Νέα

Χρόνια πολλά, κυρ Καρατζαφέρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounakiasgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
 Και σαν ειπε αυτα ο μαλακς πρεπει εμεις να του δωσουμε βαση
 γραφτον στα αρχιδια σου
 εχει πει και αλλα χειροτερα οπως για το μαυρο χρημα που θα πρεπει να
 ερθει στην Ελλαδα,απο Ελβετια,για να ανακαμψει η οικονομια..Τα δικα
 του θα τα  φερει;

αλλα με τηνκαουρα και την κολοπιλαλα που τον εχει πιασει τωρα με τον
 Σαμαρα,εχει ζορια ο ανθρωπος..
Να σου πω την αλήθεια, δεν του δίνω βάση. Αλλά επειδή βλέπω κάτι τύπους σαν τον yrret που μόλις βρουν οτιδήποτε που να βοηθάει στην προπαγάνδα τους τρέχουν αμέσως να το ποστάρουν εδώ ανοίγοντας καινούργιο θέμα, είπα κι εγώ να ανοίξω αυτό το θέμα με κάτι που το βρίσκω ενδιαφέρον μιας και δεν βλέπω τον καλό μας κύριο Καρατζαφέρη και τον yrret να τραβάνε και κανένα ζόρι με το αν σφίγγει συνεχώς το ζωνάρι μας. Συνέχεια για μεροκαματιάρηδες και νοικοκυραίους καταστηματάρχες της Ερμού ακούω για τους οποίους νοιάζονται. Οι άλλοι δεν είναι μεροκαματιάρηδες; Και αν είναι, τι τους προτείνεις κύριε Καρατζαφέρη; Πάγωμα μισθών και κόψιμο του 13ου μισθού; 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μέμο, θα σου πω εγώ κι ας μην είμαι αριστερός...
Οι πιλότοι και οι αστυνομικοί τους οποίους ανέφερες, σκοτώθηκαν ή έμειναν ανάπηροι εν ώρα υπηρεσίας. Δηλαδή είχαν εργατικό ατύχημα. Η Κούνεβα δεν είχε εργατικό ατύχημα. Πιστεύεις ότι θα γινόταν αυτός ο ντόρος αν σκουπίζοντας τον σταθμό την σκότωνε τρένο; Εδώ προσπάθησαν να την δολοφονήσουν γιατί τόλμησε να τους πάει κόντρα ως συνδικαλίστρια που δεν ανεχόταν να δουλεύει υπό το καθεστώς της ενοικίασης εργαζομένων από εταιρείες οι οποίες τσεπώνουν λεφτά χωρίς φυσικά να χρεώνουν λιγότερα στο ελληνικό δημόσιο ώστε να πω ότι τουλάχιστον προσφέρουν στη χώρα μας. Γι αυτό δε συγκρίνω τους μεν με τους δε. Εγώ τουλάχιστον μέμφομαι τον Καρατζαφέρη γιατί προκειμένου να πει τα ρατσιστικά του, προσπαθεί να τα συγκρίνει όλα.
Ξέρεις τι θα ήθελα; Αυτό που θα σου πω τώρα. Ντροπή σε αυτό το μπουρδέλο που παραπέταξε ανθρώπους σαν τους πιλότους αντί να τους κάνει ήρωες και παραδείγματα. Μπράβο σε αυτό το μπουρδέλο που έσκυψε πάνω από το κεφάλι της Κούνεβα. Ντροπή σε αυτό το μπουρδέλο που δεν έχει ακόμα ανακαλύψει τους δολοφόνους λες και είναι τόσο δύσκολο. Έτσι ακριβώς και με αυτή τη σειρά. Όχι, γιατί δώσατε στην Κούνεβα και όχι στους Έλληνες. Και όχι μετά, γιατί δεν δώσατε και στον αστυνομικό κλπ.
Εργατικο ατυχημα τα Ιμια????
Μην τα ισωπεδωνουμε και ολα πια! Δεν ειναι ο συνδικαλισμος η υπερτατη μορφη εργασιας! Μην τρελλαθουμε κιολλας!

Οσο για το αφεντικο της Κουνεβα, μηπως τυχαινει να γνωριζεις σε ποιον πολιτικο χωρο ανηκει? Σιγουρα ΔΕΝ ειναι καρατζαφερικος! Παρολα αυτα, θεωρειται οτι ο κακος της υποθεσης ειναι ο καρατζαφερης!

Για να μη παρεξηγηθω, δεν τον υποστηριζω, υπερβολικος και λαϊκιστης ητανε ΚΑΙ στη συγκεκριμενη περιπτωση, μηπως ομως τις πραγματικες ευθυνες τις εχουν αυτοι που πραττουν και οχι αυτοι που μιλανε?

OP
OP
M

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Εργατικο ατυχημα τα Ιμια????
Μην τα ισωπεδωνουμε και ολα πια! Δεν ειναι ο συνδικαλισμος η υπερτατη μορφη εργασιας! Μην τρελλαθουμε κιολλας!

Οσο για το αφεντικο της Κουνεβα, μηπως τυχαινει να γνωριζεις σε ποιον πολιτικο χωρο ανηκει? Σιγουρα ΔΕΝ ειναι καρατζαφερικος! Παρολα αυτα, θεωρειται οτι ο κακος της υποθεσης ειναι ο καρατζαφερης!

Για να μη παρεξηγηθω, δεν τον υποστηριζω, υπερβολικος και λαϊκιστης ητανε ΚΑΙ στη συγκεκριμενη περιπτωση, μηπως ομως τις πραγματικες ευθυνες τις εχουν αυτοι που πραττουν και οχι αυτοι που μιλανε?

Εντάξει, ας αλλάξω τον όρο. Σκοτώθηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του. Και μάλιστα ένα καθήκον που αξίζει τιμές. Αλλά η Κούνεβα δεν ήταν εν ώρα δουλειάς. Αυτό λέω και ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Και φυσικά δεν σου είπα ότι ο συνδικαλισμός είναι η ανώτερη μορφή εργασίας. Δεν είναι καν εργασία. Είναι διεκδίκηση δικαιωμάτων. Άλλο αν κάποιοι λάμογες τον κάνουν εργασία. Κι όμως αυτούς δεν τους έκαψε κανείς. Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν ισοπέδωσα τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Εσύ συνεχίζεις να συγκρίνεις ή να συμψηφίζεις μάλλον πράγματα που είναι ανόμια.
Το αφεντικό της Κούνεβα δεν το ξέρω. Αλλά ο Καρατζαφέρης δε νομίζω να έγινε ποτέ ο κακός της υπόθεσης για το αφεντικό της αλλά μάλλον για την στάση του. Αλλά και πάλι, για το αφεντικό της τι να πει κανείς;Ότι είναι ο δράστης; Αφού δε φαίνεται να γίνεται έρευνα και μάλλον για κουκούλωμα πάει το θέμα.
Φυσικά και τις πραγματικές ευθύνες τις έχουν αυτοί που πράττουν και όχι ο Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης κρίνεται γι αυτά που λέει. Δεν τον είπε κανείς δολοφόνο της Κούνεβα. Αν όμως συνεχίζει να ειρωνεύεται έτσι, δίνει ελαφρυντικά σε διάφορους

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Όσο για το memosan, την κουκούλα την φοράνε συνήθως ρουφιάνοι και κότες. Κι'εσύ όπως φαίνεται είσαι ειδικός και στους δύο τομείς.
Ποθεν το διπλο συμπερασμα?

Τελικα για να γινει καποιος αριστερος πρεπει ναχει πρωτα μαστερ στις ταμπελες! Ειναι προαπαιτουμενο προσον!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εντάξει, ας αλλάξω τον όρο. Σκοτώθηκε κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του. Και μάλιστα ένα καθήκον που αξίζει τιμές. Αλλά η Κούνεβα δεν ήταν εν ώρα δουλειάς. Αυτό λέω και ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Και φυσικά δεν σου είπα ότι ο συνδικαλισμός είναι η ανώτερη μορφή εργασίας. Δεν είναι καν εργασία. Είναι διεκδίκηση δικαιωμάτων. Άλλο αν κάποιοι λάμογες τον κάνουν εργασία. Κι όμως αυτούς δεν τους έκαψε κανείς. Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν ισοπέδωσα τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Εσύ συνεχίζεις να συγκρίνεις ή να συμψηφίζεις μάλλον πράγματα που είναι ανόμια.
Το αφεντικό της Κούνεβα δεν το ξέρω. Αλλά ο Καρατζαφέρης δε νομίζω να έγινε ποτέ ο κακός της υπόθεσης για το αφεντικό της αλλά μάλλον για την στάση του. Αλλά και πάλι, για το αφεντικό της τι να πει κανείς;Ότι είναι ο δράστης; Αφού δε φαίνεται να γίνεται έρευνα και μάλλον για κουκούλωμα πάει το θέμα.
Φυσικά και τις πραγματικές ευθύνες τις έχουν αυτοί που πράττουν και όχι ο Καρατζαφέρης. Ο Καρατζαφέρης κρίνεται γι αυτά που λέει. Δεν τον είπε κανείς δολοφόνο της Κούνεβα. Αν όμως συνεχίζει να ειρωνεύεται έτσι, δίνει ελαφρυντικά σε διάφορους
Κατ εμε, ο Καρατζαφερης δεν ειρωνευτηκε την Κουνεβα, ειρωνευτηκε ομως (και καλα εκανε) την υποκρισια του πρασινου κρατους το οποιο ουσιαστικα τη δωροδοκησε με ανταλλαγμα τη σιωπη της(στο συγκεκριμενο θεμα τουλαχιστο)!

Ο ιδιοκτητης της εταιρειας καθαρισμου στην οποια εργαζοτανε η Κουνεβα, ειναι ΠΑΣΟΚος αμα δεν το γνωριζεις! (ουτως η αλλως δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι καποι μη κομματικο στελεχος μπορει ετσι ευκολα να παρει κρατικες συμβασεις εργων)

Μηπως τωρα αρχισες να καταλαβαινεις λιγο πως δενουν ολα μαζι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι με τον βοριδη τι παιζε τελικα?
παει νδ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ αυτά που είπε ο Κ/Φ στην Βουλή:

Αυτοκίνητο αρκετά ακριβό.......
ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (λέμε τώρα).

Θαυμάστε επίσης επιχειρηματολογία του άλλου του καθυστερημένου που  θέλει να δει και φορολογικές δηλώσεις για SEAT μεταχειρισμένο αγορασμένο με δόσεις.

Βρε ΟΥΣΤ!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχαχαχααχ, ακριβό το SEAT το μεταχειρισμένο.

Εμ, ο Κ/Φ που έσκασε μύτη με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αλεξανδρούπολη;;;

Ποίου είναι το ιδιωτικό αεροπλάνο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
"Με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έφτασε εχθές το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η κίνηση του αυτή...
(δηλαδή του ιδιωτικού αεροπλάνου) ενόχλησε πολλούς από τους παρευρισκόμενους και μάλιστα ένας που ήταν παρών παρόλο που ήταν και μέλος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι "από κάτι τέτοια χάνουμε ψήφους... την ώρα που άλλοι πίνανε... αυτός έρχεται με ιδιωτικό αεροπλάνο..."
Πηγή:
Mεγάλες δόξες ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. Από το αγροτικό που γύριζε ανά την Ελλάδα για να πουλήσει καμιά κασέτα στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ και να βγάλει κανένα φράγκο ,τώρα γυρίζει ανά την Ελλάδα με ιδιωτικά αεροπλάνα. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε. Του το χορήγησε κανένα μεγαλολαμόγιο ; είναι δικό του; η το νοίκιασε. Απάντηση πάντως ως συνήθως δεν θα υπάρξει.

