Εμενα παλι γιατι μου φαινεται σαν "διαφημιση"?
Εισαι κάποια απο τις δύο?
Όχι καμία σχέση...
Εμενα παλι γιατι μου φαινεται σαν "διαφημιση"?
Εισαι κάποια απο τις δύο?
Εχεις καποια σχεση με τον χώρο?Όχι καμία σχέση...
Εχεις καποια σχεση με τον χώρο?
Εγω ας πουμε, που θεωρουμαι και καπως "εμπειρος" περι των θεματων αυτων, τις κοπελες αυτες δεν τις ξερω.
Κι εσυ οχι μονο τις ξερεις, αλλά ξερεις οτι εχουν και "παραλληλες ζωες" και ειναι και βιζιτες κιολας.
Ε πώς να το κανουμε, μου δημιουργει καποια ερωτηματικα αυτο, με την αδεια σου παντα.
Ορίστε, τί άσχετο ήταν και αυτό πάλι? Σου θύξαμε τις φιλενάδες?
Αν μου ερθει καμια αλλη ερωτηση, θα την κάνω.Όχι δεν έχω καμία σχέση με τον χόρο. Τις πληροφορίες μου τις άντλησα μέσα απο το forum. Τέλος με την ανάκρηση? Έχεις να πεις κάτι για το θέμα?
Για πες ρε φιλε, ποια ειναι αυτη?Τόσα ξέρεις τόσα λες. Κι εμείς ξέρουμε ότι το Lacoba είναι δεύτερο σπίτι σου αλλά δεν το κάνουμε θέμα!!
Εχεις καποια σχεση με τον χώρο?
Εγω ας πουμε, που θεωρουμαι και καπως "εμπειρος" περι των θεματων αυτων, τις κοπελες αυτες δεν τις ξερω.
Κι εσυ οχι μονο τις ξερεις, αλλά ξερεις οτι εχουν και "παραλληλες ζωες" και ειναι και βιζιτες κιολας.
Ε πώς να το κανουμε, μου δημιουργει καποια ερωτηματικα αυτο, με την αδεια σου παντα.
Δεν σου αρεσε ε?
Δεν σου αρεσε ε?
Χριστίνα Ζαφειρίου VS Άννα Διαμαντοπούλου
Και οι 2 είναι περίπου στην ίδια ηλικία, και οι 2 κάνουν βίζιτες και τη Σαουδική Αραβία την έχουν ως 2ο τους σπίτι.
Ως original πουτανάκια και οι 2 έχουν επισκευτει την εκπομπή του Θέμου.
Πια απο τις 2 προτιμάτε και γιατι?
Παράκληση στους Admin αν το βρισκετε ενδιαφέρον γίνεται να βάλουμε και ένα poll?
βρηκες πως να βαλεις poll?
Οχι αλλά ούτω σι άλλος κάποιοι πήγαν να με στοχοποιήσουν οπότε άκυρο...
λες για τα σχολια αλλων στο thread?