Νέα

Χριστίνα Πολίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Παρά τη μικροφαλλία του και τον γλοιώδη χαρακτήρα του, η εμετική αλήθεια είναι οτι αυτό το πουσταριό έχει υπολογίσιμο αριθμό κατακτήσεων μεταξύ των ελληνίδων τσελέβριτις: τηλεπερσόνες, παρουσιάστριες, "μοντέλα" κλπ
Συνήθως επειδή τον γουστάρουν εμφανισιακά ή ενίοτε περιμένουν καμιά βοήθεια για να ανελιχθούν, και μπορεί μετά να τον χλευάζουν για τις επιδόσεις του, το θέμα όμως είναι ότι η κουφάλα είναι πάντα χωμένη και στο τέλος πηδάει κιόλας
εκτος απο τη μπουλε με ποια αλλη τα ειχε;
με την πρελεβιτς ειναι μουφα, δεν τα ειχαν

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Παρά τη μικροφαλλία του και τον γλοιώδη χαρακτήρα του, η εμετική αλήθεια είναι οτι αυτό το πουσταριό έχει υπολογίσιμο αριθμό κατακτήσεων μεταξύ των ελληνίδων τσελέβριτις: τηλεπερσόνες, παρουσιάστριες, "μοντέλα" κλπ
Συνήθως επειδή τον γουστάρουν εμφανισιακά ή ενίοτε περιμένουν καμιά βοήθεια για να ανελιχθούν, και μπορεί μετά να τον χλευάζουν για τις επιδόσεις του, το θέμα όμως είναι ότι η κουφάλα είναι πάντα χωμένη και στο τέλος πηδάει κιόλας

:rockon: :rockon: :rockon:
(Εξακριβωμένη ισχύουσα αλήθεια-από εσωτερική πληροφόρηση- η παρέμβασή σου μέγιστε @ Laser Dildo! )

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.558
Πόντοι
2.256
2qmfdj9.jpg

του έχει δοθεί-τέλος

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.191
Πόντοι
506
Πάντως η Πολίτη ώρες-ώρες τον κοιτάζει σαν ξερολούκουμο!!!  :o
ασ με κοιταζε εμενα σαν ξερολουκουμο και δε θα σταματαγα να την γαμαω.ο δημητρακης δεν τα ειχε με την γκομενα που παρουσιαζε το black out?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απιστευτο μωρο.μη σου πω οτι την πηδαγα και τσαμπα αμα ειχα να πηδηξω100 χρονια :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ξέρω(=το έχω ακούσει από τις ίδιες) για μια αρκετά γνωστή παρουσιάστρια-περσόνα (μέγιστη αδυναμία μου) και τρία μοντέλα -η μία σχετικά γνωστή και επίσης μεγάλη μου αδυναμία :tits: , οι άλλες δύο ψιλοανυπόληπτες επιπέδου μοντέλων πρωινάδικου - όχι σχέση, μόνο πήδημα
Και ποιος ξέρει πόσες ακόμα ισχύουν από τις φήμες που ακούγονται  :S
μικροψωλης και πουσταριο δλδ?

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
μικροψωλης και πουσταριο δλδ?
Για το δεύτερο δεν ξέρω, αν και το ότι συνεχίζει να είναι δικτυωμένος και να ακμάζει στο τηλεοπτικό αδερφάτο είναι πολύ ύποπτο.
Από πλευράς χαρακτήρα το εννοούσα, "πουσταριό"

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.191
Πόντοι
506
τον θελει σαν λυσασμένη  :rockon:

nikos.82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
3.038
Πόντοι
456
Αν μαζευα τις ''πηχτες'' που 'χω ριξει για παρτη της, θα 'χανει φτιαξει ενα καζανι στακα χανιωτικη...Για πολυ σκισιμο η milfαρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom