You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Στεφανίδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lostromos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 454
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
προς το παρον κοιμαται με τον σαρας μπας και παρουμε το πρωταθλημα στο μπασκετΚάνει και ωραίες δηλώσεις!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στην επομενη σελιδα δειχνει την τρυπα της και λεει πως ειναι σαν της μιλανΊσα μωρή που είναι άμπαλος ο Μπέκαμ!Ασχολήσου με τα μπαλάκια που ξέρεις...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Παρθένα είναι? :oστην επομενη σελιδα δειχνει την τρυπα της και λεει πως ειναι σαν της μιλαν
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=11429.0;attach=220813;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/news/2009-06-13/1244909592_saras_250x.jpg[/img[/URL]]
[i]"Καλόοοο"[/i]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/news/2009-06-13/1244909592_saras_250x.jpg[/img[/URL]]
[i]"Καλόοοο"[/i]
τυπε η γκομενα εχει καλο σωμα,αλλα απο φατσα ειναι για το πουτσο εντελος.
επειγοντος αποκεφαλισμο θελει.
Τύπε στη φάτσα είναι λίγο σαν τον Μάικλ Τζάκσον με φουσκωμένα χείλη αλλά στο σώμα είναι επιπέδου συλλογών.
Εσύ στη θέση του Σάρας θα διάλεγες Χριστίνα ή Θέλξη?
τυπε θελξη δαγκωτο.Τύπε στη φάτσα είναι λίγο σαν τον Μάικλ Τζάκσον με φουσκωμένα χείλη αλλά στο σώμα είναι επιπέδου συλλογών.
η θελξη ειναι μουναρα.(την θελξη την τραγουδιστρια αν εννοουμε).
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτός δεν είχε τέτοιο δίλημμα!Τις φόρτωσε μάλλον και τις 2!Τύπε στη φάτσα είναι λίγο σαν τον Μάικλ Τζάκσον με φουσκωμένα χείλη αλλά στο σώμα είναι επιπέδου συλλογών.
τυπε θελξη δαγκωτο.
η θελξη ειναι μουναρα.(την θελξη την τραγουδιστρια αν εννοουμε).
Σωστός ο Δάσκαλος.
Αυτός δεν είχε τέτοιο δίλημμα!Τις φόρτωσε μάλλον και τις 2!
Εγώ δεν ξέρω τίποτα
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
γιατι? τι εννοεις αρχηγε?τυπε επισης να συμπληρωσω οτι η θελξη εκτος απο μουναρος μεγαλος,ειναι και μια κατηγορια μονη τις η γκομενα.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
και εγω την εχω δει λαιβ στα μπουζουκια καμια 5-6 φορες φιλε.θενκς για τη γευση,αλλα οκ εχω αποψη απο live
Επισκέπτης
πολύ δύναμη το μωρο
με ενδιαφερει αλλα μονο με τιμημα. Δεν αισθανομαι ετοιμος για σχεση
τόσο χοντρό πορτοφόλι έχεις???
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
βραδυ στα μαγαζια οκ ειναι αρκετα εντυπωσιακη.μεσημερακι που ξυπναει για καφε,οχι πολυ βαμμενη δηλαδη... ειναι πολυ ομορφη κοπελα ψηλη λεπτη αθλητικη κλπ δε μοιαζει με ελληνιδα,πιο πολυ γερμανιδα η σκανδιναυη την κανεις.απο την αλλη μερια ομως...καλοκαιρι τα νησακια ειναι γεματα απο τετοια σουλουπια.τεσπα γουστα ειναι αυτα,απλα μου εκανε εντυπωση το μια κατηγορια μονη τηςκαι εγω την εχω δει λαιβ στα μπουζουκια καμια 5-6 φορες φιλε.
Επισκέπτης
παιζει σε λιγο καιρο να τη δουμε σε κανα γραφειο με το αναλογο τιμημα βεβαια...!!λεω εγω τωρα...
εμένα πάντως σεμνή μου φαίνεται η κοπέλα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K