Για να μας απαντήσει το γνωστό υπαλληλάκι ποιανού είναι το αεροπλάνο.
Τέρρυ ακούς;;;;;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχαχαχααχ, ακριβό το SEAT το μεταχειρισμένο.

Εμ, ο Κ/Φ που έσκασε μύτη με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αλεξανδρούπολη;;;

Ποίου είναι το ιδιωτικό αεροπλάνο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
"Με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έφτασε εχθές το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Η κίνηση του αυτή...
(δηλαδή του ιδιωτικού αεροπλάνου) ενόχλησε πολλούς από τους παρευρισκόμενους και μάλιστα ένας που ήταν παρών παρόλο που ήταν και μέλος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι "από κάτι τέτοια χάνουμε ψήφους... την ώρα που άλλοι πίνανε... αυτός έρχεται με ιδιωτικό αεροπλάνο..."
Πηγή:
Mεγάλες δόξες ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. Από το αγροτικό που γύριζε ανά την Ελλάδα για να πουλήσει καμιά κασέτα στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ και να βγάλει κανένα φράγκο ,τώρα γυρίζει ανά την Ελλάδα με ιδιωτικά αεροπλάνα. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε. Του το χορήγησε κανένα μεγαλολαμόγιο ; είναι δικό του; η το νοίκιασε. Απάντηση πάντως ως συνήθως δεν θα υπάρξει.

Για να μας απαντήσει το γνωστό υπαλληλάκι ποιανού είναι το αεροπλάνο.
Τέρρυ ακούς;;;;;

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σαβρα  :smitten: :smitten: :smitten: δες λιγο στο "6/12. Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου"

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Το κέρδισε με τον ιδρώτα του από τότε που ήταν μπόντι μπίλντερ και είχε σχολή μοντέλων (ένα πράγμα σαν την Καγιά και τον Κοτέντο της εποχής του!). :2funny:

Υ.Γ. Του Πλεύρη φαίνεται του'χει μείνει κουσούρι από τότε που ήταν ΛΟΚατζής. Μάλλον θα του'πεσε καμιά καραβάνα στο κεφάλι.

Πιεξουλη  :grin:

Ασε γιατι ο προθυπουργος ειχε ενημερωθει για την οικονομικη κατασταση
της ΧΩΡΑΣ απο την αρχη.. :grin: :grin: :grin: :grin: (from the beginning)

Αρα ελεγε ΨΕΜΑΤΑ (σε ολους τους ελληνες) Δηλαδη ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ

Μολις ηρθε απεσυρε την αποσυρση (Γιατι δεν βοηθαει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικονομια)(sic)

Αλλα τα πρασινα τελη τα κρατησε (Γιατι βολευαν)(sic)(sic)

Για τον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ τα ειπαμε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου ΠΙΕΞΟΥΛΗ (ολα αυτα δεν κανουν ενα SEAT βεβαιως, βεβαιως) :uglystupid: :uglystupid:

Τι λες εσυ;;;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πιεξουλη Ξεχασα να σου πω οτι το ΠΙΤΣΙ-ΠΙΤΣΙ με τον Ερντογαν
δεν το δημοσιευσαν εκτος και αν κανω λαθος :grin: :grin: :grin:

Πες μου;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Στην Ελλάδα πάντως όποιος είναι "συνδικαλιστής",εργατοπατέρας,  εθνοπροδότης (βλ ΠΠ), μιζαδόρος και φυσικά κομματόσκυλο κυρίως σε τσίριζα γίνεται αμέσως εθνικός ήρωας!!!!

κάνας καλός ρε παιδιά πήρε ποτέ σπίτι επειδή πχ κατέβασε την τούρκικη σημαία από ελληνικό έδαφος?

αλλά είπαμε εκείνος "κατά τσίπρα ευαγγέλιο" και κατά ΠΠ απόδοση είναι φασίστας, εθνικιστής, ακροδεξιός κοκ!!!!

τέτοιοι που εχουμε γίνει σαν λαός τελικά, καλά παθαίνουμε.....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Α, ωστέ γι'αυτό κάλυψε το όλο θέμα η αστυνομία επί ΝΔ! :jerking: :headbang: :uglystupid:

Τίποτε για τη δολοφονία του Κένεντυ και τους εξωγήινους έχεις να μας πεις;
και λοιπον? μηπως δεν καλυψε και τους υπευθυνους του σκανδαλου ziemens?
Κορακος κορακου ματι ΔΕ βγαζει!

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
599
Πόντοι
5.845
Βασικά, όλοι εμείς που συζητάμε περί δεξιάς και αριστεράς να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει πλέον τέτοιο πράγμα. Όλα τα κόμματα τα πιάνουν. Άλλα κομματα 'χοντρά' και άλλα 'ψίχουλα'. Ο Τσίπρας είναι δυστυχώς στην κατηγορία των 'ψίχουλων' και πάντα θα γκρινιάζει γιατί δεν είναι ποτέ καλεσμένος στην κοπή της πίτας. Ο Καρατζαφέρης ως πρώην ΝΔ ξέρει από πίτες και μπορεί και παίρνει το κομάτι του έστω και μικρό εξ ου και το αεριωθούμενο.
Όλοι αυτοί, συνδικαλιστές, κοματόσκυλα, και λοιποί παρατρεχάμενοι είναι λαμόγια του κερατά που παίρνουν τα λεφτά του δημοσίου για φωτοτυπίες των κομάτων και ξαφνικά βρίσκονται με Μερσεντές και βίλες ενώ είναι θυρωροί. Οι ευνούχοι της παλιάς εποχής είναι σήμερα οι παρατρεχάμενοι. Δε θα γίνουν ποτέ πρωθυπουργοί στην Ελλάδα του Παπαντρέου και του Καραμανλή, αλλά τρώνε με χρυσά κουτάλια και πάντα είναι δίπλα στα κόματα για το καλό του έθνους!!!
Σας υπενθυμίζω την χαρακτηριστική περσόνα του 'Γκρούεζα' (Παπαγιαννόπουλος) στο 'Υπάρχει και φιλότιμο'. Θεϊκή ταινία και ο καλύτερος ρόλος του Παπαγιαννόπουλου σαν λαμόγιο-κοματόσκυλο-παρατρεχάμενος ο οποίος ξέρει τα κατατόπια καλύτερα από τον ίδιο τον υπουργό. Προσωπικά, αν με ρωτήσετε έχω χεσμένους και τους συνδικαλιστές, διότι φωνάζουν μέχρι να τα πιάσουν. Μετά, γίνονται τα καλύτερα παπαγαλάκια της πιάτσας. Σόρυ αν σας κούρασα παίδες. Καλά βόλια σε όλους και γράφετε και κανά ριβιου... :2funny:

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
δικιο εχει ο Καρατζαφερης ΚΥΡΙΩΣ στο σημειο του ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ μισθων των Δημοσιων Υπαλληλων!
Δεν φτανει που κοπροσκυλιαζουν, αλλα ζητανε κι αυξησεις οι χαραμοφαηδες!

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε, μήπως νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε αμερικανάκια; Άμα βγω εγώ αύριο και πω ότι "καλό παιδί ο gabadoo αλλά εγώ είμαι καλύτερος γιατί δεν είμαι γκέι" πως θα σου φανεί;

Σοβαρά; Την απάντηση του Τσίμα την άκουσες; Αν ο Καρατζαφύρερ ήθελε να το παίξει προστάτης των φτωχών και των καταφρονεμένων έπρεπε να βγει και να πει "συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για τη χεςιρονομία προς την Κούνεβα, εμπρός τώρα να κάνουμε κάτι ανάλογο και στις άλλες περιπτώσεις". Όχι να λοιδωρεί και να δαιμονοποιεί μια γυναίκα που έχασε πρόσωπο, όραση και αξιοπρέπεια από κάποιους (Ελληναράδες) μαφιόζους. 
και που το ξερεις εσυ οτι ηταν ελληναραδες μαφιοζοι ησουν εκει?τους ειδες?τους ξερεις?πες και τα ονοματα να τους μαθουμε ρε μεγαλε!

