπει να πολε μησουμε το κατεστημενο?
Ακομα και ο "Προεδρος" φτιαχτηκε απο το συστημα, οταν πουλησε την συχνοτητα του σταθμου του ,στον Κουρη-νομιζω.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδια αν και ειμαι λιγο εκτος θεματος,θελω να μοιραστω μαζι σας,κατι που ειχε συμβει προεκλογικα το 1989,κατι που κυριολεκτικα μας ειχε κανει να γελαμε εβδομαδες.το καλοκαιρι του 1989,στις εκλογες κατεβαινε το κομμα ΠΑΚΙ(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑς)προεδρος η ΑΛΟΜΑ.καποια μερα το κομμα ειχε προεκλογικη συγκεντρωση στην πλατεια βικτωριας.εμφανιζεται η αλομα με κατι αλλα τρανς,αρχιζει ο λογος,και το κοινο ηταν πολυ θερμο.ακουγονταν συνθηματακια του στυλ''βγαλτε την αλομα στη βουλη να τους τα ψαλει απο την καλη κτλ''ξαφνικα σκαει ενας αντρακλας,με υφος πολλα βαρυ,και αρχιζει να βριζει πολυ χυδαια την αλομα,του στυλ''γαμιεστε σκατοπουστρες κτλ''η αλομα φωναζει την αστυνομια,το περιπολικο ερχεται και ρωτα ο αστυνομος τι συμβαινει.ο τυπος στο μεταξυ εξακολουθεινα εχει το στυλ ''πολλα βαρυ''οταν ακουει το τι συνεβηκε ο μπατσος γυρνα και του λεει''συλλαμβανεστε για εξυβριση υποψηφιου βουλευτη''ξαφνικα ο τυπος δινει ενα σαλτο,πεφτει στα ποδια της αλομας και αρχιζει να φωναζει''σας παρακαλω κυρια αλομα δε το ξανακανω ,θα ειμαι καλο παιδι''εχετε δει μια πλατεια ολοκληρη να γονατιζει απο το γελιο?ακομα το θυμαμαι και γελαω

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως για μένα είναι απλό.. η επιλογή γίνεται μεταξύ

ενος βουτυρόπαιδου (κωστάκης)
ενός μαλάκα (γιωργάκης)
ενός ηλιθίου (αλαβάνος)
μιάς αγάμητης (παπαρήγα)
ενός τζάμπα μάγκα (καρατζαφέρης)

εσείς τι θα διαλέγατε?

οι επιλογές σας είναι αυτές.. και για να προχωρήσουμε λίγο ακόμη σας δίνω τον ορισμό του διλήματος..

διλήμα είναι

να σου έχουν περάσει μία κλωστή από το στόμα και η οποία σου βγαίνει από τον κώλο.. στην ακρη του στόματος δένουν μία κουράδα.. στην ακρη του κώλου ένα αγγούρι.. ποιά ακρη θα τραβήξεις για να βγεί?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Γαμήστε τους όλους....βγείτε στους δρόμους όπως τοτε για το όνομα των Σκοπίων...Δείχτε πως είστε εδώ, πως υπάρχετε, πως αντιδράτε........

OP
OP
T

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Nαι, αυτό δίδαξε ο "μέγας εθνάρχης" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) Α. Παπανδρέου. Γιατί κλαίγεσαι λοιπόν τώρα? Δεν μπορώ να σε καταλάβω :cheesy:

Συγγνώμη, αλλά ποιό σημείο αναφέρεις φίλε μου;

Επισκέπτης
Συγγνώμη, αλλά ποιό σημείο αναφέρεις φίλε μου;

Σε αυτό!!! (δες παρακάτω):

μπατμαν

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα υπαρχουν πολιτικοι που θελουν
και μπορουν να προσφερουν.εδω εχουμε και εμεις οι πολιτες
ευθυνες να μπορουμε να τους ξεχωρισουμε

OP
OP
T

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
1ον. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να προσφέρουν. Καλοπροαίρετα να πω ότι αυτοί είναι οι περισσότεροι (πράγμα που δεν πιστεύω). Όμως, το ζήτημα δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά τι κάνουμε εμείς. Επιδοκιμάζουμε αυτούς που παράγουν έργο ή διαιωνίζουμε μια κατάσταση με "πολιτικούς"-τύπου Lifestyle, tv persones κλπ;

2ον. Είναι εμπαιγμός να μη δημοσιοποιείται η πρόθεση για το χρόνο των εκλογών. Και εμένω στην αρχική μου θέση ότι ΔΕΝ έχουμε πόλεμο που κοιτάει ο ένας να αιφνιδιάσει τον άλλο, αλλά μιλάμε για την κυβέρνηση και το τιμόνι αυτού του τόπου και θα πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει επιτέλους.

Επαγγελματικά, ασχολούμαι αρκετά με το δημόσιο. Εδώ και ένα διάστημα δεν παίρνονται αποφάσεις έργων και προμηθειών γιατί αναμένουν τις εκλογές αφού το κριτήριο πλέον για ένα διαγωνισμό δεν είναι αν υπάρχουν ανάγκες παρά μόνο άλλα κριτήρια ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...2ον. Είναι εμπαιγμός να μη δημοσιοποιείται η πρόθεση για το χρόνο των εκλογών. Και εμένω στην αρχική μου θέση ότι ΔΕΝ έχουμε πόλεμο που κοιτάει ο ένας να αιφνιδιάσει τον άλλο, αλλά μιλάμε για την κυβέρνηση και το τιμόνι αυτού του τόπου και θα πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν τι συμβαίνει επιτέλους.
Ρε tay, από την στιγμή που η κυβέρνηση δηλώνει στο τέλος της 4ετίας μόνο η αντιπολίτευση συντηρεί το θέμα....και μην ξεχνάς πως το σύνταγμα δίνει στον εκάστοτε Πρωθυπουργό το αποκλειστικό δικαίωμα να προκυρήξει εκλογές όποτε αυτός θέλει....
Έτσι ακριβώς....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φίλοι και σύντροφοι,

Τα σχόλια σας.....
Στην ώρα τους είπαμε. Ελληνικά, δεν καταλαβαίνεις;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δε πανε να γαμηθουνε λεω εγω...Τι Οκτωβρη,τι Νοεμβρη,τι Γεναρη μη μας ζαλιζουνε τα φρυδια...Ουδεις ενδιαφερεται και ασχολειται με τα γελοια υποκειμενα της εξουσιας,οι μεν και οι δε εχουν πηδηξει και ασελγησει στον Ελληνικο λαο τοσα χρονια που οτι και να μας πουνε γραμμενους στα παπαρια μας τους εχουμε-
Συν του οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κοψει το σπορ του γαμησιου με αποτελεσμα να ειναι γεροξεκουτια και κωλογεροι,αυτα για τους πουτανας γιους,
αυριο παιζει η Εθνικη των νεων μας με την Ισπανια(7 απογευμα ΝΕΤ)και οι εκλογες με τις photoshop μαπες τους στα αρχιδια μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom