socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 736
Για να το απαντήσει κάποιος αυτό, πρέπει να την έχει συναντήσει......αααα μαλιστα! Να υποθεσω οτι στελνει κ φωτο fake?![]()
Δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός...
Για να το απαντήσει κάποιος αυτό, πρέπει να την έχει συναντήσει......αααα μαλιστα! Να υποθεσω οτι στελνει κ φωτο fake?![]()
.....αααα μαλιστα! Να υποθεσω οτι στελνει κ φωτο fake?
Φωτογραφίες έχει στείλει σε εμένα αλλά δεν ξέρω αν είναι fakeΓια να το απαντήσει κάποιος αυτό, πρέπει να την έχει συναντήσει.
Δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός...
Πολύ χρήσιμη αυτή η πληροφορία.. Σώζεις κόσμο. Η συγκεκριμένη υπάρχει κ στο seeking ως αεροσυνοδός..Απαντάει και μπορείς να μιλάς με τις ώρες και με τις μέρες.
Ακόμα και φωνή έχει τύχει.
Δεν έρχεται στα ραντεβού, την συγκεκριμένη μέρα εξαφανίζεται από το πρωί.
Γνωρίζω ίδια σκηνικά με τουλάχιστον 4 διαφορετικά άτομα.
Εμφανίζεται κατά περιόδους τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον και έχει την ίδια συμπεριφορά.
Κάποιος από πίσω παίζει, δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του.
μπορει να υπαρχουν ιδιες φωτο αλλα ακομα κανενας αξιολογος δεν εχει βρεθει να πει οτι συναντηθηκε με τη κοπελαΠολύ χρήσιμη αυτή η πληροφορία.. Σώζεις κόσμο. Η συγκεκριμένη υπάρχει κ στο seeking ως αεροσυνοδός..
μπορει να υπαρχουν ιδιες φωτο αλλα ακομα κανενας αξιολογος δεν εχει βρεθει να πει οτι συναντηθηκε με τη κοπελα
τονιζω το "αξιολογος" κ οχι κλωνος η φιδεμπορας
Σε κατ'ιδίαν συζήτηση μου έχει αναφερθεί πως κάποιος από εδώ την είχε συναντήσει πριν 2-3-4 χρόνια σε χοτέλ της Συγγρού και της "είχε πετάξει τα μάτια έξω, αφού την άκουσε όλη η λεωφόρο όταν έχυνε".Νομίζω γενικά δεν έχει εμφανιστεί κάποιος με οποιαδήποτε ιδιότητα
Σε κατ'ιδίαν συζήτηση μου έχει αναφερθεί πως κάποιος από εδώ την είχε συναντήσει πριν 2-3-4 χρόνια σε χοτέλ της Συγγρού και της "είχε πετάξει τα μάτια έξω, αφού την άκουσε όλη η λεωφόρο όταν έχυνε".
Φαντάζομαι πως εκείνη την ώρα έκανε και ένα μικρό σεισμό...
Κάνε τα 5 τα άτομα. Δυστυχώς ακριβώς το ίδιο σκηνικό κι εγώ. Ευγενική γραπτή συνομιλία, κανονίζουμε να βρεθούμε, και την ημέρα της συνάντησης, σιγή ιχθύος.Απαντάει και μπορείς να μιλάς με τις ώρες και με τις μέρες.
Ακόμα και φωνή έχει τύχει.
Δεν έρχεται στα ραντεβού, την συγκεκριμένη μέρα εξαφανίζεται από το πρωί.
Γνωρίζω ίδια σκηνικά με τουλάχιστον 4 διαφορετικά άτομα.
Εμφανίζεται κατά περιόδους τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον και έχει την ίδια συμπεριφορά.
Κάποιος από πίσω παίζει, δεν έχει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του.
δεν πειραζει αδερφε αν εσυ το ειπες κ σε γραψανε καλα να παθουν.σημασια εχει οτι εσυ ενημερωσες με οτι ξερειςσας φενομαι τοσο αναξιοπιστος που σας τα ελεγα και δεν με ακουγατε?χαχαχαχαχα
2 φορες εχω παει χοτελ και δεν ηρθε ποτε στο παρελθον
Και γτ να μπεις δωματιο ενω δεν εισαι σιγουρος αν ερθει η οχι;σας φενομαι τοσο αναξιοπιστος που σας τα ελεγα και δεν με ακουγατε?χαχαχαχαχα
2 φορες εχω παει χοτελ και δεν ηρθε ποτε στο παρελθον
εκει κολλησες εσυ;ο ανθρωπος ηθελε να γαμησει,δεν ηρθε αυτη φωναξε καποια αλλη..Και γτ να μπεις δωματιο ενω δεν εισαι σιγουρος αν ερθει η οχι;