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, έχεις δίκιο. Ήταν μέλη των Ελοχίμ.
:jerking:
ελοχιμ ξελοχιμ ξεκολοτριπυδοχημ αυτο που λεω εγω ειναι οτι εχουμε παψει να ειμαστε ελληνες και να υποστηριζουμε τους ελληνες το μονο που κανουμε ειναι να βγαζουμε τα ματια μας και να υποστηριζουμε τους ξενους απο οπου και αν ειναι και μια μερα θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα ηδη το πληρωνουμε

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, ναι. Ζούσαμε στον παράδεισο μέχρι που ήρθαν αυτοί οι αλήτες οι ξένοι και μας κατέστρεψαν. :jerking:
οχι δεν ζουσαμε στον παραδεισο αλλα μην τους δυνουμε και πολλα δικαιωματα πρωτα οι ελληνες και μετα οι ξενοι ειναι δυνατον διαμερισμα στην κουνεβα και στην καθε κουνεβα στην ναυπηγωεπισκευαστικη ζωνη του περαματος ξερεις ποσα ατυχηματα εχουν γινει ξερεις ποσοι εχουν σκοτωθει και δεν πειραν τιποτα οι οικογενειες τους και δεν εχουν ψωμι να φανε?τι εκανε το κρατος γιαυτους και οσα περιστατικα δεν εχουν βγει στην φορα παρα μονο οι ξενοι οι ξενοι οι ξενοι δεν εχουν ποιος να τους ψηφησει και τους δινουν και υπηκοοτητα ελεος!

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω το'μαθες καλά το ποίημα που σου έδωσε ο αρχηγός.
Άντε, με το καλό και εκπομπάρχης στο Τηλεάστυ!
:jerking:
φιλαρακι ακου να δεις με την ιδια λογικη μπορω να πω και εγω οτι το μαθες καλα το ποιημα που σου εδωσε ο τσιπρας ειναι αποψεις δικες μου και ελπιζω αυτα που γραφεις και εσυ δικες σου παντος δεν σε βλεπω να υποστηριζεις και πολυ τους ελληνες εκτος και αν δεν εισαι αλλα για πες μου σε τι οφελουν 2,5 με 3μυρια ξενους στην ελλαδα?

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Τι περιμένεις τότε ρε μάγκα; Πάρε ένα δίκανο και καθάρισε τους όλους. Να δω μετά ποιός θα κάνει όλες τις βρωμοδουλειές που δεν καταδέχονται οι φραπεδιάρηδες που περιμένουν τον βουλευτή που θα τους διορίσει στο Δημόσιο.
ειπα εγω κατι τετοιο?εγω ειπα πρωτα οι ελληνες και μετα οι ξενοι δεν μπορει μια χωρα να υποστηριζει τους ξενους και οχι τους δικους τις στα αλλα κρατη τα οποια ειναι πιο ανεπτυγμενα απο εμας τι κανουν?για πες μου?βαζουν των ελληνα πανω απο τον γαλλο η των αγγλο?κοιτανε το συμφερον τις χωρας τους και καλα κανουν μαγκες ειναι ουτε αλλους μεταναστες δεχονται ουτε τιποτα ενω εμεις εχουμε γινει ο ΧΥΤΑ μεταναστων τις ευρωπης συνεχισε να τα λες ολα αυτα και αλλοι τοσοι μαζι με εσενα διανοουμενοι-κουλτουρδιαριδες και θα δεις που θα καταληξουμε θα θελουμε διαβατηριο να παμε απο την ομονοια μεχρι τα πατησια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom