Καριόληδες του Μπου ανοίγω αυτό το θρεντ για το Χριστινάκι γιατί το θεωρώ μεγάλη Καύλα! Σήμερα ειδικά ηταν να την γαμας 24ωρα, δεν πρόλαβα να βγάλω φωτ.
Έχει και αυτό το tattoo στο πόδι που θελω να το χύσω....ειμαι άρρωστος...?
Τύπε, δεν είχε ανοίξει νήμα ο saton1? Τον πρόλαβες;Έχει και αυτό το tattoo στο πόδι που θελω να το χύσω....ειμαι άρρωστος...?
Και λόγω ηλικίας μου γουστάρω τρέλα milfmilfαρα φαινεται,με αρρωστη βυζαρα και μαπα για χυσιμο
Αδερφέ σε είχα προλάβει πριν 2+ χρόνια. Εξαιρετική γυναίκα πάντως!![]()
Καριόληδες του Μπου ανοίγω αυτό το θρεντ για το Χριστινάκι γιατί το θεωρώ μεγάλη Καύλα! Σήμερα ειδικά ηταν να την γαμας 24ωρα, δεν πρόλαβα να βγάλω φωτ.
Έχει και αυτό το tattoo στο πόδι που θελω να το χύσω....ειμαι άρρωστος...?
Αδερφέ μας καυλώνει πάνω από 2+ χρόνια...anywayΑδερφέ σε είχα προλάβει πριν 2+ χρόνια. Εξαιρετική γυναίκα πάντως!
Χριστίνα Ρήγου - Καιρός Mega - bourdela.com forum
Απορώ πως κανείς εδώ μέσα δεν έχει τιμήσει ακόμα αυτή τη γυναικάρα. Τόσες και τόσες έχουν θέμα εδώ μέσα.www.bourdela.com
Αυτό το τατουάζ είναι όλα τα λεφτά... Πολύ πουτανιαρικοΒυζάρες....κορμάρα...και το τατουάζ στο πόδι χαμηλά που το έχει είναι τέλειο.
Να είναι καλά να μας καυλώνει για πολλά χρόνια ακόμα...
Oλες με δερμάτινα είναι καλές.Καυλα με δερμάτινη φούστα!!!
![]()
Για πολύ γλείψιμο...το τατουάζ...ξεκινάμε από εκεί...και δεν αφήνουμε ΤΙΠΟΤΑ.Βυζάρες....κορμάρα...και το τατουάζ στο πόδι χαμηλά που το έχει είναι τέλειο.
Να είναι καλά να μας καυλώνει για πολλά χρόνια ακόμα...
Να σου θυμίσω μία παλιά περίπτωση επί εποχής ALTER και Γιώργου Κουρή...Νομίζω ότι το Μαράκι άφησε το δικό της αποτύπωμα στη παρουσίαση του καιρού, δημιουργώντας "ρεύμα" και "σχολή"! Όταν την έβλεπα, στη "πασαρέλα" του δελτίου, δεν θυμόμουν τι καιρό είχε πει ότι θα έκανε την επόμενη ημέρα! Γοητευμένος και καυλωμένος!Ενας ακομη λογος για να βλεπεις Mega και οχι μονο το Σαββατο βραδυ για να την βρισκεις με το "Σπιτι με το Mega".
Ποτέ δεν τη δείχνουν ολόσωμη, πάντα της "κόβουν" τα πόδια! Α ρε, σκηνοθέτη της κουλτούρας! Μ αρέσει, πάντως...Καυλα με δερμάτινη φούστα!!!
![]()
Aυτη είναι της πλάκας μπροστά στην διμετρη μιλφαρα του Μέγα..Να σου θυμίσω μία παλιά περίπτωση επί εποχής ALTER και Γιώργου Κουρή...Νομίζω ότι το Μαράκι άφησε το δικό της αποτύπωμα στη παρουσίαση του καιρού, δημιουργώντας "ρεύμα" και "σχολή"! Όταν την έβλεπα, στη "πασαρέλα" του δελτίου, δεν θυμόμουν τι καιρό είχε πει ότι θα έκανε την επόμενη ημέρα! Γοητευμένος και καυλωμένος!
![]()
![]()