Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 745
- Πόντοι
- 96
απο τα ομορφοτερα μουνια της πορνο σκηνης
εννοειται οτι ειναι τραγικος ο μαλακας μα με πορνοσταρ εμπλεξε που γαμιεται σε κοινη θεα , ζηλεψε που την ειδε με αλλον? ημαρτονπολύ τραγικός ο τύπος που την χτύπησε...ότι και να έκανε δεν δικαιολογεί τις πράξεις του αυτές...
στην αμερική είναι και αυστηρά...μπορεί να έχει ποινή φυλάκισης 2-3 χρόνια για αυτό...ίσως και παραπάνω
εννοειται οτι ειναι τραγικος ο μαλακας μα με πορνοσταρ εμπλεξε που γαμιεται σε κοινη θεα , ζηλεψε που την ειδε με αλλον? ημαρτον
καλα να παθει το μουνιαγνώριστη την έκανε ο μαλάκας...και όπως διαβάζω σε άρθρο είναι μέσα στην φυλακή τώρα χωρίς bail και του λένε για attempted murder kai felonies ...σάπισμα δηλαδή μέσα στην φυλακή...αν δεν λέω μαλακίες attempted murder πρέπει να είναι καμιά 10αρια χρόνια
θα γινει η ιδια και καλυτερη φιλε μ ετοιμαζεται και για καινουρια τσοντα απ οτι εχω διαβασει στην αμερικη ειναι μη το ξεχνας? εγω προσωπικα εχω αρκετες ταινιες της και βλεπω συχνααναρωτιέμαι είναι ανωμαλία να δει κάποιος τώρα τσόντα με την christy mack ? είχα να δω καιρό και ψηνόμουνα αλλά μόλις σκέφτεσαι την τωρινή της κατάσταση και ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια κάπου χαλάει το πράμα...
θα γινει η ιδια και καλυτερη φιλε μ ετοιμαζεται και για καινουρια τσοντα απ οτι εχω διαβασει στην αμερικη ειναι μη το ξεχνας?
δεν εχουν τετοια θεματα εκειχααχαχαχ και φαντάσου να γίνει καλύτερη και να στείλει σε αυτόν που την σάπισε την τσόντα...και ο παρτενέρ της να είναι αυτός που τους έπιασε στο σπίτι στο vegas ο άλλος χααχαχχαχαχαχ πολύ κλάμα...η υπέρτατη τιμωρία για το αρχίδι
αναρωτιέμαι είναι ανωμαλία να δει κάποιος τώρα τσόντα με την christy mack ? είχα να δω καιρό και ψηνόμουνα αλλά μόλις σκέφτεσαι την τωρινή της κατάσταση και ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια κάπου χαλάει το πράμα...
τυπε δεν ειναι καθολου ανωμαλια.τωρα που της εσπασε τα δοντια ο τυπος και ειναι φαφουτα θα κανει και καλυτερες πιπες![]()
Πιπα α λα Γεωργιου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει το βιντεακι το εχω δει 1000000 φορες και ακομα λιωνω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χααχαχαχαχχα όντως τα σπάει το video...πολύ κλάμα
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.Κρίμα το κορίτσι.Περαστικά της.
τα κωλομερια μας ενδιαφερουν πρωτιστωςσυνηλθαν τα μουτσουνια αυτηνης της φουκαριαρας?