gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.337
- Πόντοι
- 4.027
Όχι, τα κατάπιε, δεν τα άφησε να πάνε σε "αυτην" την τρύπα...ααα δεν ειναι σε ''ενδιαφερουσα''??
Όχι, τα κατάπιε, δεν τα άφησε να πάνε σε "αυτην" την τρύπα...ααα δεν ειναι σε ''ενδιαφερουσα''??
αρα ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όχι, τα κατάπιε, δεν τα άφησε να πάνε σε "αυτην" την τρύπα...
Πάρα λίγο θα μας έλεγες ότι εσύ την pasteloses...αρα ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα,
Ειμαι η Χριστινα. 25 χρονών
Περιοχη Αθηνα.
Διαθεσιμοτητα υπαρχει κυριως απογευματινές ώρες.
Επειδη τωρα μολις ξεκινησα δεν εχω ακομα καποιον αποκλειστικο αριθμο που μπορω να γραψω δημοσια ουτε μπορω να στειλω καποιο προσωπικο μηνυμα.
Αφηνω το telegram
christinappz99 οποιος θελει να επικοινωνησει και να μιλησουμε τηλεφωνικα ή μεσω βαιμπερ στη συνεχεια.
Θα επανελθω με αριθμό.
Ευχαριστώ πολύ.
Όχι ρε μαν, σε τρολαρα ξερωντας τι ζητάς, δεν το έχω συναντήσει το κορίτσι...αρα ειναι πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ρε συ το καταλαβα!!!!!!!!!!!!Όχι ρε μαν, σε τρολαρα ξερωντας τι ζητάς, δεν το έχω συναντήσει το κορίτσι...
Τι έχουμε εδω;;;εφτσε και εδω η χαρη σου 5 χρονια σε ψαχνουμε
Δεν πειράζει δώσε τον κανονικό σου αριθμό, είμαστε πολύ διακριτικοί εδω μέσαΚαλησπέρα,
Ειμαι η Χριστινα. 25 χρονών
Περιοχη Αθηνα.
Διαθεσιμοτητα υπαρχει κυριως απογευματινές ώρες.
Επειδη τωρα μολις ξεκινησα δεν εχω ακομα καποιον αποκλειστικο αριθμο που μπορω να γραψω δημοσια ουτε μπορω να στειλω καποιο προσωπικο μηνυμα.
Αφηνω το telegram
christinappz99 οποιος θελει να επικοινωνησει και να μιλησουμε τηλεφωνικα ή μεσω βαιμπερ στη συνεχεια.
Θα επανελθω με αριθμό.
Ευχαριστώ πολύ.
Όχι ρε μαν, σε τρολαρα ξερωντας τι ζητάς, δεν το έχω συναντήσει το κορίτσι...
Τι έχουμε εδω;;;
Πανέξυπνη η μικρά που το παίζει και αβγαλτη.
2 δημοσίευσεις στο νημα εδώ μέσα για να μην μπορεί να στελνει και να της στέλνουν και face control από το telegram όπου ως γνωστό εδώ μέσα όσο και να κράζουμε και στέλνουμε αλλά και σκαμε αυτά που ζητάνε.
Στο μπου είμαστε, πίσω από μουνια θα τρέχουμε.Άλλο ένα νήμα που δείχνει περίτρανα ότι αν έχεις απλά μουνί, θα τρέχουν από πίσω σου. Σοβαρευτειτε ρε μαλακες και αφήστε τα τελεγκραμ και τις παπαριες. Αν δεν θέλει να επικοινωνήσει όπως όλοι και όλες, καλή καρδιά. Πηγαίνετε αλλού γτχμ
Ωραία, αν θες εσύ κυνηγά μια τυπισσα με 2 μηνύματα, χωρίς να έχει πει τίποτα για το πρόγραμμα της, και που για να της μιλήσεις θα περάσεις εξετάσεις ομορφιάς. ΓαμαςΣτο μπου είμαστε, πίσω από μουνια θα τρέχουμε.