Νέα

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2008!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
www.bourdela.com/content/view/1396/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Μια και είχα ανοίξει πέρυσι το ίδιο θέμα για το χρόνο που πέρασε,επανέρχομαι και εύχομαι σε όλους σας πρώτα υγεία,μετά κανένα φραγκάκι παραπάνω από πέρυσι και ότι καλύτερο άπό πάνω ή από κάτω-όπως το προτιμάτε-! Και λιγότερη ρεμούλα ρε γαμώτο σε όλα τα επίπεδα λυσσάξανε όλοι φέτος....
Υ.Γ. Χρόνια πολλά και στους Διαχειριστές που κρατάνε το site όρθιο,παιδιά ευχαριστούμε για τη συντροφιά που μας παρέχετε...

[move][size=16pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/size][/move]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1) Υγεία
2) (Πολλά και) καλά μουνιά στον πούτσο σας  :knockinb:

Επισκέπτης
Μια και είχα ανοίξει πέρυσι το ίδιο θέμα για το χρόνο που πέρασε,επανέρχομαι και εύχομαι σε όλους σας πρώτα υγεία,μετά κανένα φραγκάκι παραπάνω από πέρυσι και ότι καλύτερο άπό πάνω ή από κάτω-όπως το προτιμάτε-! Και λιγότερη ρεμούλα ρε γαμώτο σε όλα τα επίπεδα λυσσάξανε όλοι φέτος....
Υ.Γ. Χρόνια πολλά και στους Διαχειριστές που κρατάνε το site όρθιο,παιδιά ευχαριστούμε για τη συντροφιά που μας παρέχετε...

[move][size=16pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/size][/move]

Μακαρι υγεια και πολλα μουνια  αλλα για κανενα φραγκακι οπως λες παραπανω δεν το κοβω!Θα μας πετσοκοψει ο Αλογοσκουφης

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ με τη σειρά μου πέρα απο τις καθιερομένες ευχές που δίνουμε καθε χρόνο τέτοια εποχή γαι υγεία,ευτυχία κ.λ.π. θα ήθελα να ευχηθώ καλά μυαλά σε όλους μας ουτως ώστε το 2008 να μην έχουμε αντιπαραθέσεις σαν αύτες που υπήρχαν εδώ μέσα τους τελευταίους κυρίως μήνες!!! :tickedoff:ναι στο διάλογο χωρίς χαρακτηρισμούς,προσβολές και βρισιές!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
χρονια πολλα με υγεια πανω απ ολα,και μακαρι το καινουργιο ετος να φερει χαρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Να βρω γκόμενα και να σταματήσω να πηγαίνω σε τάνες.  :P :P

kfo

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μακαρι υγεια και πολλα μουνια  αλλα για κανενα φραγκακι οπως λες παραπανω δεν το κοβω!Θα μας πετσοκοψει ο Αλογοσκουφης

Χρόνια πολλά,Υγεία και Καλή Τύχη σε όλους.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κοπέλια καλές γιορτές, χρόνια πολλά,
υγεία, φράγκα αν γίνεται, και καλά γαμήσια!!!! ;)

Α... και να λιγοστεύσουν οι τσακωμοί.... ;)

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Να έχουμε ότι αγαπάμε αλλά...
και να αγαπάμε ότι έχουμε

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
16
Με το καλό να μας μπει και φέτος  :2funny:

Επισκέπτης
Δεν θα πω ακριβώς αυτά που θέλω... αλλά κάποιες ευχές σχετικά με το site.

Καταρχήν εύχομαι το site να αποκτήσει κι άλλα μέλη, πιο ενεργά όμως στην θεματολογία του. Έχουμε πήξει στα οπαδικά, στους ψευτοτσαμπουκάδες, στα φιλοσοφικά και στα "γυναικουλίστικα" στα οποία αν παίρνουν μέρος γυναίκες γίνεται χαμός!!!

Εγώ δεν λέω ότι τα παραπάνω είναι κακά για τον καθέναν. Κάποιοι και κάποιες την βρίσκουν έτσι! Αλλά εγώ όταν πρωτομπήκα στο site, άλλα φανταζόμουν. Ή μάλλον δεν φανταζόμουν ότι θα καταλήξουμε εδώ! Στην αρχή καλά ήταν!

Για αυτό και γουστάρω και τον pitsi διότι παρόλο που μου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσω τα post του (sorry ρε pitsi, ξέρω... δεν μπορείς να γράφεις ελληνικά και τα γράφεις όπως κα 'ναι), μιλάει πάρα πολύ για θέματα σχετικά με το site και πολύ λιγότερο για θέματα άσχετα. Παρόλα αυτά στις συγκεντρώσεις πάει! Ε, ρε χύστη και καβλιάρη pitsi!!! Καλά κάνεις!

Anyway, νομίζω το πιάσατε το νόημα! Αυτό θα ήθελα λοιπόν για το 2008: Καλύτερα μπουρδέλα (καθαρά και περιποιημένα), καλύτερες πουτάνες (να φτάσουμε στην προ-Μάκη-Ταρζάν εποχή!) και καλύτερες υπηρεσίες. Και βέβαια πάνω από αυτά, υγεία και προσοχή σε μας που το έχουμε σαν χόμπυ αυτό το "σπορ" ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εύχομαι σε όλους να έχουμε την υγειά μας,τα λεφτά μας και σηκωμένα πάντα τα πουλιά μας  :rockon:

Στο site ότι καλύτερο πάντα και να μπούνε άτομα που να ενημερώνουν στα αντίστοιχα thread και στον κατάλογο  :boobies:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εγω με την σειρά μου ευχομαι σε ολους τους συναγωνιστες εδω περα,
1)Υγεία πρωτα απ'ολα,
2)Μονο καλα μουνια στον πουτσο μας
3)εξω η ΝΔ και τα λαμογια τους επιτέλους !!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Υγεία Υγεία Υγεία Υγεία Υγεία και καυλομενους Γ.Γ υπουργιων για να εχουμε θεμα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και θανατος στις γυναικες. ( ευτηχως εχουμε τραβελια )

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου
πανω απ'ολα υγεια και ευτυχια,