Νέα

Χρόνια Πολλά Αγαπούλη- Αφιερωμένο στον Warhol

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις εντόπισα το θρεντ.....μου είχε ξεφύγει τελείως !

War....να σαι καλά και ας μην έχουμε γνωριστεί.
Πάντα υγεία και ευτυχία σου εύχομαι.
Το ίδιο και για τα άλλα παιδιά που αναφέρθηκαν, και τα οποία έχουμε καιρό να δούμε την παρουσία τους στο σάιτ...
Μου δημιουργεί ένα στενάχωρο συνάισθημα που βλέπω παλιά και καταξιωμένα νικς....πλέον σαν επισκέπτες.
Η απόφαση σας είναι σεβαστή.

Κάποια Nicks, αν και δεν έχουμε γνωριστεί.....επειδή αποδείχθηκαν καλά και αξιοπρεπή άτομα...ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.

Κι ας φαίνεται αυτό παράξενο σε κάποιους.
Φαίνεται (από το παρόν θρεντ) ότι δεν είμαι ο μόνος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί είναι αυτό το "επισκέπτης" ρε παιδιά; Την κοπάνησε ο warhol γ@@@ την πουτάνα μου; :headbang:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Χρονια πολλα War και γυρνα πισω!!Ρε παλιόπαιδα, που μ'αφηνετε μονο μου ρεεεεεε...
  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παιδια ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος να κανει αυτο που πραγματικα επιθυμει.Ο σαβαλας,ο γουωρχολ και αλλα παιδια που ζητησαν να διαγραφουν θεωρησαν προφανως την παρουσια τους ως μελη ειτε βαρετη ειτε αδιαφορη πλεον για αυτους οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους ευχηθουμε να ειναι παντα καλα,με υγεια,ευτυχια και προοδο.Να ειστε καλα ρε αδερφια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Λόγω της απόστασης και της επτάμηνης παρουσιάς μου εδώ δεν έχω προσωπικές σχέσεις με κανέναν.
Δεν μπορώ να πώ οτι στεναχωριέμαι όταν κάποιος αποχωρεί ή σταματάει να γράφει. Τόσα άλλα μέλη εμφανίζονται καθημερινά, κάποιοι έχουν να πούν κάτι.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος ζητάει πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του. Ας μην ξαναγράψει, ας μην ξαναμπεί οτι θέλει ας κάνει.
Την γνώμη του και την παρουσία του πάνω σε κάποια θέματα, που είναι πλέον καταγεγραμμένα σε ένα σκληρό δίσκο, γιατί τα εξαφανίζει ή ζητάει να του τα εξαφανίσουν???
Η υπογραφή του Flesh είναι όλα τα λεφτά μου φαίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom